Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én elvállalom!
De csak azé-me szerény vagyok!
Kedves Zarándok Kismama! Elhoznád a bukódat nekem? Persze csak akkor kérném kölcsön, ha Te a pocidra való tekintettel kocsiban vagy a fotelodban jössz a túrára
Kedves TKB! Felszabadult egy utas, ki vinne magával a túrára? (Mert ugye én tudom az útvonalat...)
Öri hari
Ja arról nem is beszélve, hogy paprikás krumpli lesz 3 napig
Most akkor kinek adjuk a legjobb hangú er 5 címet ? Valami ismeretlen handa banda nevű furulyásnak ?
Ne már Nico! Legalább egy kicsit nézz be!
nekünk csak pénteken, de csütörtökön igyatok egy kis páleszt, csak úgy-a TKB egészségére
látom elpirultál...
szia Nico, nem baj, jövőre ugyanitt, remélem, hogy akkor nem jön közbe semmi
azért néha gondolj ránk
Nyugodt lehetsz majd neked is ciripelni fog.Enyém is csak 33000km körül kezdte el.Meg kell mondjam engem zavar ez a hang.
Majd üvöltenektb Handók helyette!Azok is legalább olyan jók-sőt!
Remélem csak viccelsz, és legalább egy rövid időre elugrasz hozzánk!

Rajtad, és a halászlén kívül még a raptorüvöltés is nagyon fog hiányozni!
Viszem!
Egészhéten tuningoltam hogy szép legyen és jó fogás legyen rajta.
Japu!
Hozod a Romet hengert!?
Nekem új kora óta zörög a blokk de hát kawasaki!:)A kipufogóval meg ne legyen illúziód el fog kezdeni fütyülni!Enyém 26ezret bírt.
Ezt már párszor átbeszéltük Gadussal!
Persze hogy úgy van ahogy írod!Mondjuk a gyári gumi az elmegy 18ezret is mire elkopik...
Nekem 20ezret elkerülte de nem zörög semilyen lánc ( egyszer azthittem hogy az, be is tojtam rendesen,de kiderült csak az egyik hátsó lábtartó volt lenyitva és fémesen zörgött ,nem fütyül a kipu dob sem,új szerű a hátsó gumi is /ha hirtelen rá nézel és nem vizsgálgatod /.
Hát szomorú vagyok, mert hiányozni fogsz a bandából!
Meg a halászléd is!
Jó nektek, én szívok a meleg irodámban.
Szevasztok! Senkinek nem gyanús,hogy a legtöbb motorban 12-17 e km van függetlenül attól hány éves ? Az ER-5 - nél, ha keményen használod, 12000 után halható a kuplunglánc hangja azután nem sokat erősödik 50 e -ig.Na természetesen semmi nem biztos, az órával kapcsolatban csak a saját véleményemet írtam le ! 8500 km után újszerű első-hátsó gumik,na ne vicceljünk már kedves hirdetők!
Jó reggelt TKB!

Holnap indul a buli!
Én is magamnak vettem, ezért nem is csavargatom.
Az enyém sztem az egyetlen motor, aminek az órája jóval többet mutat, mint amennyi a futása.

53000-nél van az órám, a motorban meg van 15000.
Ezt mjad Diszelen megsúghatod halkan.
Én nem állítgatnám az órát- igaz én magamnak vettem- tehát nincs is értelme...
Elhinnéd,2003 er5 már 62300 km , két naponta előre csavarom 500-al