Hát hiába, van aki túlórázik ezerrel, mások meg motoroznak...
Tiszte irigy vagyok kedves hölgyem!
Kép róla?
Amin épp döntesz- vad fékezés közben a kanyarban- az új bukóban, ami épp vadul szel ketté egy bogarat?
Nagyon csajos- és k...ra nem látom- mert nagyon pici a kép!
Nagyobban nincs?
Olyanban esetleg- amin épp bele van a becses fejszerkezete szorulva éppen- tisztelt Hölgyem?
eredetileg egyszínű feketét akartam, de ez annyira megtetszett és a mérete is jó volt, hogy nem tudtam otthagyni és nagyon meg vagyok vele elégedve , az első bukó az életemben, ami tényleg az én fejemre való ( a méret miatt mondom, eddig mindig nagyobbakat hordtam)
Sajnos, ma nem ültem rá, de nem telik el nap, hogy ne néznék be rá szeretettel.
Egyébként tudod, hogy egyforma a motorunk? (szín, plexi, szögletes tanksapka)
ma is motoroztunk és tegnap is munka után, igaz, hogy csak 1-2 órácskát, de nagyon jó volt, tegnap isaszeg, pécel környéke, utána rutinozás, gyakorlás egy nem főúton...gyakoroltam az intenzív fékezést, a kikerülést, a kanyarodást...
ma pedig veresegyházra mentünk és leültünk a tó partjára, hmmmmm de jó volt
40 pénz volt, az eredeti ára 45, de ő is engedett, no meg aztán én sem voltam rest tovább alkudni...
képet majd küldök, még nem fényképeztem le, de az Ön kedvéért kedves Fisi, bármit....na jó, azért bármit nem...
amúgy k@rva kényelmes és jó szellős
Na én erre még nem gondoltam , hogy így öblítsem le a felniket vagy akár mossam le a motort. De állja a dolgot!
Nem hiszem hogy előnyös az ilyesfajta fürdetés!
Tiszte irigy vagyok kedves hölgyem!
Kép róla?
Amin épp döntesz- vad fékezés közben a kanyarban- az új bukóban, ami épp vadul szel ketté egy bogarat?