Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Most az egyszer igazat kell adnom popipárna- nyűvő csirkeszárnyas barátomnak! nagyon jó kis buli volt! Ha egyszer veszel végre egy rendes motort akkor meg leszek veled elégedve papucsoskám!
A feleségemet, és kedves apósomat haza szállítottad épségben?!
Zimikém!

Még 2 X- er köszi a +hívást nagyon jól éreztem magam Veletek!
Ez egy nagyon bulis kis csapat sajnálhatja aki nem jött el igaz Bokkon és Mh és a többiek.
Mind papírkutyák vagytok.
Látom becsületesen Trógerkedett a Kawasakis Banda.

Legközelebb nem ússzátok meg nélkülem, az tuti!
Zimi!Nem is köszöntem meg a vendéglátást Ugy hogy utólag KÖSZI!
Igen sajnos ez van!
Nem is csoda-hogy a gumik itt csak középen kopnak el!
Annál lassabban csak lakotton mentem.De ott szigorúan max. 50.Qrva egyhangú utak vannak felétek hallod e.30km-en nincs egy kanyar.Monnyuk lehet rongyolni ezerrel mert kilométerekre belátható minden előzés.Így is megmelegedett a sör mire Győrbe ért.muszáj volt visszahűteni.Meg szépen kigömbölyödtek a dobozok a rázkódástól. Na de már biztonságba helyeztem.
sziasztok, sikeresen megérkeztem, köszönöm az önindítózást
egyszer még meg kellett állnom tankolnom, ott egy kedves autós bikázta be a masinát
Zimmedli köszi a vendéglátást, nagyon jól éreztem magam Veletek, finom volt a perkelt és állati hangos volt Lütyő horkolása
Teljesen jól mentél tesókám- az 52- en! Csak meg kellett várnom Istiéket- ezért álltam meg!
Haza értem én is három óra tíz perc alatt.Pedig még Helvéciára is benéztem.Mindenkinek köszi a társaságot Ziminek meg a vendéglátást.
A találkozó képei megtekinthetők- letölthetők- teljes méretben!
Cím: http://xfree.hu/album_show.tvn...
És a végére... Gadus- természetesen- megint kilógott a sátrából- nála ez már átment valamiféle- védjegybe!
És még!

Volt itt kérem berúgás- motortesztelés, Zongora hangolás- és tologatás- este pedig Lütyő szórakoztatta a nagyérdeműt! Ha nem írtam volna- Zimi öccse isteni marhalábszár(?) pörköltet ütött össze!
No jelentem, a kalocsai chapter nagy része hazaért! A másik része Lütyőékkel, meg Slyékkal még az Auchanban kódorog!
Felejtehetetlen buli volt- nagyon köszönjük a szervezést Ziminek, és öcsééknek!
Jó volt veletek újra találkozni!
Remélem jövőre is- jókat bulizunk együtt!

Egy két életkép!
csak hazaértek már...

én most jöttem meg, rendet raktunk stb. Öcsémék elmentek a termálfürdőbe, van mit kipihennie!

Köszi, hogy itt voltatok!
Lehet még csak most ébredeznek és próbálják összerakni a képet a tegnap estéről .
Bár Fisi.. Diszelen mindig reggel 7kor fent kukorékolt
sziasztok bulizósok
remélem, h király volt a buli és egy jót ejtőztetek
örülök, h sikerült összehozni egy kis partit
Na srácok a kalocsai chapter már itt van!
Gyertek- jó lesz a buli!
srácok, legyen nagyon sirály 7végétek
lélekben én is ott vagyok
testben pedig zongorista képvisel
egyetek, igyatok, bulizzatok
igen, kisgané visszavág
ez a kókemény bosszúúúúú
gratula, reméljük, h szeretni fogod
TALÁLKOZOO!
Nagyon szép a W 65- és a 800- as is!
No megyek aludni, holnap taliiiiiii!
valahogy így képzelem el álmaim motorját:

http://www.youtube.com/watch?v...

ja, egyébként mindegy, csak menjen, dombnak felfelé is!

Ha lenne pénzem, akkor nem lenne mindegy, de így...