Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, udv nalunk :) (mar ha fogalmazhatok igy, eleg ritkan vagyok fenn...) Nekem speciel egyelore gyari dobom van, de valoszinuleg le fogom cserelni valami sportdobra, mert - szerintem - nagyon halk...nem is csak azert mert szeretem ha feltunik valahol ha motorral jarok, de velemenyem szerint biztonsagosabb is bizonyos szempontbol - van ra esely, hogy meghalljak, ha jossz. Remelem, segitettem :)
Sziasztok! Most fedeztem fel az ER 5 fórumot,nagy unatkozásom közepette.
Szerintetek sportdobot érdemes rá csináltatni? Vagy jó a gyári? Mindenki mást mond! Árban hol tart ez kb? 30 e ft körül?
Válaszaitokat köszönöm.
igen, tényleg jó érzés volt, csak az idő lehetett volna jobb, igen, ez egy jó motor
Én Tatára menet éreztem azt, hogy ezt a szabadság érzést nem szabad feladnom (ugyanis autócsere kapcsán felmerült, hogy eladom), megértem, hogy szereted, ez egy jó motor, és kész!
Szia! Most nem annyira aktív a társaság, szerintem mindenki a jó időt várja!
a hétvégén Szlovákiában voltunk, afféle nagyobb baráti összejövetel, én most voltam harmadszorra, de csak idén voltam először saját motorral, nagyon élveztem az utat, most még szerelmesebb vagyok a motorkámba
hazafelé aszódnál kapott el az eső, hát az nem volt jó érzés
srácok! nemsokára mágika, készüljetek!
szia, jó szar az idő, amúgy nincs semmi küli. mostanában én sem vagyok nagyon aktív
remélem, hogy nem lett komolyabb baja, majd megszakad ilyenkor a szívem
Szep joestet mindenkinek :) Gondoltam benezek, mostanaban nem nagyon volt idom jonni... miujsag errefele? :)
Szia! Érdekes a csomagtartó, nekem is Givi, de más a formája, és nekem is hiányzott a vázról egy rögzítő furat, de megoldottam máshogy. Majd megmutatom Diszelben!
Viszont tegnap délelőtt sikeresem megismerkedtem azzal a 2 "O" gyűrűvel, ahol folyni szokott ki a hűtővíz. Elindultam Tatára és a Kawa szervizben kötöttem ki.
Kiderült, hogy szelephézag állításkor látták, hogy ez a két gyűrű még nem volt cserélve, és el van öregedve, ennek ellenére összerakták úgy, hogy benne hagyták. Ma reggel megadta magát, miután felpakolva elindultam, hogy 170 km-t motorozzak.
Na, ezek után megvártam, hogy megcsinálják azonnal és ingyen!
Szerencsére ezek után már nem volt semmi gond. Viszont 2x szarrá áztam. Ez a huszonezres cordura nadrág, olyan, mint a szivacs.
Ha az enyémet fizetitek.Bármikor
De ha már ennyire ajánlkoztok, Diszelen Ti mentek majd ki pizzáért a bandának!
Nem írigykedik, nem tetszik neki, nem rak fel soha ilyet!
Így olcsóbban megúsztuk.10e. ért kaptuk meg a tartót és a vas platnit mellé.Boltban 30e be lett volna.
Ha te is tennél fel,tiéd se nézne ki szebben.
Nyugi,csak irigykedik
Haggyámánn ezzel a pizzával ! Viszünk neked is jó?
persze kicsit kemény, pont ezért adom 2-be. Én ezzel használtam a motort 1 évig közúton (főleg városban) és nem volt vele gond, csak mikor mentem tavaly először Hungaroringre, előtte cseréltem le, mert oda már kevésnek éreztem...
Hát ha jószívű akarsz lenni azt a gumit már nem adod oda senkinek- max. a gumisnak szemétre.
Kemény, ótvaros, csúszásra hajlamos szar- meg ráadásul, ahogy leírtad szinte a végét járja!
Pedig a régebbi évjáratokra könnyebben tudtál volna oldal doboz tartó konzolt varázsolni....
Szép pizzafutár motor!
Üdv!

Szándékosan.A gépen '98-as és ez a konzol a '01-'06 közöttiekre való.és a hátsó rögzítőő sehogy se fért be a helyére. Az ülészárat 1 áthidalócsőre vagy miaz rögzítették és ott bukott a dolog.Először az ülés alól akartuk vinni,de sehogy se tudtuk megoldani.Így egyszerűbbnek tűnt.Kicsit furcsa,de ez van
Szia.
Szándékosan változtattál a felszerelési módon? Ezt a GIVI konzolt eredetileg máshol kell rögzíteni,de gondlom ezt úgyis tudtad.
sziasztok, érdekel valakit egy dunlop arrowmax hátsó gumi(130/70/17)? 2005-ös évjárat, középen 3, széleken 5 mm profilmélység. Van a futófelületen egy helyen egy kis vágás(3mm mély lehet), én így használtam vele a motort, nem ereszt, stb. Odaadom 2 ezer-ért az itteni fórumosoknak, nálam csak a helyet foglalja. Kérésre rakok fel képet.
Sziasztok!

Felkerült a doboz a gépre.Kicsit körülményesebben,mint terveztük,de meglett (Képen).Gondoltam megmutatom milyen lett