Na, ezek szerint mindenki elmondott mindent amit én is elmodhattam volna De miért nem próbálunk gyakrabban összejönni ha nem is több napra,de egy egy közös gurulásra?
Én pedig Sagemnek szeretnék köszönetet mondani- a rozettákat amit az első helyezettek kaptak, ugyanis ő készítette el előzetes megbeszélés alapján- de az ő ötlete volt!
Er- a nak a rengeteg adminisztratív és varrónői segítségért!
Lütyőnek a főzésért!
Szücsinek a vetélkedők kialakításában!
Sly- nak mert csapkodhattam a fejét!
Mágika anyónak a helyért!
ÉS Nektek mert ott voltatok!
Jövőre kívánsian várom a következő talit- ki vállalja a szervezést?
Én ezennel átadom a staféta botot!
Kelebiai chapter!
Örülök hogy megismerhettelek benneteket- jó fejek vagytok nagyon!
Japu!
Örülök, hogy idén nem fél órára jöttetek, mint tavaly!
ÉS örök győztes kisBokkon!
Felejthetetlen volt számomra eme ünnep melyet VELETEK élhettem át.
Nagyon király volt minden.
Mágikának köszönjük a szállást.
Zarándok kedves mi kerek héccá km nyomtunk. Zongorista vigyázz az 1500cáá-zas kis családra
Mhmax a popipárnát csak ajánlani tudom habár Gadus mondta, h már van zselés is. Az én seggem nem fáj
Lütyő főzésben Te vagy a SZTÁR!
Anita vigyázz egy szem rendőrünkre.
Zimikém küldöm futárpostával a DVD-t amit Bau készített.
Köszönöm a barátaimnak, h elkísértek.
Sagem otthon csak az igazat
Kisbokkon jövőre asszony nélkül nem ér
Köszi ER-a nak és Fisikénknek a csodálatos szervezésért
Legeslegeslegkedvesebb Motorosok a Világon! "LMV" Örülök, hogy mindenki simán hazaért! Fisi király volt minden, amit kitaláltál és megvalósítottál! Még mindig fáj a hasam a nevetéstől! Remélem, egy év alatt újra erőt gyűjtesz a szervezéshez! Azt hittem tavaly, annál nem lehet jobb, de ez még sokkal jobb volt, csak egy picit rövid... Ma a piacon majdnem én is pityeregtem (mint Csini Kismama), hogy már vége, de amikor hazaértem, akkor meg a boldogságtól fakadtam majdnem sírva, látva, hogy milyen rendet raktatok! Hihetetlen egy csapat vagytok! Köszönöm, a szép hétvégét, lesz mire emlékeznem! Na, már megint meghatódtam, úgyhogy ennyi. Imádlak Titeket, remélem, még találkozunk! Puszi Mindenkinek!
Üdv.
Mi is megérkeztünk pontban 4 kor koppantunk Kelebián. Majdnem héccá km ment a vasba :D
Köszönjük szépen a vendéglátást nagyon jó és felejthetetlen hétvége volt.
sziasztok srácok!
a zarándok-zongorista hajó is befutott a helyére, 17 óra körül értünk haza mi is
meglátogattuk Mágikát a piacon, aztán összeszedtük a sátrat és szépen lassan elindultunk Pest felé
köszi szépen Fisinek és Erának a sirály szervezést, nem kis munka volt
Lütyőnek a fini babit
Mágikának a szíves vendéglátását
és a TKB-nak a jó hangulatot
sajnos nem úsztam meg egy kis pityergés nélkül
de olyan nagyon jó volt ez a 7vége
A Tompa-Kelebia-Kecskemét csapat délelőtt elindult haza. Én fél 4-re hazaértem. Ne haragudj Mágika, hogy végül nem mentem ki a vásárba hozzád, de be voltam már sózva, hiányzott a csipet-csapat.
Kb. 520 km-t motoroztam összesen, ennek több, mint felét a GN125 eröltetett menetben tette meg, de nagyobb gond nélkül hazahozott.
Remek nap volt a tegnapi, jó volt veletek!
Hali mindenkinek!
Jelentem,12 motor-2 autó, és kb. 20 boldog ember majszolja vidáman a pizzájat itt Diszelben a mai szép estén!
Mindenkit szeretettel várunk! Gyertek csak!
Holnap érkezők!
LEGKÉSŐBB 3/4 10-10-re érjetek ide,mert indul a közös túra!
Üdv!
A Tkb
Kraszy visszatért a netezők közé és ha az idő is engedi, akkor holnap Zimivel érkezünk, sőt ha jól alakul, akkor hozok még egy motorost is (igaz nem ER-5öst)
Szombat reggel megyünk.Győrből 8-kor indulunk a praktiker benzinkúttól.
Remélem jó idő lesz.
Csak eső ne legyen.Vasárnap sikerült eláznom,de utánna félórás 90-120 kmes forró menetszél meg is szárított.
http://youtu.be/QnWktuvCejQ