Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát Te könnyen vagánykodsz egy köpésre vagy onnan.
Áh, Orfű... nagyon király hely, vagy 15 éve táboroztam ott, szép emlékeim vannak róla. Ha még nem csinálták meg, akkor be lehet látni a női zuhanyzóba.
Lehet, hogy az előző tulajnál sokat állt és belerohadt a benzin.
Tavaly mikor megvettem a motort volt egy kis alapjárat ingadozás gondom, illetve egy komolyabb dugulás is befigyelt egy idő után. Ezért elvittem karbitisztításra a gépet. A szervízben mutatták a benzint amit leeresztettek belőle, tele volt kosszal. Állítólag a tank alján vastagon állt valami bizonytalan eredetű szennyeződés. Gondoltam utána nézek, hogy az eltelt közel egy évben újratermelődött-e a cucc. Tegnap leszedtem a tankot, kiöntöttem belőle a benzint, majd friss benyával néhányszor átöblítettem. Nem volt benne semmi kosz, csak amit előtte a betöltőnyílás környékéről letörölt, felpattogott festékrétegből belepotyogott.
Ti tapasztaltatok már valami hasonló koszolódást a tankban? Nem rozsdára gondolok, inkább, mintha valami felmáló védőréteg vagy festék lenne?
Mint írtam fsazbúkon- ez már tény! :)

Dátum?
Ha kell segítség szólj!
Sziasztok!
Nyári TKB bulira lenne ötletem, Orfű Camping.
Lehet kanyarogni a Mecsekben, fürdeni a tóban, Villány sincs messze.
Június vége, július eleje lenne jó, addigra felmelegszik a tó vize.
http://www.panoramacamping.hu/
Vélemény ?
ja bocs azt hittem az adatlapon ott van. rozsaek21kukacgmailpontkom
Ehhez kellene egy mail cím is .
Oké! Küldenél maiben telefon számot? Így egyszerűbb lenne majd jeleznem. Az anyegint meg majd megbeszéljük. Előre is köszi.
Szia!
Biztosan rájöttél, hogy bizony ez fisi sisakja volt, én megörököltem. :)
Vele kell megbeszélni.
Marushin van a Louisnal is ergo a Bázis motornal.

RozsaT!

Nekem úgy is jó ha megbeszéljük mikor jársz erre és össze futunk.
Ketkomponensu ragasztóval ragasztottam a Caberget, de elfogyott, max ebbe kell beszállni, Era esetleges tisztelet dijan kívül.
Így van, próba nélül tilos bukót venni!
Köszönöm a véleményeket és ötletet, a többtényezős egyenlet alapján egyelőre a Grex irányába mozdulnék, azt legalább árulják pár helyen
A neten történő rendeléssel is pont ez a bajom, szerintem mindenképp kell a fölpróbálás, elég érdekes a fejformám
Jut eszembe! Gyakran haladok át Kalocsán, estleg ha újra ott járok, akkor egy gyors találka keretében megoldhatnánk. Ez működhet? Ha jól értem akkor ez a háló a bukóba integrálódna. Ugye nem technocollal ragasztanád?
Nem egyszerű kérdés.Harminc alatt felejteném az biztos.De még azt is kétlem,hogy a negyvenesbe belefér olyan amit felvennék.Persze drágával is mellé lehet nyúlni.(Vettem sok éve 25-30 körül egy OSBE márkájút. Xar volt.Szinte használhatatlan.Inkább ingyen nekiadtam a sógornak.Neki robogóra ennyiért jó volt.
Most nézem a Grexnél a nem akciós RF2 meg a G9.1 is 40e alatt van...
Nem vagyok nagy bukósisak szakértő, csak szeretek utánanézni a dolgoknak, és tavaly vettem én is új sisakot.

A Nox-ot nem ismerem, én Marushin-t vettem, M409, felnyitható, napszemcsis, üvegszálas héj, zajvédő gallér+bogárháló+orrvédő+sisakzsák, tehát pinlock-on kívül minden elképzelhető extra járt gyárilag, ez került 200 euróba (kb. 60e Ft volt akkor). Én nagyon szeretem, szinte csak jót tudok mondani róla, egyedül a menetzaj zavaróbb egy nagyon kicsit mint a régi sisakomnál, nem hangosabb, csak más a frekvenciája vagy nem tudom... Mindegy mert hosszabb útra úgyis csak füldugóval megyek, ez a régiben is így volt, meg mindig így lesz. De minden más szempontból egyszerűen tökéletes.

Hogy maradjunk a 20-40e tartományban, az elődje (ami nem sokban tér el) az M401 kapható 120 euróért - kb. 38e Ft. Én ezt nyugodt szívvel merem ajánlani, nyilván nem egy Shoei Neotec, de ennyi pénzért szerintem tökéletes, ehhez viszont nem jár zajvédő gallér tudtommal, tehát gondolom hangosabb.

Szóval a kérdésedre válaszolva létezik minőségi felnyitható 20-40e közt; a Marushin-nal csak az a baj, hogy Magyarországon nem tudom, hol forgalmazzák, de nem nagyon lehet vele találkozni, én is Németországban vettem az enyémet.

HJC-vel vannak még jó tapasztalataim, vannak nagyon jó ár-érték arányú sisakjaik, de ahogy nézem ott a felnyílós 54.900-nál kezdődik...

Nem tudom milyen olcsó-de-jó márkák vannak még... Grex? Mondjuk erről sincs semmi tapasztalatom, de sokan szeretik. Az RF2 felnyitható és a Sharp teszten 4 csillagot ért el (jobb mint a Schuberth C3 ) - akcióban 32e Ft. Én ezt is sokkal inkább választanám mint a Nox-ot.
Esetleg felrakod a fejedre és lemotorozol Fisihez...
Az előző hozzászólás utolsó, befejezetlen mondata törlendő (lenne)
Tudom, ez nem az a fórum, de "az" eléggé halottnak tűnik, ezért inkább itt kérdezek, a jelek szerint többen értenek itt bukósisakokhoz
A jelenlegi nóném cuccomat már le kéne cserélni, és egy felnyithatósat tervezek helyette. Van ilyenben értelmes opció 20-40 ezer Ft között, vagy csak efölött érdemes, esetleg ki lehet fogni ez alatt is? Nekem pl. a Nox 956 tűnik alsó határnak. Felejtsem el?
A 2. kérdés kicsit konkrétabb: a Nox sisakot
Én úgy, de kuldheted fény postán is mint Köbüki
Megcsinálja Era a bogár hálót azt eldontod hogy te ragasztod bele vagy én.
Szia Fisi!

Úgy érted hogy becsomagolom aztán irány a posta stb.... ?
Elkuldod megcsináljuk.
No fene......1-2 nappal ezelőtt még nyavajgós voltam, h ilyen bajom van, de azért ahogy telnek múlnak a napok jönnek az újabb Jelentkezők akiknek ilyen problémájuk van.....üdv a klubban.
Üdv Zimi!

Nekem is Caberg bukóm van és most világosodtam meg hogy azért "sírok" mocizás közben mert lehet hogy kellene egy ilyen bogárháló nekem is. Nincs esetleg erről a maszek megoldásról egy "szabás minta" ?