Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fuchs 10w-40, full szint ,vagy Xado 10-40 adalekolt olaj. Olvass vissza..
Helo!

Még egy kérdés. Total sport 10w40 olaj jó bele, vagy inkább Repsol-t használjak?
Ma hívnak fel. Ha van eredmény, írok.
Pedig én is renccám nélkül vittem haza.Mondjuk volt benne rizikó.
Nem találtam semmit konkrétan rendszámmal még nem rendelkező járművek útvonal engedélyéről. Tényleg felhívhatnád a vizsgahelyet. Egy telefont megér a dolog. Mostmár engem is érdekel
Helo!

Az addig oké, viszont neked van rendszám legalább. Nekem a motor segge csupasz, 50es smkp-nak eladni meg nehéz, ha basztatnak a kékek.
Januárban járt le a műszaki a motorról, most viszem márciusban vizsgára. Amikor lejelentem vizsgára kapok egy visszaigazolást az időpontról, ami egyben egy útvonal engedély is. Ingyen és bérmentve, automatikusan. Eddig ezt én sem tudtam, most néztem utána. Ritkán hoznak ésszerű szabályokat ebben az országban, de ez kivételesen az. Biztos nem figyeltek oda
Érdemes lenne a vizsgahelyet megkérdezni. Gondolom nem te vagy az első ilyen munkájuk és csodálkoznék, ha mindenki trélerrel közlekedne
Anno simán hazamentem a motorommal rendszám nélkül. Kb hat km-t.A rendszám egy héttel később jött meg mint a motor.
P rendszámmal lehet autókat is látni, de nem tudom a jogi hátterét, hogy motorra, magánszemélynek hogy kerül rá.
Szerintem tedd fel egy futóra, középsztender, 4 gurtni, lehúzatod az elejét, pattogni sem fog.
Én Kecskemétre Budáról hoztam így haza a motort minden gond nélkül.
Szerintem sem gáz menjen haver mögötted szorosabban, de óvatosan, hogy a rendszám ne látszódjon, vagy esetleg nem lehet erre is amolyan útvonal engedély félét kérni?
Első vélemény... Valami más? :D
Gadusra ne hallgass!

Még a lába sem áll jól (ki) a sátorból...
Felülsz rá aztán átmész.Szemből nem fogja senki látni hogy nincs rendszámod,hátulról meg kicsi az esélye hogy pont utánad megy a rendőr,főleg ha nagy a forgalom
Helo!

Kawa Er-5-ösömet kéne külföldi papírokkal átvinni a belvárosból Pomázra vizsgáztatni meg papírozni. P rendszámot rátehetek, vagy csak a tréler/utánfutó a megoldás?
Beírtam a naptárba
Kissé korábban felraktuk már.. Június 27-29!
Időpont van már?
Inkább gyertek TKB talira, az még jobb!
Mától van kawasakis ingem és pólóm, asszonykámnak meg cipője. Nagyon menők vagyunk, mint a manó Köszi szépen!
Nekem jólesik, ha intenek, az udvariasságot mindig viszonzom.
Nálunk a városban nagyrobogós nem nagyon van. Két réteg robogózik: a kölkök, meg aki munkába jár vele.
Szerintem látszik eléggé.Viszont udvarias népek laknak felétek. Győrben nem lenne ilyen gondod.Egyébként még nagyfalun is intenek a robogósok tehát gondolom viszonozzák is a többiek.Mert ha nem akkor már kihalt volna belőlük is.
Amin ma is meglepődtem: jönnek szembe nagymotorral és intenek. Szemből ennyire nem jön le, hogy ez egy robogó?

Fisi kedvence, a pizzás-doboz.
A legkisebb már megbarátkozott az új járművel.
Elbúcsúztam a Hondától február 13-án egy utolsó fotóval.
Nem gyalog, azt így nyomtam le: