Hali!
Én sörtartó doboznak hívom, az azért jobbnak tűnik nem?
Az evolúció új megfogalmazásban:
"A Motoros nem Motorosnak, hanem embernek születik, késõbb alakul át Motorossá, ebben hasonlít a kakukkhoz, bár kakukkolni nem szokott. A kakukk sem szokott motorozni, ebbõl következik, hogy a Motorosnak és a kakukknak semmi köze nincs egymáshoz azon kívül, hogy egy másik faj neveli fel kicsinyeiket.
Az viszont biztos, hogy a Motoros az emberbõl fejlõdik ki, tehát Charles Darwin (1809-1882) elmélete alapján nyilvánvaló, hogy a Motoros az evolúció következõ, egyszersmind legfejlettebb lépcsõfoka."
Veszíteni valszeg ne veszít, nem érzem, hogy gyengébb (lomhább) lenne a társainál.
Símán, rángatás nélkül húz már 2000-től is.
De 25-én megláthatod!
Vizsgán semmi sem kell bele, nem nézik, hogy milyen hangos.(nálunk)
Én nem is akarok teljesítménynövekedést! Sőt!
Számomra csak az a fontos, hogy ne veszítsen alacsony fordulaton!
Vizsgánál visszateszed az eredetit, vagy db killer-rel átmegy?
Hát, egy kezdetleges felvételem van, az adatlapomon
megnézheted.
Nem tudok a változásról nyilatkozni, mert így vettem.
Meg azért szerintem ne nagyon akarjunk egy 50 lovas motornál számottevő javulást elérni "egyszerű" kipufogócserével.
Mit adhat? max 5%-ot.... na, bumm!
De esztétikailag, és hangélményileg ottvan!
Tetszik a dob kimondottan erre csináltattad, vagy külön vetted?
Tudnál írni vmit a változásokról?
És nagyon megköszönném, ha vmilyen formában eljuttatnál nekem egy hangfelvételt róla.
Utána úgyis hamar itt lesz nekem a gyereksírás, pelenka, menjetek már fürdeni, gyertek vacsorázni, ki mosogat, szedd ki a mosógépet, éhes vagyok apa, szomjas vagyok apa....stb.stb.stb
Igazság szerint pattog mint kecskeszar a deszkán..
Gadus!
Neked nem "döcögött" az eleje folyamatosan az 51- en? Azt hinné az ember mekkora jó út azt közben apró huplik sokasága- de ezt csak a kawa futóműve veszi észre.
Főleg 170 körül már ütemesen rázza előre hátra a villát.
Vettem felnicsíkot a gépre.Nemtom.Vegyesek az érzelmeim