Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nembaj, ha keverékkel jársz, sokkal biztonságosabb, bár a külön olajzás pedig precízebb :/
amugy hogy van a keverése akkor?
tehát csak folyik le a karbiba az olaj és ennyi vagy ugy mint a am6osoknál hogy egy propeller tolja a karbiba?
Köszönöm szépen!
Csak azért voltam megkeveredve mert az enyémbe keveréket kell rakni nem tudtam h valaha olajtartály is volt rajta :(
Sziasztok,KDX 125-höz keresek kilométerspirált,meg pár apróságot.Köszi.
Helo!egy kerdes,van egy Kdx 125 os motrom,gyújtást szeretnék cserélni benne,és talatam egy Kmx 200as gyújtást....az lenne a kérdés hogy passzol bele ez a gyújtás,menni fog vele,v sem?
Előre is köszi.
Üdv.
De, amúgy van egyáltalán 98as évjáratú?
Hello!
125-ös KDX-en jobb oldalon az olajtartály van!
Bal oldalon van a hűtőradiátor!
DE! Láttam nemrég egy hirdetést ahol át volt alakítva, de azon a motoron a rezonátor is KX rezó volt
Hátt őő szerintem inkább castrol power1 racing 2t -t rakjál bele,mert ez fullszintetikus az meg csak félszintetikus amit te írtál!
Heló!
Nem tudjátok véletlen hogy a kdx 125 98as évjáratu motorra jobbos hüttö van e gyárilag?
akkor a blokkba castrol actevo 10w40 et rakok
és a benzinhez jó ha a castrol actevo 2t-t keverem?
Szia!

Tudok segiteni Adatlap!
Nem hajtóműolaj kell bele!Motorolaj,castrol actevo 10w40!
olaj csere is most lesz
amúgy ti milyen hajtómű olajat ajánlotok? A legjobbat mondjátok mert szart nem rakokbele
Motoros boltban kb 3000 et fognak kérni érte, csapágyboltban én 120 ft ért vettem. kilötykölődött az olaj és csöpögött le a földre mikor megálltam
Csapágybolt...
ami a jobb deknibe van a kuplungnál szimering olyat honnan tudok szerezni?
na végre jó lett
és köszi mindenkinek
Szia! adatlapomon elérsz!
Sziasztok valaki nem tudna 250-es kdx-hez telóvédőt mert az enyém széttörött + a lengővillánál a tengely szarrá van és az is kéne akartam esztergálni a de a zsírzócsapágyakat nem lehet belegyógyítani + a rendes mérete sincs meg köszöntem előre
Ugyanúgy kell,csak az olajra vigyázz,hogy mit töltesz bele,mert könnyen emgeszi a karmantyúkat!Ha nem tudod milyen van benne akkor DOT3-ast tegyél bele,mert az keverhető,ha lecseréled olajat,akkor minél nagyobb a szám annál finomabb,jobb,de ilyen DOT4-es már megfelel,csak arra nagyon figyelj,ha nem tudod milyen van benne akkor csak DOT3-as!
ugyan úgy, kilazítod és pumpálod aztán egyszer mikor csak olaj jön a csövön jó lesz. a csavarra húzz rá valami átlátszó csövet h ne kenjen össze mindent és látod is benne mi jön ki belőle.
első v hátsó fék? elsőn van mit pumpálni, én is mikor kicseréltem benne az olajat fél napig pumpáltam mire fölkeményedett
itt keresgélj :
http://kepesmotor.hu/felni/
szerintem találsz megfelelőt
lenne egy kérdésem
a kdx 125 ösön ugyan ugy kell lelégteleniteni a féket mint a többi motoron ?
vagy azzal a fekete gumival kell valamit csinálni? (ami ottvan a féknyergen)
mert én vagy egy órát szenvedtem és semmi
Hellohello... :d Kdx 125 alá honan tudnék sm szettet szermányolni?:D MOst lett meg a gép nagyon faszák ezek a kdxek:D főleg kx rezó meg stb.-vel fel lehet húzni őket :D
Én bizniszeltem egy új telefont ahelyett h a villát festeném meg a kormánycsapágyat cserélném
de nemsoká lesz egy kis spórolt pénzem és akk meg lesz csinálva az is. találtam egy szerkentyűt amivel meg lehetne oldani a menet közbeni lánc olajzást, csak azt nem tudom milyen szelep tudja elektromos impulzusra engedni az olajat... be lehetne állítani h milyen időközönként mennyi ideig legyen nyitva a szelep és pár csepp olajat ráenged a láncra pl 10 km-ként.
aztán gondolkoztam h ez szép s jó de nagyon komplikált és arra jutottam h egy tartályból egy csövet leviszek a lánchoz és beledugok egy darab filcet ami hozzá ér a lánchoz és kb ugyan az lesz így is mint az elektronikával volna ugyanezt lehet lánc tisztításra is úgy h a filccel körbe rakom a láncot kb 1 centin