Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attol felek h szakadasom van akkor pedig egy darabig nem megyek sehova
Veled tényleg mindig történik valami
Jajj szegényke.Nagyon fáj?
Hát szomorú vagyok De hát ez van.
Bau úgyis megígérte hogy holnap eljön.
Remélem ő nem sérül le addigra.
Te meg gyógyulgassál gyorsan,mert Jugóba azért jönnöd kell!
Bau ha nagyon unatkozol akkor eljohetsz meglarogatni
Z
kapd be kocsog kawasakis
hát ez kész nagyon!
Papucsos, te nagyon nyiszlett vagy!
Asszony!
Látod nem bírja a Honda a strapat!
Gyógyulj meg o papucsok királya!
Bar I mit csinalsz?
Gyere El ha tudsz.
Z
fociztam es kifordult a terdem
hát mi történt azzal a szép, karcsú papucsos lábaddal?!
Nos kis cicam egyenlore nem foglak tudni tanitani motorozni mert itthon fekszek es varom a csodat h minel elobb meggyogyuljon a labam.Fisi tesoek is szerintem csak beteglatogatoba fognak tudni eljonni hozzam.
Ezt láttam régen már
Na, a totálbike-on olvassátok el a simson is lehet gyilkos cikket Álllat
Egyetértek Ferikem!

Nekem ezek után mondhatnak BÁRMIT, az után az ellentmondás, és kamu halmaz után amit levágtak itt, és a hátunk mögött ott, számomra teljesen hiteltelenek!
Utoljára is kimondom, az Er5 a Gs ellenében egy agilisabb, jobban osszerakott teljesítményében jobb, jobb futómuvu, igényesebb motor!
Azt mondjanak bármit, kamuzhatnak is, MI tudjuk, hogy jobb motort vettunk!
És ennyi!
"Japán motor rossz nem lehet!"
Fisikém: Ne húzd fel magad,felesleges! amiket leirtak az ER-5 ről személy szerint én sem tapasztaltam egyiket sem! Egyet azért megemlítenék! " a kulcsot vissz kell hajligatni" ! Az hogy? Bal lábbal adja rá a gyújtást vagy mi? Izomból áttekei vagy 3 fordulatot? Ezen jót nevettem! A válasz nemes egyszerűséggel ennyi! IRIGYEK! Irigyek affelé hogy az ER-5 menyivel korszerűbb technikailag mint egy GS! Mindezektől eltekintve nem rossz motorok azok! Japán motor rossz nem lehet! :)

most végtörlesztek... , köv. beruházás egy ilyen lesz.
szépen kipofozták, tényleg jól néz ki!
"O" gyűrű gondom nekem is volt, elöregszik, Istenem, hát gumiból van. Ha gond van vele, csöpög a hűtővíz.
A tankot le kell venni hozzá, vagy felhajtani, a hengereknél felülről lehet hozzáférni. Éppen Tatára indultam a 20. érettségi találkozómra és személyesen maga Papp Laci cserélte. Ugyanis előtte nála volt a motor és látta, hogy cserélni kellene, de mivel nem folyt...
Én tudnék, de nem akarom elkezdeni megint!
nem tudnék választani........ Nagyon szépek.
Newm kövezlek meg, elég ha bekockacukrozom a tankod ugye? Szerintem nagyon szép- de ez- még szebb!
Kövezzetek meg,de............ez kibaxottul tetszik!
http://www.ebay.at/itm/Honda-G...
Dugd be a füled, ha az Er-5 fórumról van szó!