Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Vettem felnicsíkot a gépre.Nemtom.Vegyesek az érzelmeim
persze a sör nem hiányozhat a kezemből
(amúgy nem tudtam, hogy fényképeznek)
csakhogy irígykedjetek az egyedi pólómra
Hali!
Én sörtartó doboznak hívom, az azért jobbnak tűnik nem?

Az evolúció új megfogalmazásban:

"A Motoros nem Motorosnak, hanem embernek születik, késõbb alakul át Motorossá, ebben hasonlít a kakukkhoz, bár kakukkolni nem szokott. A kakukk sem szokott motorozni, ebbõl következik, hogy a Motorosnak és a kakukknak semmi köze nincs egymáshoz azon kívül, hogy egy másik faj neveli fel kicsinyeiket.
Az viszont biztos, hogy a Motoros az emberbõl fejlõdik ki, tehát Charles Darwin (1809-1882) elmélete alapján nyilvánvaló, hogy a Motoros az evolúció következõ, egyszersmind legfejlettebb lépcsõfoka."
60?!
Sly nemrég csináltatott új ülést a régi alapjaira- ha visszanézed láthatod is hogy profi lett- a kárpitos 15 ezerért alakította ki, és húzta be!
Veszíteni valszeg ne veszít, nem érzem, hogy gyengébb (lomhább) lenne a társainál.
Símán, rángatás nélkül húz már 2000-től is.
De 25-én megláthatod!
Vizsgán semmi sem kell bele, nem nézik, hogy milyen hangos.(nálunk)
Én nem is akarok teljesítménynövekedést! Sőt!
Számomra csak az a fontos, hogy ne veszítsen alacsony fordulaton!
Vizsgánál visszateszed az eredetit, vagy db killer-rel átmegy?
Hát, egy kezdetleges felvételem van, az adatlapomon
megnézheted.
Nem tudok a változásról nyilatkozni, mert így vettem.
Meg azért szerintem ne nagyon akarjunk egy 50 lovas motornál számottevő javulást elérni "egyszerű" kipufogócserével.
Mit adhat? max 5%-ot.... na, bumm!
De esztétikailag, és hangélményileg ottvan!
Tetszik a dob kimondottan erre csináltattad, vagy külön vetted?
Tudnál írni vmit a változásokról?
És nagyon megköszönném, ha vmilyen formában eljuttatnál nekem egy hangfelvételt róla.

Köszi
Megértelek!

Bár mi görögökhöz szoktunk járni. Egyszer voltunk horvátoknál, de nekem nem tetszett a tengerpart.

Szóval a dob projekt nekem is csak a többi után jön.
Hát nem mondom hogy rossz de 1-óra motorozás után a seggem komolyan tiltakozik. Csináltatni lehetne ülést de 60-nál kezdődik az meg azért sok.
Az az igazság hogy csak kicsit mentem160-al/170-el meg még nem/100 körül meg nem nagyon érzem hogy pattogna.
egy kicsit eltúloztam, de majdnem!
hát....nem irígyellek...rám is ez vár?! vazzzeeee!
igen, igazad van, igyekszem is kiélvezni minden percet
Irigy vagyok, de majd Diszelben én is ellazítok!

Utána úgyis hamar itt lesz nekem a gyereksírás, pelenka, menjetek már fürdeni, gyertek vacsorázni, ki mosogat, szedd ki a mosógépet, éhes vagyok apa, szomjas vagyok apa....stb.stb.stb
Ne írígyeggyé Zimmedli!
Igazság szerint pattog mint kecskeszar a deszkán..
Gadus!

Neked nem "döcögött" az eleje folyamatosan az 51- en? Azt hinné az ember mekkora jó út azt közben apró huplik sokasága- de ezt csak a kawa futóműve veszi észre.
Főleg 170 körül már ütemesen rázza előre hátra a villát.
Élvezd ki, mert csak addig megy ez, amíg nincs gyereked!
ne légy oly türelmetlen drágám, hát csajból vagyok (bocsi csajok..)
bocs..a kép lemaradt... néha kicsit szöszi vagyok
Kép?
és az előző-előző 7vége
na így sörözik Szlovákiában egy igazi magyar lyány