Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vészesen fogy a szabadságom, mert minden orvosi vizsgálat miatt Budára megyünk. Pénteken 2 óráig dolgozom, ha eljövök ebéd után, nem kell kivennem szabit. Fél napon már nem múlik.
Sátorverésre símán oda lehet érni.
Sagem tesó- Er- ke jól viseli magát?
Hogy bassz.. Zimi!
Arról volt szó, már megyünk reggel 9kor!
NA most mi lesz?
Kaposvári csapatból a fiuk ma indultak Nyíregyházára egy motoros bulira.Ennél csak jobb időnk lesz már akkor.
Holnap meg 5-en megyünk Galántára, Szlovákiába, remélem nem hazudtak az időjósok és nem fog esni.
Hát, ha nem engednek el (jelenidő szerint van szabi), akkor én is csak 4-re vagyok itthon.
én elvileg 2-ig dolgozom, de majd elkönyörgöm magam ebéd után.
Viszont előző este már felpakolok mindent a motorra, hogy csak beöltözni és indulni kelljen.
mi is csak péntek este érünk le mágikához, pestről kb délután 6 körül tudunk indulni...de ott leszünk
én is állatira jól fogom érezni magam veletek
kedvenc krisztim
ó kedves fis, hát belepirultam....
egyetértek, nincs másik 7vége!
van hűtője is, úgy emlékszem!
ok! Az szuper lenne, minden főzést átengedek, mert nem értek hozzá és örülök, ha halászlé lesz. Vállalom a kukta szerepét!
Szavadon foglak!
Nem baj, ha délután jössz, én is addig maradok itthon, amíg lehet!
Mindhárom program tartogat jó dolgokat, lehet, hogy a helyszínen kell improvizálni.
És, ha még hűtője is van Mágikának (az alapanyagot vinnénk), egy finom halászlét nem utasítotok vissza, remélem!
A szárszói fagyit megkóstoljuk, remélem pénteken!
Nem biztos, hogy már reggel el tudok indulni, lehet, hogy csak délben. Spórolnom kell a szabadsággal a baba születés időszakára.
A több lehetőség is van:
- Balaton kerülés
- rövidebb közös túra, pl. cél Sümeg, vagy Keszthely, vagy Tihany
- strand (ha jó az idő), mellesleg közeli bányató is van, Mágika szerint kiváló fürdésre
- veterán motoros találkozó és falunap
Szerintem a szombat esti főzést ne hagyjuk ki, itt jegyzem meg, hogy a bográcsról már beszéltem Mágikával, VAN!
Valaki (Fisi, Imi!) meg tudná kérdezni Mágikát, hogy van- e bográcsa, amit igénybe lehetne venni?
Nah, az utolsó érv, hogy nem kell félni:
akárhová is fogunk menni a hétvégén (p.: strandolni a Balatonba), oda "közös gurulás" keretében kell eljutni. Vagy, mint a ralisok, kisidőkülömbséggel egymás után indulunk?
És majdnem mindegy, hogy 24, vagy 224 km-t tesz meg együtt a csapat.
Természetesen, ha az ottani programokat választjuk, akkor ott fogom veletek kqrva jól érezni magam!
Bár a szárszói fagyinak kevés ellenfele van.......
No most én épp pedig a motorozáshoz való összeszokottságra is gondoltam!

Majd megszvaazzuk mi lesz, de itt már láccik kedvenc Krisztimnél is, hogy ugye 200 km- et lenyomni full ismeretlenekkel, persze megy meg minden, de nem lesz lehet egy leányálom?!
Persze nem biztos hogy így lesz. Én benne vok mindenben, de nem tartom épp a legjobb ötletnek ilyen sűrű programot csinálni. Aztán jön a végére, hogy huu ez hamar elment, de ki volt az aki ott a képen virít?
Stb...
hát igen, jó sorom van!

Remélem, hogy az időjárás változik addig! Ha rossz idő lesz, akkor is mennünk kell, nincs alternatíva, vagy másik hétvége
részemről ok, ezen már nem fogunk összeveszni
Szombaton meglátjuk, hányan leszünk és mire szavazunk!
a mi drága fisink csak téged féltett, hogy mi lesz féltett barátjával, hiszen úgy szeret téged
örülök, hogy nem esett bajod
ilyen helyzetbe sajnos bárki kerülhet
igen, már csak 3 hét....
emlékeztek, amikor januárban már "beszéltünk"a leendő találkozónkról, milyen baromi távolinak tűnt, most meg tessék, 3 hét és látjuk egymást
Na sziasztok!
A visegrádi túrának egyetlen mozzanata volt, ami gázos volt, hogy amikor átjöttem az Árpád-hídon, rossz sávot választottam és a hirtelen döntés, hogy mégis a bal oldaliba kell sorolni, okozott a sor végén igy kis galibát. Megjegyzem még nem volt záróvonal, indexeltem is, és nem is mentem gyorsan.
Lehet, hogy fisi erre gondolt , kaptam egy pár bazmeget tőle, hogy mit csinálok, de hát ez van.
Sziasztok!
Cseréltem gumit a mocimon, Dunlop Arrowmax Gt501 volt rajta, elől és hátul. Ha valakinek sürgősen kellene, (még használható), szívesen odaadom, csak a szállítást old meg.
Tavaly voltunk a párommal és egy másik párral Erdélyben, motorral. Nagyon nagy kaland volt. Az út összefoglalója a képen látható.
Sziasztok!
Nico programja jónak tűnik, meg aztán sok szép hely van a Balaton körül amit érdemes megnézni, főleg az északi parton.A kerülés főleg az időtől és a forgalomtól függ, ha sokan autóznak akkor nehéz egybentartani a csapatot 6-8 motor fölött. Ezt ott is el tudjuk dönteni.Már csak 3 hét!