Helo!egy kerdes,van egy Kdx 125 os motrom,gyújtást szeretnék cserélni benne,és talatam egy Kmx 200as gyújtást....az lenne a kérdés hogy passzol bele ez a gyújtás,menni fog vele,v sem?
Előre is köszi.
Üdv.
Hello!
125-ös KDX-en jobb oldalon az olajtartály van!
Bal oldalon van a hűtőradiátor!
DE! Láttam nemrég egy hirdetést ahol át volt alakítva, de azon a motoron a rezonátor is KX rezó volt
Sziasztok valaki nem tudna 250-es kdx-hez telóvédőt mert az enyém széttörött + a lengővillánál a tengely szarrá van és az is kéne akartam esztergálni a de a zsírzócsapágyakat nem lehet belegyógyítani + a rendes mérete sincs meg köszöntem előre
Ugyanúgy kell,csak az olajra vigyázz,hogy mit töltesz bele,mert könnyen emgeszi a karmantyúkat!Ha nem tudod milyen van benne akkor DOT3-ast tegyél bele,mert az keverhető,ha lecseréled olajat,akkor minél nagyobb a szám annál finomabb,jobb,de ilyen DOT4-es már megfelel,csak arra nagyon figyelj,ha nem tudod milyen van benne akkor csak DOT3-as!
ugyan úgy, kilazítod és pumpálod aztán egyszer mikor csak olaj jön a csövön jó lesz. a csavarra húzz rá valami átlátszó csövet h ne kenjen össze mindent és látod is benne mi jön ki belőle.
első v hátsó fék? elsőn van mit pumpálni, én is mikor kicseréltem benne az olajat fél napig pumpáltam mire fölkeményedett
lenne egy kérdésem
a kdx 125 ösön ugyan ugy kell lelégteleniteni a féket mint a többi motoron ?
vagy azzal a fekete gumival kell valamit csinálni? (ami ottvan a féknyergen)
mert én vagy egy órát szenvedtem és semmi
Hellohello... :d Kdx 125 alá honan tudnék sm szettet szermányolni?:D MOst lett meg a gép nagyon faszák ezek a kdxek:D főleg kx rezó meg stb.-vel fel lehet húzni őket :D
Én bizniszeltem egy új telefont ahelyett h a villát festeném meg a kormánycsapágyat cserélném
de nemsoká lesz egy kis spórolt pénzem és akk meg lesz csinálva az is. találtam egy szerkentyűt amivel meg lehetne oldani a menet közbeni lánc olajzást, csak azt nem tudom milyen szelep tudja elektromos impulzusra engedni az olajat... be lehetne állítani h milyen időközönként mennyi ideig legyen nyitva a szelep és pár csepp olajat ráenged a láncra pl 10 km-ként.
aztán gondolkoztam h ez szép s jó de nagyon komplikált és arra jutottam h egy tartályból egy csövet leviszek a lánchoz és beledugok egy darab filcet ami hozzá ér a lánchoz és kb ugyan az lesz így is mint az elektronikával volna ugyanezt lehet lánc tisztításra is úgy h a filccel körbe rakom a láncot kb 1 centin
tehát csak folyik le a karbiba az olaj és ennyi vagy ugy mint a am6osoknál hogy egy propeller tolja a karbiba?
Csak azért voltam megkeveredve mert az enyémbe keveréket kell rakni nem tudtam h valaha olajtartály is volt rajta :(
Előre is köszi.
Üdv.
125-ös KDX-en jobb oldalon az olajtartály van!
Bal oldalon van a hűtőradiátor!
DE! Láttam nemrég egy hirdetést ahol át volt alakítva, de azon a motoron a rezonátor is KX rezó volt
Nem tudjátok véletlen hogy a kdx 125 98as évjáratu motorra jobbos hüttö van e gyárilag?
és a benzinhez jó ha a castrol actevo 2t-t keverem?
Tudok segiteni Adatlap!
amúgy ti milyen hajtómű olajat ajánlotok? A legjobbat mondjátok mert szart nem rakokbele
és köszi mindenkinek
első v hátsó fék? elsőn van mit pumpálni, én is mikor kicseréltem benne az olajat fél napig pumpáltam mire fölkeményedett
http://kepesmotor.hu/felni/
szerintem találsz megfelelőt
a kdx 125 ösön ugyan ugy kell lelégteleniteni a féket mint a többi motoron ?
vagy azzal a fekete gumival kell valamit csinálni?
mert én vagy egy órát szenvedtem és semmi
de nemsoká lesz egy kis spórolt pénzem és akk meg lesz csinálva az is. találtam egy szerkentyűt amivel meg lehetne oldani a menet közbeni lánc olajzást, csak azt nem tudom milyen szelep tudja elektromos impulzusra engedni az olajat... be lehetne állítani h milyen időközönként mennyi ideig legyen nyitva a szelep és pár csepp olajat ráenged a láncra pl 10 km-ként.
aztán gondolkoztam h ez szép s jó de nagyon komplikált és arra jutottam h egy tartályból egy csövet leviszek a lánchoz és beledugok egy darab filcet ami hozzá ér a lánchoz és kb ugyan az lesz így is mint az elektronikával volna