Vészesen fogy a szabadságom, mert minden orvosi vizsgálat miatt Budára megyünk. Pénteken 2 óráig dolgozom, ha eljövök ebéd után, nem kell kivennem szabit. Fél napon már nem múlik.
Sátorverésre símán oda lehet érni.
Kaposvári csapatból a fiuk ma indultak Nyíregyházára egy motoros bulira.Ennél csak jobb időnk lesz már akkor.
Holnap meg 5-en megyünk Galántára, Szlovákiába, remélem nem hazudtak az időjósok és nem fog esni.
én elvileg 2-ig dolgozom, de majd elkönyörgöm magam ebéd után.
Viszont előző este már felpakolok mindent a motorra, hogy csak beöltözni és indulni kelljen.
Szavadon foglak!
Nem baj, ha délután jössz, én is addig maradok itthon, amíg lehet!
Mindhárom program tartogat jó dolgokat, lehet, hogy a helyszínen kell improvizálni.
És, ha még hűtője is van Mágikának (az alapanyagot vinnénk), egy finom halászlét nem utasítotok vissza, remélem!
A szárszói fagyit megkóstoljuk, remélem pénteken!
Nem biztos, hogy már reggel el tudok indulni, lehet, hogy csak délben. Spórolnom kell a szabadsággal a baba születés időszakára.
A több lehetőség is van:
- Balaton kerülés
- rövidebb közös túra, pl. cél Sümeg, vagy Keszthely, vagy Tihany
- strand (ha jó az idő), mellesleg közeli bányató is van, Mágika szerint kiváló fürdésre
- veterán motoros találkozó és falunap
Szerintem a szombat esti főzést ne hagyjuk ki, itt jegyzem meg, hogy a bográcsról már beszéltem Mágikával, VAN!
Nah, az utolsó érv, hogy nem kell félni:
akárhová is fogunk menni a hétvégén (p.: strandolni a Balatonba), oda "közös gurulás" keretében kell eljutni. Vagy, mint a ralisok, kisidőkülömbséggel egymás után indulunk?
És majdnem mindegy, hogy 24, vagy 224 km-t tesz meg együtt a csapat.
Természetesen, ha az ottani programokat választjuk, akkor ott fogom veletek kqrva jól érezni magam!
Bár a szárszói fagyinak kevés ellenfele van.......
No most én épp pedig a motorozáshoz való összeszokottságra is gondoltam!
Majd megszvaazzuk mi lesz, de itt már láccik kedvenc Krisztimnél is, hogy ugye 200 km- et lenyomni full ismeretlenekkel, persze megy meg minden, de nem lesz lehet egy leányálom?!
Persze nem biztos hogy így lesz. Én benne vok mindenben, de nem tartom épp a legjobb ötletnek ilyen sűrű programot csinálni. Aztán jön a végére, hogy huu ez hamar elment, de ki volt az aki ott a képen virít?
Stb...
a mi drága fisink csak téged féltett, hogy mi lesz féltett barátjával, hiszen úgy szeret téged
örülök, hogy nem esett bajod
ilyen helyzetbe sajnos bárki kerülhet
igen, már csak 3 hét....
emlékeztek, amikor januárban már "beszéltünk"a leendő találkozónkról, milyen baromi távolinak tűnt, most meg tessék, 3 hét és látjuk egymást
Na sziasztok!
A visegrádi túrának egyetlen mozzanata volt, ami gázos volt, hogy amikor átjöttem az Árpád-hídon, rossz sávot választottam és a hirtelen döntés, hogy mégis a bal oldaliba kell sorolni, okozott a sor végén igy kis galibát. Megjegyzem még nem volt záróvonal, indexeltem is, és nem is mentem gyorsan.
Lehet, hogy fisi erre gondolt , kaptam egy pár bazmeget tőle, hogy mit csinálok, de hát ez van.
Sziasztok!
Cseréltem gumit a mocimon, Dunlop Arrowmax Gt501 volt rajta, elől és hátul. Ha valakinek sürgősen kellene, (még használható), szívesen odaadom, csak a szállítást old meg.
Tavaly voltunk a párommal és egy másik párral Erdélyben, motorral. Nagyon nagy kaland volt. Az út összefoglalója a képen látható.
Sziasztok!
Nico programja jónak tűnik, meg aztán sok szép hely van a Balaton körül amit érdemes megnézni, főleg az északi parton.A kerülés főleg az időtől és a forgalomtól függ, ha sokan autóznak akkor nehéz egybentartani a csapatot 6-8 motor fölött. Ezt ott is el tudjuk dönteni.Már csak 3 hét!
Sátorverésre símán oda lehet érni.