Most már tényleg sajna elég hideg van motorozni.
Mi még Bau testvérrel elruccantunk Kiskunhalasába egy utcsó motorozásra ahol felültettük magunk mögé a két szépséges kis vadmakkát vagy inkább sziszát /Nonot és Tamicicát/és hazapörköltünk velük.
Ne aggódj Fisi barátom vigyáztam rá.
Nem tudom Fisi, el vagyok havazva. Ma intéztem az okmányirodát, most már nevemen a gép.
A hétvégék fullosak: házassági évforduló, anyám születésnapja, a gyerekeknek lovaglás, következő hétvége Eszter szülinapja, aztán halottak napja, novemberben jönnek a névnapok...
Az idő még most jó, de estére már hideg van...
Lehet, hogy az idén már nem megyek vele sehová.
Ha erre jársz, szívesen látlak, feltéve, ha itthon leszünk, majd:
köszönjük, kis ötszá jól van, szépen cseperedik, naponta leveszi a fejkendős apját a lábáról tegnap az én zongoristám éppen a fékbowdwnekről tartott kiselőadást
kis ötszá pedig tátott szájjal hallgatta
nemsokára műszaki szaki lesz belőle
Mi még Bau testvérrel elruccantunk Kiskunhalasába egy utcsó motorozásra ahol felültettük magunk mögé a két szépséges kis vadmakkát vagy inkább sziszát /Nonot és Tamicicát/és hazapörköltünk velük.
Ne aggódj Fisi barátom vigyáztam rá.
Ez itt egy fórum nem egy erotikával fűtött weboldal.
Már alig merem megnyitni ezt a helyet.
Motoros viccek 9
Mi van a motoros bőrdzsekiére írva?
- Ha ezt el tudod olvasni, leesett az asszony!
Mondjuk ettől függetlenül nem sűrűn tud mögém ülni, mert nehezen tudjuk megoldani a gyerekfelügyeletet
persze ilyen szép motorról könnyű jó képet készíteni !
reméljük, erre sosem kerül sor
kerek-perec megmondta, hogy 3 gyerek miatt egyikünknek életben kell maradnia. Jó nem?
A hétvégék fullosak: házassági évforduló, anyám születésnapja, a gyerekeknek lovaglás, következő hétvége Eszter szülinapja, aztán halottak napja, novemberben jönnek a névnapok...
Az idő még most jó, de estére már hideg van...
Lehet, hogy az idén már nem megyek vele sehová.
Ha erre jársz, szívesen látlak, feltéve, ha itthon leszünk, majd:
No de hogy ne csak mindig csirke aprólékkal legyen tele ez a motoros fórum , tolok egy képet az ERnőről, amit a múlt hétvégén lőttem
inkább jön vki ötezerötszázéééé, aztán elviszi
legyen benne sok örömöd
vidd el katit egy körre, hátha megpuhul a szive
kis ötszá pedig tátott szájjal hallgatta
nemsokára műszaki szaki lesz belőle