Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most látom- igen ez a régebbi! Nagyon jó a fényezés! Saját munka?
Gondolom a reglapomon nem nézted a fotókat:)Ez ős 900-as,az első évjáratból.Nem egy könnyű szerzet,240kg.A fogyi húzkodásokkal is 5-6L.
Elég meggyőzően megy,de az ujabb gépekkel persze nem veszi fel a versenyt.Miután hengerenként 2 szelepes,alul nagyon nyomatékos,de legalább nem pörgős:))9500-tól pirosmező:)Kardános.Egy előnyét látom,nincs láncmizéria,viszont vagy 15kg-al nehezebb.Istenigazából nagyon kényelmes túramoci.Remélem segitettem:)
Ha már benéztél- regélhetnél egy kicsit az Xj 900 ról, ez már az újabb fajta Diversion? Milyen? Nekem a múltkor a 600- as nagy csalódás volt...
Nem cimborám.Bocs hogy irtam.
Lehetne béke- csak vidd messzire a cimborádat- már ha az, ez a Shit gyerek...
Aha, persze.

Nem osztom a másikat, pontosabban ez így nem teljesen igaz.
Ha figyelmesen követted az eseményeket, nem én kezdtem a személyeskedést, és igazából én csak és kizárólag fisinek szóltam vissza úgy, ahogy azt nem illik.. de ő se úgy "beszélt" ahogy azt illene
Sziasztok!
Csak hogy belevau.....Er-5-ön raktam le a jogsit.Tetszett.Havernak(Krissal) Gs-t hoztunk a németektől.Az is tetszett.Mindenkinek megvan a becsipődése....Nem vagyunk egyformák,és ez igy jó.Mindenkinek más tetszik.Lehetne esetleg BÉKE?Akkora hülyeség vitatkozni ilyen faszságokon.Szerintetek én mit vivok,hogy citroenes vagyok 18éve?
Guminőre? Nem adok én erre pénzt- ott a szar motorján a két kipu, veregesse abba!
Hogy a pébe nem bírod megérteni,hogy ökörfattyú erre élvez?Dobjunk össze csórikának egy kis pénzt gumi nőre.Azzal leköti magát talán.Ne vitatkozz hülyével!Legyőz a rutinjával.Ha még egyszer válaszolsz a kreténnek megharaplak.Egy darabig írogat oszt majd meg únja.
A te számodra az...
Mi van nem bírod ha vissza szólnak?
Akkor te mért osztod a másikat?
NA a kiscsillagról ,meg főképp lekophatsz kisfiam
- mondom húzz inne el!

.. szar takony kölök vagy úgyhogy te is befoghatoda kis- sé túl nagy pofádat!
Síppal- dobbal, nádi hegedűvel!

De leginkább ezzel!

http://www.youtube.com/watch?v...

Meg petroleummal!
Mert mi lesz kiscsillag? Nincs kiírva hogy zártkörű a buli
Akkor meg húzzál már innen a faszba....
lassan neki látok zarándok gépének karbantartásához mert tavasszal vinnikel vizsgára, a láncot is leakarom ápolni te mivel mosod át?
Hát ezt senki, de megnyugtatlak el is tosztad ezt már az elején...
Amit ki is nyitott később sikeresen.. Ennyi...

Üdv Zongorista
Hogy vagytok?
Néha a kis Ötsszátokat is oda engedhetnétek a géphez,hogy tudjunk vele is társalogni
Biztos ő is tudná már nyomkodni a billentyűt
puszilunk Titeket
Majd fogsz is nemsokára!
Ki mondta hogy közétek akarok kerülni?
Azt remélem tudod, hogy Bluenak a GS-e 34 lóerős, fojtott kivitel volt
Csak szeretnék
Ki vagy te? És mit képzelsz magadról hogy feljössz ide csak azért hogy mindenkibe beleköss? Szánalmas vagy az idióta okoskodásoddal! Takarodjál innen a f....ba,itt senki nem kíváncsi rád!
Ide barátok szoktak feljárni beszélgetni nem ilyen elkényesztetett kis köcsögök mint te ...neked semmi helyed nincs köztünk!
Hányan kell még elmondják hogy felfogd?
Nem lett volna annyira rossz gyerek ez a Dipshit- csak hát, ha valaki paraszt, akkor ezt kapja... Sok szép helyen járt, sokszor nehéz körülmények közt, de hát a hülyéje csak kötözködni tudott... Ez van...