Honda? azmiaz?
JAhm- múltkor mikor a szemét telepen jártam...
NA haggyá má papucsos- főleg azal a járókeretes vackoddal, így is majd össze tört alattad meg Tami kemény súlya alatt- játékmotor...
Ha jól veszem ki a történetből, akkor még egy nyamvadt feszültséget sem mértél sehol, és máris szétborítottad a gépet.
Ezek szerint nagyon nem értesz a dologhoz.
Normális, hogy álló helyzetben a generátor oldalon is van olaj.
Az akkumulátor vizsgálatával kellett volna kezdeni, utána fesz.szabályzó. A fesz.szabályzónál már azt is ki lehet mérni, hogy hol a bibi.
Vidd el szerelőhöz, mert lehet, hogy már most több kárt csináltál, mint hasznot.
Üdv.
Itt nincs km-es sor, de a belvárosban van az Önkormányzat, a színház, a templomok, a művelődési központ, az áruházak stb. stb., mindehol fizetni kell.
És hiába a jogszabály változás, ami engedné: a gázos autómat nem engedik le a parkolóházba, ahol lenne hely bőven.
Agybajod már ott elkezdődött- mikor a fejedbe vetted hogy a Honda egy motor- pedig nem!
Na eszembe jutott!
Japánban- ez egy kisgyerekeknek max 3 éves korig gyártott műanyag játékmotor márka!
JAhm- múltkor mikor a szemét telepen jártam...
NA haggyá má papucsos- főleg azal a járókeretes vackoddal, így is majd össze tört alattad meg Tami kemény súlya alatt- játékmotor...
Rég nem jártam itt, lemaradtam vmiről?
Most csak pár oldalt volt időm visszalapozni.
Ha jól veszem ki a történetből, akkor még egy nyamvadt feszültséget sem mértél sehol, és máris szétborítottad a gépet.
Ezek szerint nagyon nem értesz a dologhoz.
Normális, hogy álló helyzetben a generátor oldalon is van olaj.
Az akkumulátor vizsgálatával kellett volna kezdeni, utána fesz.szabályzó. A fesz.szabályzónál már azt is ki lehet mérni, hogy hol a bibi.
Vidd el szerelőhöz, mert lehet, hogy már most több kárt csináltál, mint hasznot.
Üdv.
Mindenki megkaphat
Nem unod meg a pasidat?
Most epp szabad vagyok!
akkor azért fogyott el Zimi isteni diópálesze
ja...és nem nézett oda
Az a motorosoknál csak a robogó kategória!
Vegyél egy HONDÁT, az MOTOR!
És hiába a jogszabály változás, ami engedné: a gázos autómat nem engedik le a parkolóházba, ahol lenne hely bőven.