Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem eheted meg!
Persze hogy kipróbálhatod! Természetesen én is ki szeretném a tiédet próbálni- majd cserélünk!
"Már csak zseton kellene, és szaladnék is a mesterhez"

Ezzel Én is pont így vagyok. Én kb úgy fogok odamenni Handó úrhoz, hogy ugyanazt készítse el nekem, mint Fisinek. Annyi különbséggel, hogy ne álljon el a motortól.
Nem tudom, hogy hallottad e már Fisi motorját, de sztem te pont azt a hangot keresed, amit az nyom killerrel. Gyárinál picit öblösebb, hangosabb, de még közel sem idegesítő. Pont jó!
A Handó féle dob beljebb simul a bicajhoz?Mert engem ez a gyári dob minden szempontból idegesít.
Gyertya kivétel tök egyszerű.Kábé két óra nekem.Ráadásul láttam már motort.Sokat.Persze cseréltem gyertyát Ernőn is.Komoly ok nélkül nem nézem meg.Iridiumról tapasztalat valakinek?Megköszönném.
Ha meg van még a szűrő akkor meg kóstolnám.
Kell.De drága.Ezért felejtem.
Ha megyek tavasszal majd kipróbálhatom a vasad?

Kíváncsi lennék a kipura, és a fékre is
Egy dobot akarok, csak két furujával
Akarom mondani csak szeretnék
Nem kell kettő! Ugyan azt a dobot csinaltasd meg mint az enyém, tuti jó lesz!
Igen! Jobb lett a hangja! Amúgy semmi változás, ugyan olyan a mocc mint volt!
A szomszédok, hogy bírják?

Én úgy tervezem, hogy killerrel fogom majd használnám, csak azt gondoltam, hogy két killert kérek hozzá, egyet ami a gyári hangerőt produkálja, egyet ami meg a gyári, és a db killer közötti hangerőt adja.
Már csak zseton kellene, és szaladnék is a mesterhez
Szigorúan az DB killer nélkül! Azt csak műszaki vizsgára teszem föl...:)
db killerrel vagy anélkül használod?
A cikkről a véleményem! Szerintem valamit nagyon elkúrhattak azon a hondán! Mióta nekem Handó dob van azóta se nem eszik többet,se nem kellett utána állítani semmit,ráadásul alacsony fordulaton jobban húz,és kurva jó lett a hangja! Lehet motorja válogatja,de nekem ezek a tapasztalataim!
Nem kell ahhoz pad Fisikém! Abból csak az derül ki melyen erős, de mivel nem tudod milyen erős volt előtte nem nagyon lehet mihez viszonyítani.

Két dolgot lehet lehet tenni:
Otthon kiveszed a gyertyákat (gondolom mentél már vele rendesen), és a színéből rögtön kiderül, hogy megfelelő e az égés.
Elviszed olyan helyre, ahol csinálnak zöldkártyát is, és megméritek a károsanyag kibocsátást, és a Lambda értéket.
Rögtön kiderül, hogy megfelelően ketyeg e a berendezés.
még jó, hogy nincs zsetonom kipura, így legalább látom a ti tapasztalatitokat

Mondjuk azért fáj a szíven, egy Handó dobért

Fisi egyébként vezetés közben, érzel bármilyen különbséget a régi dobhoz képest?
Jah, érdekes kommentek! Mondjuk én vettem rá K& N sportszurot, de vissza raktam a gyarit, mert nagyon elszegényedett a keverék. Volt is olyan minimál fogyim addig mint allat..
Most gyári szűrővel minden a régi, csak a hangja jobb, de azóta is basz az ideg lehet még kéne nézni egy padon a motort, hogy kell- e hangolni rajta!?
köszi az érdeklődést, kisötszá jól van, sokat eszik, alszik és egyre szebb
lassan őt is ideengedjük a géphez, hadd kalimpáljon, csak győzzétek olvasni
Ezek elvek papucsoskám!

Azokból meg nem engedünk!
HeHe már nekem is
Feliratos?Mert ami nekem van az igen.
Akkor hozd el ha ráérsz rég láttalak.
te Jo eg ezt a so hulyeseget meg Jo h eltek
Olyan jol elvitaztatok a nagy semmin
ehun vagyok Jól megérdemelt sörikémet szürcsölöm befelé.
*-900