Szia, udv nalunk :) (mar ha fogalmazhatok igy, eleg ritkan vagyok fenn...) Nekem speciel egyelore gyari dobom van, de valoszinuleg le fogom cserelni valami sportdobra, mert - szerintem - nagyon halk...nem is csak azert mert szeretem ha feltunik valahol ha motorral jarok, de velemenyem szerint biztonsagosabb is bizonyos szempontbol - van ra esely, hogy meghalljak, ha jossz. Remelem, segitettem :)
Sziasztok! Most fedeztem fel az ER 5 fórumot,nagy unatkozásom közepette.
Szerintetek sportdobot érdemes rá csináltatni? Vagy jó a gyári? Mindenki mást mond! Árban hol tart ez kb? 30 e ft körül?
Válaszaitokat köszönöm.
Én Tatára menet éreztem azt, hogy ezt a szabadság érzést nem szabad feladnom (ugyanis autócsere kapcsán felmerült, hogy eladom), megértem, hogy szereted, ez egy jó motor, és kész!
a hétvégén Szlovákiában voltunk, afféle nagyobb baráti összejövetel, én most voltam harmadszorra, de csak idén voltam először saját motorral, nagyon élveztem az utat, most még szerelmesebb vagyok a motorkámba
hazafelé aszódnál kapott el az eső, hát az nem volt jó érzés
srácok! nemsokára mágika, készüljetek!
Szia! Érdekes a csomagtartó, nekem is Givi, de más a formája, és nekem is hiányzott a vázról egy rögzítő furat, de megoldottam máshogy. Majd megmutatom Diszelben!
Viszont tegnap délelőtt sikeresem megismerkedtem azzal a 2 "O" gyűrűvel, ahol folyni szokott ki a hűtővíz. Elindultam Tatára és a Kawa szervizben kötöttem ki.
Kiderült, hogy szelephézag állításkor látták, hogy ez a két gyűrű még nem volt cserélve, és el van öregedve, ennek ellenére összerakták úgy, hogy benne hagyták. Ma reggel megadta magát, miután felpakolva elindultam, hogy 170 km-t motorozzak.
Na, ezek után megvártam, hogy megcsinálják azonnal és ingyen!
Szerencsére ezek után már nem volt semmi gond. Viszont 2x szarrá áztam. Ez a huszonezres cordura nadrág, olyan, mint a szivacs.
persze kicsit kemény, pont ezért adom 2-be. Én ezzel használtam a motort 1 évig közúton (főleg városban) és nem volt vele gond, csak mikor mentem tavaly először Hungaroringre, előtte cseréltem le, mert oda már kevésnek éreztem...
Hát ha jószívű akarsz lenni azt a gumit már nem adod oda senkinek- max. a gumisnak szemétre.
Kemény, ótvaros, csúszásra hajlamos szar- meg ráadásul, ahogy leírtad szinte a végét járja!
Szándékosan.A gépen '98-as és ez a konzol a '01-'06 közöttiekre való.és a hátsó rögzítőő sehogy se fért be a helyére. Az ülészárat 1 áthidalócsőre vagy miaz rögzítették és ott bukott a dolog.Először az ülés alól akartuk vinni,de sehogy se tudtuk megoldani.Így egyszerűbbnek tűnt.Kicsit furcsa,de ez van
sziasztok, érdekel valakit egy dunlop arrowmax hátsó gumi(130/70/17)? 2005-ös évjárat, középen 3, széleken 5 mm profilmélység. Van a futófelületen egy helyen egy kis vágás(3mm mély lehet), én így használtam vele a motort, nem ereszt, stb. Odaadom 2 ezer-ért az itteni fórumosoknak, nálam csak a helyet foglalja. Kérésre rakok fel képet.
Szerintetek sportdobot érdemes rá csináltatni? Vagy jó a gyári? Mindenki mást mond! Árban hol tart ez kb? 30 e ft körül?
Válaszaitokat köszönöm.
hazafelé aszódnál kapott el az eső, hát az nem volt jó érzés
srácok! nemsokára mágika, készüljetek!
Viszont tegnap délelőtt sikeresem megismerkedtem azzal a 2 "O" gyűrűvel, ahol folyni szokott ki a hűtővíz. Elindultam Tatára és a Kawa szervizben kötöttem ki.
Kiderült, hogy szelephézag állításkor látták, hogy ez a két gyűrű még nem volt cserélve, és el van öregedve, ennek ellenére összerakták úgy, hogy benne hagyták. Ma reggel megadta magát, miután felpakolva elindultam, hogy 170 km-t motorozzak.
Na, ezek után megvártam, hogy megcsinálják azonnal és ingyen!
Szerencsére ezek után már nem volt semmi gond. Viszont 2x szarrá áztam. Ez a huszonezres cordura nadrág, olyan, mint a szivacs.
Kemény, ótvaros, csúszásra hajlamos szar- meg ráadásul, ahogy leírtad szinte a végét járja!
Szándékosan.A gépen '98-as és ez a konzol a '01-'06 közöttiekre való.és a hátsó rögzítőő sehogy se fért be a helyére. Az ülészárat 1 áthidalócsőre vagy miaz rögzítették és ott bukott a dolog.Először az ülés alól akartuk vinni,de sehogy se tudtuk megoldani.Így egyszerűbbnek tűnt.Kicsit furcsa,de ez van
Szándékosan változtattál a felszerelési módon? Ezt a GIVI konzolt eredetileg máshol kell rögzíteni,de gondlom ezt úgyis tudtad.
Felkerült a doboz a gépre.Kicsit körülményesebben,mint terveztük,de meglett (Képen).Gondoltam megmutatom milyen lett