Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedves TKB! Ízelítőnek egy pár képecske Nektek! Remélem, megint egy cd-re összegyűjtjük az képeket és a videókat, mint tavaly. Nem lesz kis feladat, de segítek, ha tudok!
Én is örülök!

Hát az MZ, meg a kawa két külön liga, de számomra mindkettőnek megvan a "varázsa"
Kárpátim volt az is riga, csak már nem pedálos, hanem berugókaros.

De igazából ugyanolyan vacak volt.
Köszi :)
Én meg kicseréltem az első fékbetéteket, az egyik fele szinte teljesen elkopott. 3200 HUF.
Elnézést kérek! Nem néztem meg a méreteket, csak feltételeztem, hogy egyezik az EN500-zal.

Túl szép is lett volna, mert a bárdinál még kedvezményem is van.
hat nemhiszem hogy lenne benne annyi, eddig ~3200-at tettem bele sajatkezuleg es 38900 kornyeken jar az ora de valszeg tobbet futott.
egyebkent nem nem is nyulnek hozza, ha nem lenne az egyik porvedo kituremkedve egy helyen...igy meg nem tetszik szoval kellene vele csinalnom valamit a vissza gyomoszoles valoszinuleg nem a legszebb megoldas.
Enyémet nem is láttad.Ha kell segítek.
Heló norbertó!
Frappánsan kivitelezted a gps csatlakozót a mocin!
Ja és nem volt RIGA-d?Nem is vagy motoros.HhhhhhhhhhhhhhhH
Benne van 100.000? Mert ha nem akkor ne szarozz vele.
Most irc gumik voltak rajta valami japócucc, de 24 ezer km ert mentem vele. Ilyet jó lenne szerezni de nem nagyon találok. A Brigire meg én is kiváncsi leszek, de gyanítom hogy hamarabb fog kopni :S
Örülök,hogy találkoztunk.De ettől még az MZ csak nosztalgia.
A motor az amivel jöttél.
Szia
Tudod kiccívem- két gyengém van- az Er-5, meg a csajok!
A Brigi jobb mint a Hejdenyaú mert akkor vedd meg.
Azért 8-10.000km után kíváncsi leszek a véleményedre.
Tanács:friss gumával csak lassan kb.500-ig.(Tud csúszni rendesen)
így legalább jó eséllyel pályáztok arra hogy több Kawa legyen mind suzuki
szia, üdv itt, örülünk, hogy Te is ott voltál velünk és egy újabb ER5-össel bővült a csapat
már megint a csajok....
hát igen....a bőrtangák idén is kőkeményen elmaradtak
szia Nico, tényleg nagyon jól sikerült a találkozó, sajnáljuk, hogy nem voltál ott, reméljük, hogy jövőre el tudsz jönni
sajnálom, hogy eladod a motorodat
hol fogsz lakni, ha felköltözöl a nagy büdös Budapestre?
szia Lütyő!
Zongorista üzeni, hogy köszöni, hogy segíthetett egy igazi mesterszakácsnak
ez egy barom
ennek egy csattogós lepke kell, nem egy motor
Bár én csak szombaton voltam lent Diszelen, de osztom a többiek véleményét - fasza volt a buli -

Köszi Fisi a szervezést

Ténylég a képeknek/videóknak van valami központi gyűjtőhelye?