Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok srácok
a téma nem ide vág, de hátha tudtok segíteni.....

nem tudtok ajánlani esetleg egy jó fül-orr-gége orvost vagy esetleg egy magánkórházat? (ha lehet Pesten vagy Pest közelben)
anyukámnak kellene és elég sürgős a dolog...
előre is köszi
Én is vágyok egy ilyenre, számomra ez az egyik legszebb/legstílusosabb vas a piacon
Ez a gép annyira gyönyörű, hogy ilyet csak vasárnapi használatra veszek, a belvárosba.
Szerintem ilyet- ugyi?

http://youtu.be/oM49-q5kSZ4
Én olyan motort veszek, hogy ihaj, a szátok tátva marad!

Majd...
Én már vettem! Nem is kellett tologatni buli után, mint egyesekét!
Az ember fehér a motor meg vagy Pannónia vagy Kawa.
köszönöm szépen mindenkinek a szülinapi köszöntést, nagyon kedvesek vagytok, hogy gondoltatok rám, majd ha találkozunk, akkor lesörözzük, nagyon remélem, hogy addigra Fisi barátom is vesz végre valami motort magának
Mielőtt leadom a szürkét:kell valakinek kétésfél milláért?Csak kedvesség mert beszámították a hullaszáltóba..
Sok boldogságot de főleg szerencsét ZIMI-nek és Családjának és ZONGORISTA úrnak.
én.
Sok Boldogat Zongorista!
Ne már, Zongorista! Szülinapod van? Isten éltessen!
Bár még mindig nem vettél rendes motort, azért Isten Èltessen Születésed napján szintetizátoros....izé Zongorista tesóm!
Na akkor boldog össznépi név- és szülinapot mindenkinek!
Tegnap tartottuk a családi össz név- és születésnapokat: Károly, Imre, meg a 3 gyerekem születésnapja.
5 éves pálinkával és Arany Ászokkal, pezsgővel, 3 tortával és rengeteg finom kajával.
Éjszaka rosszul voltam a sok kajától, ma meg másnapos a piától.
Neked is köszi!
Köszi!
Jogász diploma ide kevés , aszem egy péklapáttal kellene már rendet tenni

Az a baj a róka fémjelezte pénzügyi szervezettel, hogy minden héten kitalál nekem legalább 3 újabb papírt/igazolást amit be kell szerezzek, hogy végre ideadja a befizetett tőkémet, meg egy kis áthidaló kölcsönt...
Pedig már többször elmondtam nekik, hogy ne aprózzák el, adják ide az összes hülyeséget, aztán rászánok két nap szabit és begyűjtöm
Én is boldog névnapot kívánok
Boldog Névnapot Zimre!
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Apámat egyébként nemrég engedték ki a kórházból, várhatóan teljesen felépül.

Ugye Norberto, én is azt hittem egyetemi éveim alatt, hogy egy-egy brutál szigorlat az kihívás. Egy fenét! Az mind semmi a bürokrácia útvesztőihez képest! Ilyenkor sajnálom hogy nincs még egy jogász és/vagy közgazdász diplomám is, azokkal hátha könnyebben boldogulnék a mindennapi dolgokban.
Részvétem Smice!

Jövőre össze verbuváljuk újra a csapatot- vannak már tervek felajánlások! Körvonalazódik a jövő év- de még van mit tervezni, ha mindne összejön a tervek szerint akkor nem fogunk unatkozni, és remélem újra jókat fogunk bulizni!
smice, részvétem a nagymamád miatt és szurkolok, hogy apukád mihamarabb felépüljön.

Igen sajnos én is elvagyok tűnve a fórumról, pontosabban időként itt vagyok és olvasgatok, de sajna írni már nincs időm mert nálunk is zajlanak a dolgok...

ugyanis idén fogok államvizsgázni így most ezerrel írom a szakdogámat, de hogy közben azért ne unatkozzak belekezdtünk egy tőlünk elég messze lévő használt családi ház vásárlásába is.

Egyébként most azt látom, hogy megírni egy szakdolit ezerszer könnyebb mint a hitelhez kiutalás adminisztrációs útvesztőjéből kitalálni

Egyébként az ERnő jól van, nemrégen fordult át az óra 30e-re, most volt olajcserén kapott egy alapos mosást, és most a garázs mélyén betakargatva alussza a téli álmát
Ma én is gurulni szerettem volna egyet, de holnap vendégek jönnek, asszonypajtás főz, és a nyakamba varrta a legkisebbet, akit imádok, de motorozni is!