Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kawasaki.hu/news.as...

Erre mit mondasz? Rááldozzam azt a horribilis összeget? kurva drága..
Akkor mi a megoldás?
az a baj hogy terhelés alatt nem tudják neked megmérni
Ezt te pl valamiféle műszerrel stb meg tudnád csinálni? És a fogyira mit mondasz?
az a baj hogy így képről nem látszik normálisan a színe, de őzbarnának kellene lennie. Ha fehér akkor keveset kap. Át kellene fúvókázni meg a tűn állítani ahhoz hogy jó legyen, mert így hoszú távon károsodik a motor.
A fogyasztási adatok sem azt mutatják, hogy szegényes lenne, mert a fogyi mit sem változott- ugyanúgy a 4,2- 4,8 közötti skálában mozog mint eddig- van valami ötleted? Mhmax szerint egy lambda szondás mérés is mutatna valamit, vigyem el arra első lépésben?
Ezen a képen inkább szürkésebbnek látszik. Mennyit mentél vele, mióta visszaraktad a gyári szűrőt?
hello ricsi!

Élőben épp ez a buli- nincs semmi a szigetelésen- teljesen olyan szinű mintha- semmi féle lerakódás nem lenne rajta!

Karbiszinkron volt kipu felrakás előtt- az teljesen rendben volt! Mit javasolsz?
kép alapján eléggé szegényes, nincs hozzáállítva a kipufogóhoz?
ok.majd elolvasom.
Mint mondtam is Neked, szerintem a Spuri adaléktól néz ki így a gyertya- élőben úgy néz ki mintha most vettem volna ki egy újat a dobozból- már a szigetelő testet nézve!
Na addig amíg mások motoroztak- ugyé , addig én kissé szétkaptam a kedvencemet!

Jó buli volt, nem is vészes már a gyertya kiszedés- Parabellum tesó!
Szia Tibi!

Na itt a gyertya színe- erre varrjál gombot- bár a kép telefonnal készült nagyjából látszik miről beszéltem Neked!
Hát nem nyugtattál meg.
Soraidat végigolvasva teljesen másképp látom a dolgot. Ahhoz képest amit leírtál nekem nem is fáj, ...csak érzem.
Pedig kurvára fáj...
Nemrég jöttem vissza az ügyeletről, ott kitisztították, most egy picit, mintha jobb lenne, de lehet csak most ütött be a fájdalomcsillapító.
Holnap du. én leszek az első a dokinál az tuti. Odamegyek rendelés előtt 1 órával, rejtvényújságok garmada, úgyse tudok sajgó fejjel mást csinálni.
Szia!
Már írtam facen, este beszelunk majd, jó?
Fisi.
Láttam kerestél egy párszor,azért nem vettem fel mert motorozni voltam és nem hallottam hogy csörög.
Mit szerettél volna?
Ha találkozunk megsúgom! - azt elárulom, annyira megváltoztál, hogy csak a motort ismertem fel alattad!
Látom!Napi 4 oldal

Mi újság nálatok?Hogy van a kis öccá?
múltkor kaptunk egy kritikát, hogy a gs500-as fórumon jóval több oldalt írtak tele a kollégák, mint a mi fórumunkon...
erre mi gyorsan belehúztunk...
és csak úgy habzsoljuk az oldalakat...
a srác megmondta: BUZITALÁLKOZÓÓÓÓ!
bocs papucsos drágám, nem tudtam kihagyni..
úúúú bakker, az biztos ku@vára fájhat....
nem biztos, hogy az a baj, hogy nem magándokihoz mentél...
nekem egy magándoki műtötte a fogam három hónapja, aztán volt egy kis pitty-putty műtét közben, amitől kaptam egy jó kis arcüreggyulladást...1 hónapig nem jöttek rá, hogy mi a szent szar van velem, lázas voltam és minden bajom volt..aztán elkezdett gennyesedni az arcom, négyszer felszúrták az arcüregemet, de olyan szar volt a helyzet, hogy meg kellett műteni, műtét útján tisztiították ki...hát..műtét közben az arccsontropogás egyszerűen elviselhetetlen volt
azóta jól vagyok...azt tanácsolom, ha nem múlik el a fájdalom, menj vissza a dokihoz..mert nagyon "finom" dolgok is kialakulhatnak...
ne piszkáljátok a fisit...
jó ötlet
de előbb-utóbb azt is meg fogja utálni
szegény papucsos, kezdem megsajnálni
na, tipikus férfi....
és még ráadásul járókeretes is...és még ráadásul hondás is.....
Élek ám!
Látom most te játszod a Kis Bicebóca szerepét!

Mostanában nincs időm állandóan böngészni a fórumot.Aztán annyian és annyit írtok ide, hogy 1 nap is kevés visszaolvasni