Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na édes kis mákvirágjaim, kedves Tami cica és Fisi tesó ti még az életetekben nem éjszakáztatok csak ha mondjuk el kellett menni DISCO-ba.
úgyhogy most nyomtékosan felhívom figyelmeteket ha baszogatni akartok akkor hazaviszem 10-én reggel a fegyverem és oltári nagy lövöldözést kezdeményezek.
Van 24 lőszerem az egyik biztos célba talál.
Aztán majd mehetek egy szép ill. két szép motoros temetésre:)
Már elaludt!
De én többet nem fogok!
Akkor jó
Majd feküdj le aludni egy kicsit úgyis csak délután megyünk ki Jugóba,
Nehogy elaludj a végén mellettünk
10-én reggel jövök haza úgyhogy ok
Bauról nem tudok semmit.
Elméletileg ugyanabba a tourba tartozunk.
Mindegy mit mondanak az iridium gyertyáról,12 000-ként cserélni kell.Nekem gyárilag az van benne, ennyit ir a szervízkönyv.A szerelő srác szerint 18-ig el lehet húzni de tovább nem érdemes mert marha vékony a közepe és esetleg belecseppenhet a hengerbe az meg nagy gáz Ja és jó drága úgyhogy szerintem maradj meg a gyárinál az is kibír ennyit.
Szabad leszel?
És az új tesóm?
NANÁÁÁÁ!
Majd igyekszem
Nah mi lesz a 10-11-vel?
Jöttök ugye?
Bau!

Mi van a SOA 12.- ik részével?, Még mindig nincs magyar felirat- vagy neked már van?
Kis benzintyúkom fel a fejjel
Akkor kell venni még egyet, amit soha nem adunk a kezébe.
Igen olyasmi. 16.600 lenne e-bay-ről szállítással együtt.

Már régóta szemeztem az adatlapoddal, csak nem akartam annyira tolakodó lenni, hogy kölcsönkérjek egy "kölcsönkért" cuccot.
De most, hogy így felajánlottad , élnék a lehetőséggel.
Jövő hét végén esélyes, hogy lesz időm mókolni a ketyerével. Ha megadod a mail címed, vagy dobsz egy e-mail-t, akkor meg tudjuk dumálni a részleteket. És előre is köszi!
valahogy úgy

gondoltam, egyszerre had szóljon mindkét ER5 hengerben
Annyira nem óccsó Ha jól emléxem,nyári árfolyamon jött ki 12-14e ft-ra darabja
Höhö.....látom Tárnoki vagy....Én Érdi.Egy beállitás erejéig át tudom vinni
Egyet elveszít egyet meg elront.Mint a szőke nő a az üres szobában az üveggolyókat.
Mennyi lenne? Lehet beszallnek....
Nesze neked... 1 már nem is elég.
Miért kéne kettő?
Nagyon hasznos ez az üveggyertya!
Közösen kellene venni 2 db-ot...
Igen, Xsara Picasso-m van, '2000-es évjáratú.
Köszi az infót, megjegyeztem, alkalomadtán ellenőrzöm!
A szomszédok már megszokták! :) Lehet velem van a baj,de DB killerrel majdnem olyan mint a gyári,na már most ha azzal használod akkor meg nincs értelme az egésznek! Aluljárókban ha bemész és adsz neki egy kövéret a hideg kiráz! Na ezért nem használom én a killert! Hagy szóljon oszt kész! Egyik barátomnak van egy Suzuki DR Big 800-azon is Handó dob van,na az már lehet picit túlzás! Autóriasztók mindig szólnak az 1 henger miatt! (Én meg csak nevetek)
Nagyon tudnám most használni ezt a cuccot. Van egy MZ motoros kerti gépem. amit egész jól sikerült belőnöm ugyan, mégis kormolja a gyertyát, de szerintem csak azért mert általában "hidegen" jár.
Ezzel rögtön megtudnám mi a helyzet.
A fotók: