húha, azt hiszem még nem is gratuláltam nektek, szóval: Nagyon-nagyon GRATULÁLUNK a Picurhoz és Nagyon szép motoros életet kívánunk Neki! Nektek pedig sok örömöt a kiscsajban, tapasztalatból mondom, hogy lesz bőven
Szabi terén egy-egy napokat fogom még kivenni, de abból sincs sok, ráadásul többnyire másik meló miatt fogom kivenni - ősszel több sportrendezvényem is lesz, amik nagy volumenűek és sok időt vesz igénybe az előkészítés, szervezés.
köszi, velünk minden ok, éljük apás-anyás életünket
jó dolog, csak sokszor olyan vagyok, mint a mosott szar
eddig azt hittem, hogy akik otthon vannak kisbabával, hogy ráérnek és van idejük, hát most rázizzentem, hogy baromira nem így van, örülök, ha napközben legalább 1 órácskára le tudok dőlni
amúgy egy szavam sem lehet, Esztike nagyon jó kislány
Visszatértem én is szabiról, nyaralásról - bár elég pocsék idő volt, de sikerült kikapcsolódni egy keveset. Meséljetek, mi történt az elmúlt 2-3 hétben? Miről maradtam le?
sajnos nincs időm végigolvasni az elmúlt 3 héte 213 bejegyzését...
sziasztok srácok, a múlt hét jó volt...
pénteken, szombaton és vasárnap motoroztam
pénteken, szombaton egyedül, vasárnap pedig lepasszoltuk esztit a nagyinak és zongoristával mentünk egy 100-ast, nem nagy táv, de több, mint a semmi és ráadásul állati jó volt
Hála istennek nem lett nagy baj.
A bukócső kuka az szinte +védett mindent.
A kipuff vége karcos + az első sárvédő festékes lett egy hídkorláttól.
Hát röviden ennyi
Küldtem képeket Néked és várom válaszod.
A mocikám nekicsúszott egy hídkorlátnak az kente össze ilyen kékre.
Egyébként ennyi az össz sérülés.
Habár a bukócső az kuka. Még jó h rakattam rá.
Van tetőboxom, még akkor vettem, amikor Matizunk volt. Arra igazán kellett, de akkor még csak 1 gyerök volt.
Az egy hetes nyaraláshoz, 3 gyerekkel, akik közül a legkisebbhez még hordozó és babakocsi is kell, a középsőnek meg el kellett vinni a biciklijét, majdnem kevés lett a Xsara Picasso+tetőbox kombináció.
Nyaraltam...bocsi. Ma hazafelé ott mentem el Mágika tanyája mellett, de sajnos nem tudtam megállni, mert a legkisebb hajnalban belázasodott és pucoltunk hazafelé a Balatont elkerülve, mint a rakéta.
Még nem tudom, időm semmi. 23-án Hajdúszoboszlóra megyünk egy hétre, addig meg kell lennie a gyerekek iskolás cuccainak.
Csak valamelyik szeptemberi hétvégén tudom elképzelni.
örülök, hogy nem lett komolyabb bajod