Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ,TrógereK! Mindenkinek boldog új évet kívánok! (mivel este szerintem már nem fogok tudni )
Minden trógernak BUÉK
Kisöccá, Kriszti és jómagam
Na hát ez az.. Ezért nem vagánykodom én már régóta tél környékén motorral. Anno kis simsonnal megtanultam a tél az nem a motorozásra való. Nem éri meg össze baszni a gépet, azért hogy páran jó nagy hülyének néznek, de vagánynak nem az tuti!
Nyél, mi? Hajnalban munkába jövet egészen kicsi gázra is úgy riszálta a farát Teresa, hogy ihajj... egy T-ben le is tettem szegényt szinte nulla tempónál. Mondhatom, hogy én voltam a marha, hogy elindultam, meg azt is, hogy megszivatott az idő: kinéztem az ablakon, szép, derűs, holdfényes éccaka, na mondok, jó évzárás lesz bemotorozni munkába, ha már ott kell ülni... aztán a faluban már randa köd volt, később meg minden csúszott ettől a lefagyott szottyanattól, még a 81-es is, pedig ott eddig mindig jól járható út fogadott... hát most csúszott az is, mint a qrwaélet. A csúnya az, hogy visszagondolva még kocsival is parás lett volna
Na meg akkor már nyél gáz mindenkinek !
*BUÉK -igen , a szokásos hülye t9...
Hát ennyi, most az egyszer volt izlesuk az amiknak! !
Én is NYÉL mindenkinek ,gondolok rátok maholnap a delutanos műszakban!
Hát ha valamit nagyon akar az ember... Én már nem is látok rendesen, ha nincsenek vízcseppek a pleximen.

Egyébként az eső mentségére legyen mondva, biztos valami különmegállapodása van a belgákkal, mert szinte csak munkaidőben/éjszaka esik. Amikor megyek be meg jövök el, tehát amikor úton vagyok, akkorra legtöbbször eláll, szóval aránylag ritkán ázok el. Csak az út vizes mindig.

---

Mivel nem tudom, mikor jutok géphez ismét, ezért most megragadom az alkalmat és elsőként BUÉKozok itt nektek: boldog új évet mindenkinek! Meg gyorsan múló másnaposságot. Jövőre remélem mindenki csak többet motorozik, mint idén!
Kedves Era, Zimmedli, Gadus és Smice!

köszönöm szépen a névnapi köszöntőket, igen megtisztelő, hogy szerény személyem eszükbe jutott
augusztus 20-án iszunk, (de az sem baj, ha előbb) akkor úgyis az egész ország ünnepel
Hogy lehet az állandó esőt tolerálni?!?

Ja, azért azt hozzáteszem, hogy itt se fagy, se hó nem volt még - elég őszies az időjárás, ma is szerintem 10 fok fölé is ment a csúcshő. Csak az állandó esőt kell tolerálni.

Szóval, olyan az idő mint az év 90%-ában. :)

Én csak a motoros videókat nézegetem, és a garázsban megsímogatom néha a letakart gépet.

Nem vágyom ebben az időben kétkerékre, megvárom a tavaszt.
Tegnap sikerült mennem egy 40 km-es laza cirkálást. Így nem kell elrakni télire a motort.

Amúgy egy robogóst meg egy tréleren utazó terepmotort leszámítva én is csak Kawásokkal találkoztam: két ER-6n-nel meg egy nagyon zöld Ninjával.
Köszi Miki !
Mi zu Bëlgaban?
Boldog születésnapot, Fisi!
Boldog névnapot, Zongorista!

Így van Sagem- Boldogat!
Kissé megkésve ugyan, de boldog névnapot Zongorista!

És ha már névnap, akkor az inkognitóban bujkáló Jánosoknak is. Boldogat!
Hajaj!Én is csak zongoristának ismerem(hülye nick nevek )Pedíg ha tudtam volna, hogy mostanában van a neve napja, biztos hogy meghúzatom a Krisztivel a KIS micsodáját!
öregszem, már csak az események után futok...

Kedves Zongorista, hiába kerestem a naptárban, nem találtam ilyen névnapot, akkor alighanem István lehetsz, illetve tegnap voltál.
Akkor ezek szerint az év többi napján csakis Zongorista lehetsz.
Isten éltessen!
Nincs mit tesóm- látom kerestél csak aludtam, most meg irány melózni lassan...
köszi szépen a névnapi köszöntést Fisi tesóm
Köszi nagy ember !
À Kriszti biztos nem írt ilyeneket!
Boldog névnapot Pistván !
Fisi!Isten éltessen sokáig!