Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok, értettem
ha te is ilyen sebességgel szoktál menni, akkor megnyugodtam..
Szia Kedves Zarándok
Csak azt szeretném mondani,hogy a Balaton körbemotorozás és a gyors tempó köszönő viszonyban nincs egymással. Kis túlzással a part beépült.Nagyon kevés helyen lehet 50-nél többel szaggatni.
Emiatt ne aggódj sztem.
Hali
persze, kérdezzük meg a mi drága fisinket
köszi a gumiméreteket
A közös gurulásaim nagyon- nagyon ritkán gyorsabbak, mint 90km/h.
És azt írtuk: "itt- ott megállva, nem sietve".
130/70-17.
Lehet, hogy Fisi arra gondolt, de a visegrádi túrával példázódott, nem azt írta, hogy ismerkedni akar inkább.
De kérdezzük meg őt! Fisi!
Majd felpattan mögéd a kawára oszt kész! :)
srácok, tudtok nekem súgni hátsó gumi méretet? tök gáz, de nem tudom!
üdv itt, várunk diszelen, mágikánál, legtöbben még nem találkoztunk egymással, nem ismerjük egymást, csak így neten keresztül, gyere el, bővüljön veled is társaságunk
ebben igazad van!
szia nico, szerintem fisi nem a motorozáshoz való összeszokottságra gondolt, hanem arra, hogy nem ismerjük még egymást és inkább beszélgessünk, ismerkedjünk egymással, szerintem ő erre célzott
egyetértek fisivel, legyünk inkább együtt és toljuk a humánt, mint robogjuk körbe a balatont, nem beszélve arról, hogy én nem bírom követni a gyors tempót (nekem a 90-100 a kényelmes), úgyhogy tutti, hogy csak lemaradnék..
inkább ismerkedjünk...
Ja, szerintem a közös guruláshoz a motoron kívül a legfontosabb:
A józan ész!
Hello!
Nem tudom, miért kell összeszokni ahhoz, hogy egymás mögött- mellett motorozzunk.......
Voltam már néhány közös guruláson, biztos ti is. Amikor először mentetek, eleve nem lehettetek "összeszokva". Persze, egy jól összeszokott csapattal motorozni jó dolog, hisz már annyira ismeritek egymást, hogy tudjátok kinek mikor kell tankolni, wc-zni, pihenni, stb.
De csak ritkán jön össze mindig ugyanaz a csapat. Legtöbbször benevez olyan is akivel még nem, vagy régen gurultatok.
Szerintem nem kell ettől félni. Mindenki megtanulta kezelni a motorját, ismeri a saját korlátait, és ez alapján el tud helyezkedni a társa előtt- mögött.
Azt hiszem, ebből gondolhatjátok, hogy a Balatonkerülésről nem tettem le, az ottani programot gondoltam beépíteni valahogy.
Pl: délelőtt veterán nézés, aztán a kerülés (cirka 200km, nem nagy táv), este, ha visszaértünk, utcabál.
De, ha ti nem akarjátok, oké, a helyet is megszavaztuk, itt is a többség akarata kell, hogy döntsön. (a kiírásban is Balatonkerülés van )
Erdélyben nem motorral voltam, de talán úgy is kisegít a magasságos. Egyébként örült a szívem, mert nem kevés magyar motorost láttam!
de azert az ugy az igazi.. :))
Nem kell ahhoz oldalborda, hogy eljöjj a találkozóra!
Mi meg nemtudom jovunk-e, nagyban fugg attol, hogy a pasim tude gumitcserelni addig a motoron... (nem az enyemen ;)) valamint hogy mi hogyan jon ossze...de lehet, hogy 1 napra lenezunk :)
motorral voltál?
Én is beszállnék majd a sportdob occításba, mindenképp szóljatok!
Viszont én nagyon félek a nyitott dobtól: Plusz lóerőre semmi szükségem, és alacsony fordulaton a nyomatékból nem szeretnék veszteni. Magyarul nekem csak az kell, hogy hangosabb legyen (meg persze a bubububu hang, imádom a sor2 hangot).
Kéne egy hozzáértő, aki tudja hogy lehet ezt megoldani.

Szóval, ha megvan mit, hol mennyiért én benne vagyok.
Egyet értek, nézzük meg a helyi programot, ezért váltó ruhát hozzatok!
Nálam van talonba komplett hátsó lámpám, kuplungkar (nem állítható), de megvan a fékkar is, tehát pár. Mi volt még... Ja index. Nem gyári, de az van. Hétvégéig csinálok képet, és feldobom.
Na erről pofáztam- szerintem cakk- pakk a Balcsi kerülőt el lehetne napolni szebb időkre, mire összejön a csapat stb. egy nap alatt nem fogjuk megváltani a világot!
Inkább ismerkedjünk menjünk ezekre a programokra, minthogy eszeveszett tempóban Balatont kerüljünk!
Arról nem is beszélve, hogy a csapat egyáltalán nincs össze szokva!
Ez megbosszulta majdnem magát a múltkori Visegrád- Esztergom túrán is igaz Zimikém!?

ÉS ott csak 5 motor volt- itt meg...

Vélemények?
Na hali!
Rég jártam erre! Tele vagyok melóval, meg egyéb elfoglaltsággal.
Szombaton jöttem haza Erdélyből . Ha valakinek a Hargita környékén (Székelyföld) segítség kell, szívesen!
De a legfontosabbat nem felejtem:
Jún.25-27 Mágika tanyája!
Már a szabit is elintéztem. (most Imi, vagy Fisi egyből valami "Szabolcs lenyomására" gondol) . Szóval szabadság.
Most néztem Mágika honlapján a programot, azt a veterán motorozást a programba be kellene illeszteni, nem? Nem is szólva a falunapi utcabálról!
Szia! Mindent megbeszélhetsz a sportdobot használó fiúkkal Diszelben, az első Kawasaki ER5 találkozónkon, ami most lesz június 25-27. között. A helyszín weblapja: www.magikatanyaja.hu.
Sátorhely 800 Ft, más költség nincs!
Gyere el, várunk!
Na igen én sem szeretem nagyon a gyári dobot,mert túl halk! Te milyen dobot szeretnél rá csináltatni? Teljesen nyitottat vagy nem? Arra is gondoltam hogy ha egyszerre több dobot csináltatnánk akkor vaj. nem lenne olcsóbb? A pénz az mindenkinek pénz! Vélemény?