Üdv Fisi!
Két nap alatt 890 km-t mentem, rá kellett jöjjek újra, hogy jó gép ez. Mikor vettem képben volt a Gs 500 is, de ezen a túrán csalódtam benne (elnézést akinek ilyen van). A Kawa erősebb, előzésnél simán észrevenni. Lehet vele menni nagyobb gépekkel is 150-ig elég jól gyorsul, afölött meg csak az idomosok jók. Na meg persze szebb is, ez is lényeges.
Az az igazság hogy gondoltam is Rád csak nem tudtalak értesiteni.Mert aznap reggel dőlt el hogy oda megyünk a cimbinek honda shadow -ja van oszt nem birja a városi forgalmat.Ugyhogy álltalába az 5-ösön vagy az 51-esen akar hasitani,az nekünk közel van.Nekem meg mindegy hogy merre megyek csak motorozzak. Mondjuk a Pilist jobban csipem de most mit harcoljak vele?
na sziasztok srácok!
állati jó 7végém volt, alsóörsön voltunk egy présházban, jó volt a motorozás, a sütögetés, a hideg sör és a társaság, nem voltunk sokat, de jó volt
fisi pont hívott telefonon, éppen akkor, amikor a kúthideg sört kortyolgattam
fisi meg közben éppen mentes sört ivott
szegény.....nem baj, majd mágikánál bepótolhatod
amúgy elmentünk tapolcára is, csónakáztunk a barlangban is, hazafelé diszel mellett suhantunk el, integettem mágikának, remélem, hogy látta
Józan családapaként azt mondom, hogy azt 49 ezret szívesebben verném egy adriai családi nyaraláson, mert kb. ennyi a benzin költség a Rab szigetre és vissza.
betonkemény? az enyémben nemrég volt cserélve teleszkópolaj, hát a gyári sűrűségűvel tiszta puha fos(rs-hez képest). Ami persze kényelmi szempontból jó, másból nem... Tiédbe milyen olaj van?
Sziasztok!
Leveleztem egypár sort RAPTOR FERI-vel a sportkipufogó ügyben, íme:
"Nem gond az említett típusra dobot gyártani ,mert már készült pár darab!
Az általam készített dob a motorkarakterisztikát nem befolyásolja, mert méretezve van midig az adott motorra!
A sportdobbal az alsó és alsó-közép tartományban kicsit erősebb lesz, a többi nem változik!
Az polírozott ovál 42eft+ 7eft a kötőcső!Ez az ár tartalmazza a gyári dob levágását ill. annak visszamuffozását ,
valamint a sportdob felszerelését!"
Több darab esetén van kedvezmény, de nem írta mennyi.
TÜV engedéllyel nem rendelkezik a dob, mert azt írta, hogy nem kötelező.
Na ma voltunk a cimbimmel a Szelidi tónál egész jó ez az 51-es ut.Mondjuk 160-nál nem mentem jobban de hazudnék ha azt mondanám hogy többet kivánt volna a gép
Na ma beszéltem Hurtony Pista bácsi barátommal, ha minden igaz ő is jön Diszelre!
Már csak azért is érdekes ez a momentum, mert azt hiszem pályázhatna a legtöbb kilométert futott Er- 5 mocc címére, a maga 67 ezer km- vel!
Hali!Junius 15-en alsőörsi motoros felvonulásra volna kedve valakinek jönni?Nekem lenne kb 8-éve de most van rá lehetőségem /12től15igtart/Ha van kedvetek ne fogjátok magatokat vissza!
Ejj máé megint egy pizzásdoboz! :PP
Két nap alatt 890 km-t mentem, rá kellett jöjjek újra, hogy jó gép ez. Mikor vettem képben volt a Gs 500 is, de ezen a túrán csalódtam benne (elnézést akinek ilyen van). A Kawa erősebb, előzésnél simán észrevenni. Lehet vele menni nagyobb gépekkel is 150-ig elég jól gyorsul, afölött meg csak az idomosok jók. Na meg persze szebb is, ez is lényeges.
állati jó 7végém volt, alsóörsön voltunk egy présházban, jó volt a motorozás, a sütögetés, a hideg sör és a társaság, nem voltunk sokat, de jó volt
fisi pont hívott telefonon, éppen akkor, amikor a kúthideg sört kortyolgattam
fisi meg közben éppen mentes sört ivott
szegény.....nem baj, majd mágikánál bepótolhatod
amúgy elmentünk tapolcára is, csónakáztunk a barlangban is, hazafelé diszel mellett suhantunk el, integettem mágikának, remélem, hogy látta
Ettől függetlenül tetszik a Raptor dob hangja.
Elég pattogós amúgy az eleje, betonkemény a futómű...
Szólhattál volna előre, és ütközhettünk volna b..ki!
Leveleztem egypár sort RAPTOR FERI-vel a sportkipufogó ügyben, íme:
"Nem gond az említett típusra dobot gyártani ,mert már készült pár darab!
Az általam készített dob a motorkarakterisztikát nem befolyásolja, mert méretezve van midig az adott motorra!
A sportdobbal az alsó és alsó-közép tartományban kicsit erősebb lesz, a többi nem változik!
Az polírozott ovál 42eft+ 7eft a kötőcső!Ez az ár tartalmazza a gyári dob levágását ill. annak visszamuffozását ,
valamint a sportdob felszerelését!"
Több darab esetén van kedvezmény, de nem írta mennyi.
TÜV engedéllyel nem rendelkezik a dob, mert azt írta, hogy nem kötelező.
Ennek azért utána kéne nézni!
Később dobok fel képeket is!
Vélemények?
Már csak azért is érdekes ez a momentum, mert azt hiszem pályázhatna a legtöbb kilométert futott Er- 5 mocc címére, a maga 67 ezer km- vel!
Az időkép előrejelzése szerinte azon a hétvégén nem lesz eső, kivételesen.
Szúnyogriasztót nen otthonhagyni!