Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nevemre kattintva és fényképek: ott van!
A Picassot még nem néztük meg közelebbről, de sorra kerül. A motorom '97-es...
Akkor itt a lehetőség mert motor vásárlás elött állok és ha a tied megüti a 2003 évjáratot és árat is jót mondasz akkor bármi lehet
Mi is 5-en vagyunk,de az enyémek már nagyok hál Isten.
Én egyb. ugy csináltam,hogy ementem a családdal autókereskedésben és minden autóba beültettem őket. A válaszás övéké volt,és az a piccaso lett. Nem bántam meg és jó választás volt. 550l csomitartó rengeteg pakoló és 5 kényelmes karfás fote benne kis asztalokkal. Ráadásúl a hátsó üléseket is ugy állítod mint az elsőket. A fogyasztás kényemesen 7. de hosszú uton 80ig volt már 6 is. Egyb a gázt is belerakattam és igy 50l gázzal /170ft 550km mész vegyes uton 650-700 at hosszún.
Ja és volt 1000 autóm és csak ezt szereti vezetni a nejem,annyira hogy el sem vihetem. A moci ezért jön a képbe.
Ja, a bukó belefér, igen, de csak 1 db.
Csak vicceltem , illetve kocsi csere előtt állunk és felmerült, hogy meg kellene az eladó Ignisünk árát támogatni a Kawasaki árával, mert hitelt nem akarok felvenni. Viszont szeptemberben 5-en leszünk és nem férünk el a kocsiban, kell egy egyterű. Nehéz válasz, nekem sokat ér ez a motor, de tudom, igazából annyit, amennyiért el lehet adni.
A Givi csomagtartó és platni együtt került 24 ezerbe, a doboz 7 ezer volt. Most 4 csavar rögzíti a Givi platnihoz. Így leveni nem lehet, de legalább stabil rajta. Tavaly a Givi cs.tartó rúdra tettem rá a doboz saját platniját és az igen gyenge volt., viszont kulccsal lehetett le-fel rakni. Egyszerűbb volt.
kuplung kar esetleg valakinek nincs elfekvőbe?és hátsó lámpabura? no meg egy indáksz
Menyiért?
Mibe kerüne a csomi tartó és a doboz?
Hány literes? 2 bukó belefér?
Igen leestek az árak én tavaly télen vettem 500-ért.
Eladó!
Ennyiért adok Givi csomagtartót és noname dobozt is!
Ha két évet várok...basszus mennyit változott a piac!
Én is 550-ért vettem a '97-es er5-öst 2008-ban, és még át is kellett íratnom.
Voltun a hétvégén Dobogókőn az egyik kanyarban a szalagkorlát alatt láttunk egy er-6 ost meg mentőt.Hát mindjárt visszafogtam az iramot
Hát a km nem tűnik hihetőnek.Az enyém is 2004-es itthoni első tulajtól vettem 30700km-el.A szervizkönyvében egy év alatt ment 8000km-ert.Hihető is mert egy új motort mért tartanának a garázsba?A télen vettem de idáig már én is mentem vele 4000km-ert./az újdonság varázsa/Tényleg kicsit kicsi lesz de ennyi pénzért ez van /én 195cm magas vagyok meg 104kg/De az is igaz hogy állitólag sokat elmegy,mondjuk a szervizkönyvet felejtd el!Az enyém 12000-ig volt vezetve most meg végig
névre irva 550 be megáll!
Amúgy mennyi az ára annak, amit meg szeretnél venni?
A 17.000 Km akár igaz is lehet.Láttam már több olyan motort amit megvettek mert megkívánták,félévig használták,utána meg porosodott.Rájöhetett a tulaj,hogy nem is szeret motorozni vagy mi.
Ha ilyet fogsz ki az remek lesz.Típus ismerettel rendelkező kollégát kellene kerítened.Egy kör a géppel sokat elárul már érzésre is.Sajáthoz viszonyítva.
Sok szerencsét.Igazából rosszul nem járhatsz vele ha jó az ára.
Általános vélemény szerint ezek a gépek az örökkévalóságig és még egy napig elmennek.
Értem!
Szia, én 1 órával ezelőtt ültem!
Szombaton Tatára megyek, 155 km. Akármilyen idő lesz, motorral kell mennem, mert a kocsi kell itthon.
Az enyém sokkal nagyobb lutri volt: Olaszo.ból hozta be egy srác, forgalomba helyezte, de előtte lefényezték a tankot és az elemeket, szóval tudtam, hogy szarul nézhetett ki. Az órában 26 ezer volt. Amikor megnézte szerelő, azt mondta, motorikusan nagyon megkímélt, szerinte rendben van. Ennek ellenére voltak vele gondok: trutyi a tankban, törött kormánycsapágy ház és a gyenge hátsó lengéscsillapító.
Kellett még rá költenem, de ez benne van a pakliban.
sziasztok srácok,
gondoltam, bejelentkezem...ezer éve nem ültem motoron, már nagyon hiányzik, ti hogy vagytok ezzel a fos idővel?
fisi, remélem, hogy sirály volt zalakaros, jó fej vagy, hogy felhívtál
Amit kinéztem az 2004 évjáratú és 17e km ami benne van. Ez vagy igaz,vagy nem de ennyi.
Nincs rajta csomagtartó és doboz sem ez az első doog lesz amit veszek rá mert kell a csomagot vinni
Nekem '97-es van és megerősítem, amit fisi mond, bár a pilisi túrán szinte egyformán fogyasztott a motorunk, neki 4,2 nekem 4,3.
A hátsó rugó tényleg gyenge, nekem is már Showa van rajta (használt 750-es Yamaháról).
Az újabbaknak tényleg kényelmesebb az ülése és a tanksapka is normálisabb. Engem nem zavar, hogy nincs fogyasztásmérő.
Az üléshez hozzá kell szokni. Amikor megvettem és 50 km után, majd mikor egyre többet mentem 120 km után majd szétszakadt a seggem, akkor azt mondtam, eladom a francba! De betörte az ülőkémet, ezért már nincs ilyen gondom.
Az kiesett mert sokat járkálok pesten és hát a léghütés nem a legjobb
2-én megyek gyulára és a moci 1/2 uton van (Százhalombattai vagyok) sajna nincs emlékemben milyen a kawa kényelme mert ismerősők sincsennek,de akkor kiderül.
A csávó elmondása szerint tetszeni fog. Ha igy lesz akkor 13-án nyébeütöm