az a baj hogy így képről nem látszik normálisan a színe, de őzbarnának kellene lennie. Ha fehér akkor keveset kap. Át kellene fúvókázni meg a tűn állítani ahhoz hogy jó legyen, mert így hoszú távon károsodik a motor.
A fogyasztási adatok sem azt mutatják, hogy szegényes lenne, mert a fogyi mit sem változott- ugyanúgy a 4,2- 4,8 közötti skálában mozog mint eddig- van valami ötleted? Mhmax szerint egy lambda szondás mérés is mutatna valamit, vigyem el arra első lépésben?
Mint mondtam is Neked, szerintem a Spuri adaléktól néz ki így a gyertya- élőben úgy néz ki mintha most vettem volna ki egy újat a dobozból- már a szigetelő testet nézve!
Hát nem nyugtattál meg.
Soraidat végigolvasva teljesen másképp látom a dolgot. Ahhoz képest amit leírtál nekem nem is fáj, ...csak érzem.
Pedig kurvára fáj...
Nemrég jöttem vissza az ügyeletről, ott kitisztították, most egy picit, mintha jobb lenne, de lehet csak most ütött be a fájdalomcsillapító.
Holnap du. én leszek az első a dokinál az tuti. Odamegyek rendelés előtt 1 órával, rejtvényújságok garmada, úgyse tudok sajgó fejjel mást csinálni.
múltkor kaptunk egy kritikát, hogy a gs500-as fórumon jóval több oldalt írtak tele a kollégák, mint a mi fórumunkon...
erre mi gyorsan belehúztunk...
és csak úgy habzsoljuk az oldalakat...
úúúú bakker, az biztos ku@vára fájhat....
nem biztos, hogy az a baj, hogy nem magándokihoz mentél...
nekem egy magándoki műtötte a fogam három hónapja, aztán volt egy kis pitty-putty műtét közben, amitől kaptam egy jó kis arcüreggyulladást...1 hónapig nem jöttek rá, hogy mi a szent szar van velem, lázas voltam és minden bajom volt..aztán elkezdett gennyesedni az arcom, négyszer felszúrták az arcüregemet, de olyan szar volt a helyzet, hogy meg kellett műteni, műtét útján tisztiították ki...hát..műtét közben az arccsontropogás egyszerűen elviselhetetlen volt
azóta jól vagyok...azt tanácsolom, ha nem múlik el a fájdalom, menj vissza a dokihoz..mert nagyon "finom" dolgok is kialakulhatnak...
Erre mit mondasz? Rááldozzam azt a horribilis összeget? kurva drága..