A Most az egyszer igazat kell adnom popipárna- nyűvő csirkeszárnyas barátomnak! nagyon jó kis buli volt! Ha egyszer veszel végre egy rendes motort akkor meg leszek veled elégedve papucsoskám!
A feleségemet, és kedves apósomat haza szállítottad épségben?!
Még 2 X- er köszi a +hívást nagyon jól éreztem magam Veletek!
Ez egy nagyon bulis kis csapat sajnálhatja aki nem jött el igaz Bokkon és Mh és a többiek.
Mind papírkutyák vagytok.
Annál lassabban csak lakotton mentem.De ott szigorúan max. 50.Qrva egyhangú utak vannak felétek hallod e.30km-en nincs egy kanyar.Monnyuk lehet rongyolni ezerrel mert kilométerekre belátható minden előzés.Így is megmelegedett a sör mire Győrbe ért.muszáj volt visszahűteni.Meg szépen kigömbölyödtek a dobozok a rázkódástól. Na de már biztonságba helyeztem.
sziasztok, sikeresen megérkeztem, köszönöm az önindítózást
egyszer még meg kellett állnom tankolnom, ott egy kedves autós bikázta be a masinát
Zimmedli köszi a vendéglátást, nagyon jól éreztem magam Veletek, finom volt a perkelt és állati hangos volt Lütyő horkolása
Volt itt kérem berúgás- motortesztelés, Zongora hangolás- és tologatás- este pedig Lütyő szórakoztatta a nagyérdeműt! Ha nem írtam volna- Zimi öccse isteni marhalábszár(?) pörköltet ütött össze!
No jelentem, a kalocsai chapter nagy része hazaért! A másik része Lütyőékkel, meg Slyékkal még az Auchanban kódorog!
Felejtehetetlen buli volt- nagyon köszönjük a szervezést Ziminek, és öcsééknek!
Jó volt veletek újra találkozni!
Remélem jövőre is- jókat bulizunk együtt!
A feleségemet, és kedves apósomat haza szállítottad épségben?!