Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nekem már igen
2006 7. hó Neked fiatalnak számít?
Szia!

Fiatal motort szeretnék venni, 700 körül lenne rá a keret
Hali!

Megkérdezhetem, h kb mennyit szánsz a motorra?

Üdv Szabolcs
Köszönöm szépen a leírást!

Nagyon korrekt, akkor mostmár csak találni kell valami szép példányt
Elküldtem!
Jelezz ha átment!
Köszönöm várni fogom
Még ma elküldöm a leírás.. Kis türelmet kérek épp eledezem az éjszakai műszak után..
Ja, kedvenc burleszk topicom... Van pár nagy szakértelemmel megáldott ember ott..

Leguccsó kedvencem az volt, mikor megjegyezték, mennyire benzintemető a Zé, most meg állítólag a Bandit 100-110- nél eszik 5 - öt az se sok. Eddig legtöbb amit a motorom evett az a 6.05 liter volt, ebben tartós 150 utazó kihuzatva 190-200-ig néha sebesség volt. Megjegyzem hosszú túra nem volt még vele, a legtöbb az 200 km táv volt, de az se egyfolytában...
norbedlee@vipmail.hu
Szia!

Adj majd egy mail címet...
"pár dolgot ami ennek a típusnak a "gyári hibája""

Mi ilyenről nem tudunk. Kérdezd meg a GS500 fórumon, ott biztos tudnak sorolni néhányat
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni, egy fiatal Kawasaki ER-5 szeretnék venni, tudnátok írni egy pár dolgot ami ennek a típusnak a "gyári hibája" Internetes utánaolvasásnak nagyon meggyőző motornak tűnik

köszi
Nyugtass meg! Ugye azt nem gyalog nyomtad le, mint az augusztusi Tátrát? Mert akkor szembe kell néznem azzal, hogy hozzád képest én is nyiszlett vagyok
Hát ez van, idén januárban vettem ki a tavalyról maradt 6 nap szabimat mert baszták kiadni...
aha, de én a nyiszlett azért lenyomtam ezer km-t tavaly Erdélyben egyedül, mert senki nyiszlett nem akart velem jönni!
Egyszer tele ontod, a nagyjat felveszi a belseje. Aztán felcsavarod meghuzod és feltoltod a blokkot. Sokkal hamarabb kiépült a nyomás.
Tökéletesen vízszintesen áll az olajszűrő.Nem sok olaj marad benne mire feltekered.
Nyiszlett banda!
Azért nyugodtam meg, mert nem csak én követek el olyat, hogy nyaralásra nem motorral megyek.
Nagyvas ponty hu asszem..
sziasztok! első index burát vagy komplett indexet hol tudok venni?
Illene egy töltet bele..
Ejnye no !Már augusztus vég óta nem mentem vele semmit.