Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Xj 9000- hol vagy?
Akkor csak olvasgass vissza!
a képen látható bukósisak SHOEI MULTITECH 59l 60 as méretű de annál kicsit nagyobb---gyünyürű állapotban eladó 30 000ft ért a bolti ára 110 000! érdeklődni lehet-30 973 0869
vagy classic77@freemail.hu
kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--
milyen harcokrol?
Bocsi mostansag nem volt idom semmire
Na mi a helyzet utoved!? Lemaradtal a harcokrol!
Kicsilány, kis benzintyúkom +van a film.
Majd meglátod ha beállítok hozzád egyszercsak! Tele csavarokkal!
OKsa
Amúgy se töröld ki! Inkább gyertek le egyszer erre!
Hát úgy legyen! A címedet azért nem törlöm ki!
Köszi, remélem most a méret, meg a design is passzolni fog!
Ahelyett, hogy Török túrára gyujtenel!?
Ba..meg, ezt már a csóró egyetemisták is tudják!
Hogy szomorodnal el!
Én is akarok gurulni! Merre hogy? Hogy mi a titkom? Nem is tudom....asszony is szereti a motorokat,meg ha nem mossa le otthon marad! :D Hogy Én takarítsak? XD Nem jellemző!
Beszéltem Handóval Decemberen fog rendelni egy jó adag csavart abban lesz ami neked is kell azt mondta!
Ja!
És holnaptól elmentek Norbival a Mèh- be, leadjatok azokat a szar Er-5- eiteket, es azzonnal vesztek egy Gs 500- ast, értve vagyok!?!
Oké, akkor szervezek utána egy 2-300 km- es túrát!
Hogy mi Feri titka!? Azt nem látjuk, hogy utána mennyit kell neki a lakást takarítania, meg az asszonyt kenyeztetnie!?!
Feri tesom!
Csavar ügyben van valami fejlemény!?!
Azért mondtam, hogy guruljunk utána egy nagyot
Mond, mi a titkod
Na! Így kell nevelni az asszonyt! :D
Vagy vasald meg a féket összekopik hipp hopp! :D Csak vicceltem!
Jó lenne ha már tavasz lenne,mondjuk most pillanatnyilag a teletankra gyűjtök hogy úgy legyen eltéve,mert ugye tök üres...:S
Oké!

Arra azért készülj, hogy kell pár km mire összekopik a tárcsával!
Majd meglátjuk, én bízom benne, hogy ünneplés lesz a vége

No majd tavasszal egyeztetünk egy időpontot és akkor betesszük közösen, utána meg majd gurulhatunk is egyet a környéken
A Fisi meg jól le is fogja magát sz...ni ha neked meg nem fog bejönni. Az viszont tény, hogy a mostani GoldFren egy hajszalnyival nagyobb erőt kíván! Mondjuk a GoldGoldfren tarcsahoz ez jobban megy, nem eszi úgy! Sőt, semennyire, jó puha betét!
Még nekem is az van benne, sőt nincs is igazán megkopva, de nagy reményeket fűzök a ferrodo-hoz ezért cserélem le, a gyárit meg elteszem
Fisi korábban ezt használta, és nagyon meg volt elégedve vele, amit átvettem tőle egyszer volt csak bent néhány kör erejéig, úgyhogy nagyon bízom benne, hogy jó lesz

Persze a felnit le fogom majd takarítani, úgy tolom fel, mondjuk engem átb*sztak mert kemény egy ezrest kellett leszúrkolnom érte
Az új ára úgy emlékszem 8500 ft volt! Mivel mentem vele kb. 10 km- ert így Norbi kedvezményesen 4000- ért kapta meg.
A fékbetét nekem még a gyári,de szerintem létezik tőle jobb! Majd jövőre lecserélem! Rendben van ha leirod azt megköszönöm. A felni szalagot meg szemre tettem fel,de szerintem jó lett! Én nem szedegettem ki a kereket azért! Egy dologra figyelj,hogy tiszta legyen(végig fújtam előtte féktisztitóval),és ennyi! Csak lassan óvatosan tedd fel rá! Kő kemény 800-ft-ba került a felnicsík! :D