Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy-két komment visszaolvasása utána összeraktam a képet, hogy mi történt veled - sajnálom nagyon
örülök, hogy nem lett komolyabb bajod
húha, azt hiszem még nem is gratuláltam nektek, szóval: Nagyon-nagyon GRATULÁLUNK a Picurhoz és Nagyon szép motoros életet kívánunk Neki! Nektek pedig sok örömöt a kiscsajban, tapasztalatból mondom, hogy lesz bőven
Szabi terén egy-egy napokat fogom még kivenni, de abból sincs sok, ráadásul többnyire másik meló miatt fogom kivenni - ősszel több sportrendezvényem is lesz, amik nagy volumenűek és sok időt vesz igénybe az előkészítés, szervezés.
Balcsin voltunk abban a pocsék időben, úgyhogy pancsi egyáltalán nem volt
utána pedig össze-visznya, pl. Budakeszi Vadaspark, megy ilyenek.
Ne edd meg :D Majd lütyő főz neked valamit
egyem is meg
köszi, velünk minden ok, éljük apás-anyás életünket
jó dolog, csak sokszor olyan vagyok, mint a mosott szar
eddig azt hittem, hogy akik otthon vannak kisbabával, hogy ráérnek és van idejük, hát most rázizzentem, hogy baromira nem így van, örülök, ha napközben legalább 1 órácskára le tudok dőlni
amúgy egy szavam sem lehet, Esztike nagyon jó kislány

több szabid idén már nem is lesz?
az nem baj, van másik
na jó, sajnálom, de lényeg, hogy nem lett nagy bajotok
Szia Kraszy, velünk semmi különös.
Merre jártatok?
de jól van!

Meg sem áll egész nap, csak mászik mindenfelé és csinálja a rosszat.
Hali TKB!

Visszatértem én is szabiról, nyaralásról - bár elég pocsék idő volt, de sikerült kikapcsolódni egy keveset. Meséljetek, mi történt az elmúlt 2-3 hétben? Miről maradtam le?
sajnos nincs időm végigolvasni az elmúlt 3 héte 213 bejegyzését...

Zarándok! Veletek mizu? hogy vagytok?

Kraszy
valami vírus sajnos.
Csak elkopott az alkarom amúgy minden OK
sziasztok srácok, a múlt hét jó volt...
pénteken, szombaton és vasárnap motoroztam
pénteken, szombaton egyedül, vasárnap pedig lepasszoltuk esztit a nagyinak és zongoristával mentünk egy 100-ast, nem nagy táv, de több, mint a semmi és ráadásul állati jó volt
jobban van már a pici lányod? mitől lett beteg? megfázott?
nagyon sajnálom:(
neked nem lett bajod?!
Na, legalább már te is átestél a tűzkeresztségen!

De örülök, hogy nem lett semmi komoly baj.

Hála istennek nem lett nagy baj.
A bukócső kuka az szinte +védett mindent.
A kipuff vége karcos + az első sárvédő festékes lett egy hídkorláttól.
Hát röviden ennyi
Fasza :(

Szerencse, hogy nem húztad nagyon neki, gondolom emiatt nem lett komolyabb baja a paripának...
Elkezdtem előzni egy kocsit aki balra akart kanyarodni.
Indexét nem láttam aztán h ne legyen karambol inkább lefektettem.
Hát ennyi
Részvétem...

Hogy történt?
Este válaszolok!
Szega Fisi!

Küldtem képeket Néked és várom válaszod.
A mocikám nekicsúszott egy hídkorlátnak az kente össze ilyen kékre.
Egyébként ennyi az össz sérülés.
Habár a bukócső az kuka. Még jó h rakattam rá.
lásd 7851!

Igyekszem kitaláni, hogy melyik hétvégén legyen fasírt, mert megint nem vagyok otthon.
Van tetőboxom, még akkor vettem, amikor Matizunk volt. Arra igazán kellett, de akkor még csak 1 gyerök volt.

Az egy hetes nyaraláshoz, 3 gyerekkel, akik közül a legkisebbhez még hordozó és babakocsi is kell, a középsőnek meg el kellett vinni a biciklijét, majdnem kevés lett a Xsara Picasso+tetőbox kombináció.
Nyaraltam...bocsi. Ma hazafelé ott mentem el Mágika tanyája mellett, de sajnos nem tudtam megállni, mert a legkisebb hajnalban belázasodott és pucoltunk hazafelé a Balatont elkerülve, mint a rakéta.

Még nem tudom, időm semmi. 23-án Hajdúszoboszlóra megyünk egy hétre, addig meg kell lennie a gyerekek iskolás cuccainak.

Csak valamelyik szeptemberi hétvégén tudom elképzelni.