Jajj szegényke.Nagyon fáj?
Hát szomorú vagyok De hát ez van.
Bau úgyis megígérte hogy holnap eljön.
Remélem ő nem sérül le addigra.
Te meg gyógyulgassál gyorsan,mert Jugóba azért jönnöd kell!
Nos kis cicam egyenlore nem foglak tudni tanitani motorozni mert itthon fekszek es varom a csodat h minel elobb meggyogyuljon a labam.Fisi tesoek is szerintem csak beteglatogatoba fognak tudni eljonni hozzam.
Nekem ezek után mondhatnak BÁRMIT, az után az ellentmondás, és kamu halmaz után amit levágtak itt, és a hátunk mögött ott, számomra teljesen hiteltelenek!
Utoljára is kimondom, az Er5 a Gs ellenében egy agilisabb, jobban osszerakott teljesítményében jobb, jobb futómuvu, igényesebb motor!
Azt mondjanak bármit, kamuzhatnak is, MI tudjuk, hogy jobb motort vettunk!
És ennyi!
Fisikém: Ne húzd fel magad,felesleges! amiket leirtak az ER-5 ről személy szerint én sem tapasztaltam egyiket sem! Egyet azért megemlítenék! " a kulcsot vissz kell hajligatni" ! Az hogy? Bal lábbal adja rá a gyújtást vagy mi? Izomból áttekei vagy 3 fordulatot? Ezen jót nevettem! A válasz nemes egyszerűséggel ennyi! IRIGYEK! Irigyek affelé hogy az ER-5 menyivel korszerűbb technikailag mint egy GS! Mindezektől eltekintve nem rossz motorok azok! Japán motor rossz nem lehet! :)
"O" gyűrű gondom nekem is volt, elöregszik, Istenem, hát gumiból van. Ha gond van vele, csöpög a hűtővíz.
A tankot le kell venni hozzá, vagy felhajtani, a hengereknél felülről lehet hozzáférni. Éppen Tatára indultam a 20. érettségi találkozómra és személyesen maga Papp Laci cserélte. Ugyanis előtte nála volt a motor és látta, hogy cserélni kellene, de mivel nem folyt...
Hát szomorú vagyok De hát ez van.
Bau úgyis megígérte hogy holnap eljön.
Remélem ő nem sérül le addigra.
Te meg gyógyulgassál gyorsan,mert Jugóba azért jönnöd kell!
Z
Papucsos, te nagyon nyiszlett vagy!
Asszony!
Látod nem bírja a Honda a strapat!
Gyógyulj meg o papucsok királya!
Gyere El ha tudsz.
Z
Nekem ezek után mondhatnak BÁRMIT, az után az ellentmondás, és kamu halmaz után amit levágtak itt, és a hátunk mögött ott, számomra teljesen hiteltelenek!
Utoljára is kimondom, az Er5 a Gs ellenében egy agilisabb, jobban osszerakott teljesítményében jobb, jobb futómuvu, igényesebb motor!
Azt mondjanak bármit, kamuzhatnak is, MI tudjuk, hogy jobb motort vettunk!
És ennyi!
most végtörlesztek... , köv. beruházás egy ilyen lesz.
A tankot le kell venni hozzá, vagy felhajtani, a hengereknél felülről lehet hozzáférni. Éppen Tatára indultam a 20. érettségi találkozómra és személyesen maga Papp Laci cserélte. Ugyanis előtte nála volt a motor és látta, hogy cserélni kellene, de mivel nem folyt...
http://www.theinspiration.com/...
http://www.ebay.at/itm/Honda-G...