Szia, egyértelmű, hogy nem szabad olajban úsznia. A főtengely hajtja meg a generátor forgó részét (a tekercsek az oldaldekni belős felén fixen vannak.) és ott van egy szimering.
Nekem van angol service manual fotókkal, ott jól látszik.
Valószínűleg a főtengely szimeringgel lesz a gond.
Azért megnézném a főtengely csapágyat is, mert ha azzal gond van, forgás közben a főtengely valamelyik irányban "ver" és tönkreteheti a szimeringet.
Hello! segítség kéne! nekem van egy er-5-öm, olyan problémám lett az utolsó mászkálásomnál hogy elfogyott a töltés(hol van hol nincs, főként nincs), elkezdtem átnézni de nem találtam semmiféle kábelszakadást vagy hibás biztosítékot, ezért levettem a deknit hogy meglessem a generátorral minden oké-e és hát nagy meglepetésemre állt benne az olaj. nyugtassatok meg hogy ott nem szabad olajnak lennie, és valószínűleg a szimering adta fel a harcot. mert a 300 oldalas szerelési könyvében nem találtam erre külön leírást és egyik rajzon sem látszik. előre is köszi!
Minden Trógernek és szimpatizánsnak Bódogújévet kívánunk.
Azért egy szilveszteri évzáró körre kivittem Rosinantét. Már hanyagoltuk egymást egy ideje.Asszem a z aksinak lassan befelhősödik.
Nekem van angol service manual fotókkal, ott jól látszik.
Valószínűleg a főtengely szimeringgel lesz a gond.
Azért megnézném a főtengely csapágyat is, mert ha azzal gond van, forgás közben a főtengely valamelyik irányban "ver" és tönkreteheti a szimeringet.
Én csak annyit mondok a stupid usereknek, hogy a számítógép füsttel működik. Ha látja elszállni belőle a füstöt, akkor szóljon.
Nem úgy mint én, aki a proceszor architectura mélységeit tanulja
Lütyő, Andi,Fisi- Er-a
Mi itt bulizunk nálunk, és gondolunk Rátok!
BÚÉK TKB!
Azért egy szilveszteri évzáró körre kivittem Rosinantét. Már hanyagoltuk egymást egy ideje.Asszem a z aksinak lassan befelhősödik.