Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia Papucsos, jól tetted a foglalást ügyes vagy
lestoppolhatnék egy szobát? nem tudom, h babával vagy motorral vagy kocsival megyünk, de megyünk
9:20- kor van a többiekkel a tali a solti asszem Spar vagy mi van a körforgóban boltnál? Tudod a Mol kút mögött. Pontos légy-akkor kb. 30-40 motorossal mehetsz együtt!
Én- valószínűleg- de még nem 1000%!
Jól tetted a foglalást Valaki szombaton Izsákra?
Idén nyáron is lemaradtál róla vazze
Kár, hogy nincs 2012-es naptáram, mert rögtön be is írtam volna.
Nem hangzik rosszul!
Bár a Pünkösd nálunk mindig amolyan családi összejövetel alkalom...
De majd alkalom szüli a tolvajt, illetve a motorost!
Én egy raklappal gondoltam
Hát ez lesz a nyitó és egyben FFFŐŐŐŐŐŐ TALI is.
Jól tetted csirkeszárnyas!
Sör legyen!
Természetesen én ráérek!
De nem a főtalinak lett kinézve az a hely? Szervezésben ha kell segítek!

csak az a buktatója ha zuhog az esőőő
így utólag én is rájöttem:d csak az első kép megpillantása után gépeltem egyszerre

sose fogom tudni az enyémet lecserélni
Mélyen tisztelt TKB!

Az előbbiekben beszéltem drága volt kollégámmal Bükkzsérccel kapcsolatosan, Egertől kb 5-6 km.
A jövő évi évadnyitó tali pünkösd hétvégéjén lenne.
Kb 1000-1300 jó magyar konvertibilis forintba kerülne/ fő/ éjszaka, attól függ hányan leszünk.
A lakáson belül van 2 fürdőszoba, 4 szoba kb 12 férőhellyel.
Aki nem fér be az kint alszik sátorban.
Engedelmetekkel előre lefoglaltam mert azt hiszem, h ilyen kedvező árfekvésű jól felszerelt ingatlant nem adnak ki ennyiért.
Kérlek benneteket, h jelezzetek vissza irányomba, h jól tettem amit cselekedtem! (mármint foglalás ügyileg)
Tényleg mikor lesz jövőre pünkösd?
Remélem mindenki el fog tudni jönni azért is szóltam jóóóó előre, h + tudjátok tervezni a jövő éveteket, ugye Mh, Bokkon, Kraszy és a többi velejéig romlott tróger bandatag.
Tehát akkor várom a visszajelzéseteket.
Üdvözlettel kívánok további 100 X SZÉP NAPOT minden kedves csapattagnak.
Uff én szóltam.
Az nem el van törve rajta?
Üdv !
km-óra búrát mennyiért adnád?
Ejj a szívem szakad meg amikor ilyen nagyszerű motorok ily sorsra jutnak!
És ott a kedvenc GPZ 500 S- is ráadásul az uccsó 3 tárcsás verzió- áááááááááááá
Kawa er5 és ex(gpz500s) bontott alkatrészek eladók,érdeklődni tel: 70 317 90 83
nagyon fasza buli lehetett, kár hogy nem tudtam elmenni
Fisi, bocs, hogy tegnap nem tudtam írni az FB-n csak nagyon el voltam/vagyok havazva :(

Az aljzatodat igyekszem megvenni a héten, viszont hétvégén vidékre kell mennem, így csak jövőhéten tudom odaadni (majd keressük egymást)
ok, elteszem, aztán egyszercsak megkapod...:)
De lehet hogy mégis az enyém a sátor tetejére való bigyó Nem kell elküldened mert csak veletek használom ezt a nagy hodályt
Igenis, kussolok Mi van a dobozos projekttel? Örülnék ha tavaszra meglenne, de ehhez az kell hogy neked meglegyen, hogy láthassam Dobozokat lehet már kapni? lehet azt addig is megveszem...