Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fém fékcsővel nem lett nagyobb a fékerő, inkább a nyomáspontot érzem jobbnak, így könnyebben /pontosabban lehet adagolni vele a meglévő fékerőt.

A fék hatásfokának növelését a betét cserékben látom, ezeket Fisitől vettem át használtan, újonnan nem tudom mennyibe kerülnek.
Ezeket tavasszal fogjuk betenni, ha megvan, majd megírom mennyivel lett jobb...

A felni szalagot SK tetted fel? Mire kell vigyázni?
Már nem megyek Pestre egy darabig remélem,csak 3 napig kellett járnom melóból vizsgázni! Majd rábizzuk egy futárszolgálatra a dolgot! Két kérdés! A fém fékcsővel harapósabb lett az eleje? Fékbetét menyibe fájt? A többit az enyémen már elvégeztem!
nagyon hálás lennék ha tudnál szerezni
Ha egyébként szoktál járni Pesten, akár megoldhatjuk személyesen is, ha neked úgy jobb...

A handó dob egyelőre csak álom
A 2012-es motorra szánt pénz nagy részét már most ősszel ráköltöttem(fékbetét/fémhálós fékcső/szelep ell/karbi szinkron/olaj/hűtőfolyadék csere stb..)
Talán ha jól alakulnak a dolgok, akkor kap még egy dobozt hátra a gép, meg felrakok egy felnicsíkot, a többi már csak 2013ba fog beleférni
férjem anno fájó szívvel adta el, tényleg nagyon szerette, sose volt vele gond...aztán vett egy yamaha drag start
Szia:)Köszönöm Nekem nagyon tetszik ez a nagyvas.Bevált,nem is adom el,pedig arra szántam.De van benne 50e km,és nemhiszem hogy találnék most jobbat nála Állapotilag természetesen.
Annyira nem gáz.Rendesen fel kell késziteni az autót/motort,és nincs probléma.Az hogy elismerték a muzeális jelleget,árfelhajtó tényező.
Szia!Megkérdem,nagyon sok cuccost kapott az Etz-hez a barátom,hátha van felesleg
Jó is az,csak a hátsó futóműre figyelj!
üdv itt, nagyon tetszik az adatlapodon a bemutatkozó szöveged
a páromnak is volt egy xj 900-a, nagyon szerette, biztos lenne közös témátok
Rendben van nincs semmi gond! :) egész télen ráér! Nem láttam amit kiirtál,mert szaladgálnom kellett BP-re vizsgázni! j ólesz a jövőhéten is! Az e-mailodat leirtam! Apropó! Handó dob? :)
hali,

Kedden írtam róla, akkor gondolom nem láttad.

Szóval ég a arcom mint az állat
Ugyanis, mikor kerestem otthon rájöttem, hogy anyóséknál cseréltem le vidéken, és jól ott maradt .

Sógor elvileg holnap fog menni, vele majd vissza hozatom, és akkor jövőhéten majd elküldöm neked.

Részleteket/címet/számlaszámot majd beszéljük meg levélben(szinyo2001@freemail.hu)
Bizony, bizony mindjárt megkapjuk, hogy az MZ is jobb mint a kawa, hisz léghűtéses
nem is tudom a sok hülye gyár miért állt át a folyadékhűtésű blokkokra, holott tele van az útszéle szétment hűtős gépekkel
Norberto: Na mi a helyzet a plexivel? Már most gépnél tudok lenni!
Sok bizony, persze csak ebben az országban ...
Ez a gép nagyon ott van
A kawa melett nekem is van egy régi ETZ 250em, Én is veterán vizsgára akarom majd vinni, ha eljön az idő.
Egyelőre még alkatrész/kiegészítő gyűjtésen vagyok, tényleg nem tudsz szerezni véletlenül ETZhez való gyári szerszám ill. izzókészletet?
Sok macera van az OT rendszámmal.Meg drága is.Vagy rosszul tudom?Nem néztem utána csak egyik ismerős nyafogott.
A fogyasztáshoz még annyit szólnék hozzá, hogy én visszasírom az ER-5-öt, mert annak átlag 4,3 volt ('97-es évjárat)

Most van egy Honda CB 250 ruhába bujtatott CB 400-am (belpiacos blokk), és lazán 5 liter fölött eszik. Mentem vele 120 km-et legutóbb aztán leraktam télire. Most hoztam bele kannában benzint és 5,5 litertől nem lett egészen teli a tank.
A 14 literes tankkal igen sűrűn tankolnom kell majd túrázáskor.
400 euróért nagyon megéri, még akkor is, ha csúnyácska, de csak mai szemmel az. Veteránként kell rátekinteni és máris szép lesz.
Szia!
Neked is igazad van.
3 gyerekhez nekem is Picasso kellett, de nem bántam meg!
, ,
Írtam hogy az Xj után!Nem volt semmi baj,de hozzászoktam a 240kilóhoz.Régen volt 150-es Ts-em,szerettem.
Miután én háború esetén csak túsz lehetek,nem tudom hogy a honvédségnek milyen volt.
Hu ne kezdd el mert jön egy Mz-s Dipshit azt két napig majd csak okoskodik itt nekem- nem hiányzik!
Ja akkor azért volt fura... Magyaroknál nem volt ilyen tábori wc a hátulján ha jól tudom?