Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végül is, ezt is megvehetném:
http://www.kepesmotor.hu/kawas...

hogy ezek mennyire egy kaptafára készültek annak idején, szinte teljesen ugyanaz a design.

de azért mégiscsak 400-as és nem 250-es, és van különbség erőben is...
hogy rohadjon meg!
Nem azért vette ezt te!
Mint olvashattad, nem volt olcsón Kawasaki eladó! Mert tudod az egy Motor!
Látjátok skacok Zimmedli is tudja, h mi a JÓÓÓÓÓÓ!
Hát a HONDAAAA!
Ez az ő bosszúja, mert lecseréled
egyébként megüt a guta, mert kisgané napi km számlálója beszart.
Szerdán letört a méter számlálóból a 4-esnél egy darab.
Gyakorlatilag a 0-át nem forgatja át, amikor elmegyek 1000 métert.

Ma szétszedtem, legalábbis megpróbáltam, de csak azt értem el, hogy a km órán meglátszik a buherálás nyoma. A letört darab nincs benne, az biztos, de mégsem jó. Forog, de nem számol rendesen.
köszi, és nagyon karban van tartva, vasárnap itt voltak (a sógor lánya és a barátja), végre én is hallottam a hangját, mert eddig mindig csak a garázsban láttam.
Szóval nagyon egyben van és nagyon megy. Kisganéhoz képest.
igen, kisgané eladó, csak előbb veszek rá egy noname dobozt.
A Shade dobozt odaadom azért, amit a GN 400-on láttál, mert az 32 literes, az enyém meg 39. Ők sokat mennek ketten, én meg nem, ezért felajánlottam a nagyobb dobozt.
még az idén hagyom, had hajtsa a gazdája!
Papucsos nagyon oda meg vissza lesz!

Egyébként legalább annyira hálás gép, mint az ER-5.
200-ért rettentő jól jársz vele az biztos.
Gratula!

Kisganét meg eladod?
Jónak tűnik!
Holnap látható lesz akkor élőben is!?
Gratula!
Gratula nagyon szép a gép (a két kipu nekem nagy szerelem), és a hangja is elég tuti
Pedig hiányozni fog a "LOPNI JÖTTEM" pólójában!
(épp most nézegettem a diszeli videókat)

Ne mérgelődj Fisi, majd gondolunk a hiányzókra!
Tavasszal pedig megint szervezünk egy szezon-nyitó túrát Dobogókő-Visegrád útvonalra, vagy máshová.

Én sem tudok ma levinni a cuccokat, mert nejem angolt tanít délután egy cégnél, ezért holnap reggel fogok menni kocsival.

Vendégváró: zsíros kenyér, lila hagymával, paprika, paradicsom, a hűtőben italok.
Ha megérkeztek, megbeszéljük, mit akarunk főzni és bevásárolunk.

Bármennyien tudtok eljönni, várok mindenkit, jó lesz találkozni ismét, és megbeszélni a jövő évet!

Még egy hírem van: emlékeztek mondtam, hogy a kisgané csak átmenetileg lesz. Sajnos most sincs pénzem motort cserélni, de azért mégis kihasználok egy lehetőséget és a tágabb családból átveszek egy motor, ami mégiscsak 2 henger és 4x annyi lóerő.
Konkrétan ezt:
http://www.youtube.com/watch?v...

Sajnálom, nem Kawasaki, de ez van. 200 ezerért az enyém, gondos gazdától.
No most kaptam a hírt- Lütyö kint ragadtHamburgban!
Ők sem jönnek! Kalocsa -2 fő! Nem hiszem el!
zongorista megy, gadussal tegnap beszéltünk, vhol majd találkoznak a fiúk és lemennek együtt, még vki esetleg csatlakozik hozzájuk?
Nem akarok a többiek nevében beszélni, de mi szerintem vasárnap legkésőbb dél felé elindulunk!?!
nehogy azt hidd, hogy vasárnap estig leslek Kécskén, engem vár a család, majd bejössz hozzánk Kecskeméten és kapsz maradékot, ha lesz!
eljött a család és a nagy részét lefestettük, csak befejezni nem sikerült.
Győrnek ha javasolhatom Legalább nem kell egyedül mennem.
Kösz a megértést!
Mondjuk nálatok a kerítés kényes téma, ha jól sejtem akkor a diszeli tali óta csinálod...
A vasárnapi lemenetellel biztos nem lesz probléma, mikorra tervezitek az elszivárgást? Remélem nem délelőtt...
Könnyen előfordulhat, hogy még szombat este is le tudok menni, és akkor Fisi szerint hozzátok képest nem is fogok késni. Majd azt mondom eltévedtem.
Ennyi csak, mert ennyi ez! No comment...
De mi legalább igéretünkhöz híven nem mondunk le semmit.
kisbokkon = Kisbokkon
magyünk= megyünk