sziasztok srácok
a téma nem ide vág, de hátha tudtok segíteni.....
nem tudtok ajánlani esetleg egy jó fül-orr-gége orvost vagy esetleg egy magánkórházat? (ha lehet Pesten vagy Pest közelben)
anyukámnak kellene és elég sürgős a dolog...
előre is köszi
köszönöm szépen mindenkinek a szülinapi köszöntést, nagyon kedvesek vagytok, hogy gondoltatok rám, majd ha találkozunk, akkor lesörözzük, nagyon remélem, hogy addigra Fisi barátom is vesz végre valami motort magának
Tegnap tartottuk a családi össz név- és születésnapokat: Károly, Imre, meg a 3 gyerekem születésnapja.
5 éves pálinkával és Arany Ászokkal, pezsgővel, 3 tortával és rengeteg finom kajával.
Éjszaka rosszul voltam a sok kajától, ma meg másnapos a piától.
Jogász diploma ide kevés , aszem egy péklapáttal kellene már rendet tenni
Az a baj a róka fémjelezte pénzügyi szervezettel, hogy minden héten kitalál nekem legalább 3 újabb papírt/igazolást amit be kell szerezzek, hogy végre ideadja a befizetett tőkémet, meg egy kis áthidaló kölcsönt...
Pedig már többször elmondtam nekik, hogy ne aprózzák el, adják ide az összes hülyeséget, aztán rászánok két nap szabit és begyűjtöm
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Apámat egyébként nemrég engedték ki a kórházból, várhatóan teljesen felépül.
Ugye Norberto, én is azt hittem egyetemi éveim alatt, hogy egy-egy brutál szigorlat az kihívás. Egy fenét! Az mind semmi a bürokrácia útvesztőihez képest! Ilyenkor sajnálom hogy nincs még egy jogász és/vagy közgazdász diplomám is, azokkal hátha könnyebben boldogulnék a mindennapi dolgokban.
Jövőre össze verbuváljuk újra a csapatot- vannak már tervek felajánlások! Körvonalazódik a jövő év- de még van mit tervezni, ha mindne összejön a tervek szerint akkor nem fogunk unatkozni, és remélem újra jókat fogunk bulizni!
smice, részvétem a nagymamád miatt és szurkolok, hogy apukád mihamarabb felépüljön.
Igen sajnos én is elvagyok tűnve a fórumról, pontosabban időként itt vagyok és olvasgatok, de sajna írni már nincs időm mert nálunk is zajlanak a dolgok...
ugyanis idén fogok államvizsgázni így most ezerrel írom a szakdogámat, de hogy közben azért ne unatkozzak belekezdtünk egy tőlünk elég messze lévő használt családi ház vásárlásába is.
Egyébként most azt látom, hogy megírni egy szakdolit ezerszer könnyebb mint a hitelhez kiutalás adminisztrációs útvesztőjéből kitalálni
Egyébként az ERnő jól van, nemrégen fordult át az óra 30e-re, most volt olajcserén kapott egy alapos mosást, és most a garázs mélyén betakargatva alussza a téli álmát
Ma én is gurulni szerettem volna egyet, de holnap vendégek jönnek, asszonypajtás főz, és a nyakamba varrta a legkisebbet, akit imádok, de motorozni is!
a téma nem ide vág, de hátha tudtok segíteni.....
nem tudtok ajánlani esetleg egy jó fül-orr-gége orvost vagy esetleg egy magánkórházat? (ha lehet Pesten vagy Pest közelben)
anyukámnak kellene és elég sürgős a dolog...
előre is köszi