kis ötccá nagyon kíváncsi rátok, de még jobb neki anyukájával itthon, a jó kis megszokott környezetben, de ami késik, nem múlik
igen, mesélte zongorista, h nagyon jól érezte magát veletek
Gyerekek, nézem a csoportképet és 20-an voltunk!
Szombaton, amikor gyorsan kiszámoltam a költségeket, mondtátok még ki jön és én 17-el számoltam, de ezek szerint 20-al kellett volna osztani.
Így csak 1550 Ft fejenként, nem 1800! Nagy-nagy elnézést kérek, de hát tudjátok, kellett egy kis kosztpénz, meg ilyesmi.
Tartozom egy tálca sör árával, vinni (venni) fogom a következő talira, és még1x bocs, sosem voltam matekzseni!
Hát nem tudom mit csinálsz rosszul- én rákattintok egyből a 10 megapixeles felbontásban jön ki!
Utána jobb egér gomb- kép mentése más néven és kész.
Diszeli képek majd- nincs időm semmire- de ha megnyugszol ettől, még én sem láttam őket!
Te szép ember Fisi!Megpróbáltam letölteni a képeket arról az oldalról amit írtál de nagyon kis mérretben sikerült Különben is hol van a diszeli tali képei? Nem tudok vagánykodni az iwiw-en (na nem mint ha nagy közösségi oldalas buzi lennék)
A kisgasnéra meg lehet, hogy már vevő is vannak annak a pesti srácnak a személyében, akitől vettem hozzá alkatrészeket.
Érdekli a dolog.
Ha szerencsém van, akkor nem sokáig fog benne állni a pénzem.
A Honda CB400N sokkal előbb hozzám kerül, mint gondoltam, mert az eladó srác megtalálta Pesten az utódját, jövő szombaton érte megy és felhívott, hogy vihetem a gépet majd, ha akarom.
Ja és friss vizsgával adja át, hogy 2 évig ne legyen gondom.
Ha még jó idő lesz, akkor valamerre biztos elmegyek még gurulni egyet!
Persze, mert amíg te búcsúzkodtál én Papucsos csirkeszárnyas Hornetjét próbálgattam. Nagyon szívesen, máskor is!
Köszönöm neked és Papucsosnak is, hogy kaphattam egy kis örömhormont a motorjaitok hátán!
Hazaszállítottam leeeeeenddőőőőőőő Kedvesedet!
Apósod, anyósod ment a saját motorján azokat nem kellett szállítanom.
Lehet, h soha nem leszel velem +elégedve mert nálam a motor az az isteni HONDAAAA!
Zongorista nagy élménybeszámolója alapján, tényleg jó buli lehetett örülök neki
lélekben ott voltam én is és ittam a söröket
jó kis csapat ez
mindenkinek ÖTSZÁ'
ügyes vagy