Jó- de ha a vázhoz megy, akkor szvsz. ha berugózik akkor a lábtartó- és a hozzá rögzített kipu, és ezzel együtt a váz együtt rugóznak nem?
tehát a kipu nem közelít az üléshez vagy nem? Ez a táv fix nem?
Hát mindjárt lemegyek a garázsba rugóztatni!
A kipufogó- lábtartó együttes nem együtt mozog a mocihoz képest? Gondolok arra mikor berugózik, akkor a kipu is mozog le fel a vázzal együtt- tehát a táv a doboz alja és a dob közt állandó- nem? Ezt meg kell néznem, elvesztettem a fonalat!
A képen semmi távköz a kipu teteje és a doboz alja közt.
Ez csak akkor elképzelhető a számomra ha nagyon távolra szerelik a motor hossztengelyétől.Ha mögötte elfér a kidörrentő akkor fura széles lehet hátulról.
tegnap vettem egy bukót ...
bementünk egy boltba, hogy megnézzük a sisakokat és 1 óra múlva már a megvett bukóval jöttünk ki
sőt, a csóka még engedett az árából 3.500 Ft-ot, amelyből én még 1.500-öt lealkudtam, szóval így kerek szám lett a végösszeg....
caberg, zárt, napszemcsis, fekete-fehér virágos, superül néz ki
a motorkiállításra végül nem mentünk ki, én szombaton 3-ig melóztam, de annyira szép idő volt, hogy inkább motorozni mentük, vasárnap pedig szinte egész nap mentünk, úgyhogy idén kimaradt a motorkiállítás
hallottatok valami infót, hogy milyen volt?
na sziasztok srácok!
nos én részemről megnyitottam a szezont (gondolom, hogy ezzel Ti is így voltatok a 7végén)
5-en útnak indultunk, jászberényig mentünk és nagyon-nagyon jó volt, baromira élveztem
7végi termés kb 400 km
abban a csodálatosan jó időben
motorkámmal szerencsére nem volt semmi gond, túl vagyok vele az első közös 600 km-eren
Szia Japu.
Látom készülsz a húsvéti felvonulásra Győrbe.Ha akarod megnézheted a dobozokat.Én a minőséget még nem teszteltem ezért nem mondanék semmit.Ránézésre jónak tűnik.Most hangoltam össze a zárjaikat hogy ne kelljen mindhez külön kulcsot magammal vinni mindenhová.
Lejössz Tankcsapdára errefelé- megcseréljük az olajat- szétpogózzuk magunkat- alles fasza!
tehát a kipu nem közelít az üléshez vagy nem? Ez a táv fix nem?
Hát mindjárt lemegyek a garázsba rugóztatni!
Ez csak akkor elképzelhető a számomra ha nagyon távolra szerelik a motor hossztengelyétől.Ha mögötte elfér a kidörrentő akkor fura széles lehet hátulról.
A kiállításról vegyes a kép, legalábbis a fórumokon.
valszeg mi magunk fogunk csinálni, illetve a párom csinálja, én pedig asszisztálok
bementünk egy boltba, hogy megnézzük a sisakokat és 1 óra múlva már a megvett bukóval jöttünk ki
sőt, a csóka még engedett az árából 3.500 Ft-ot, amelyből én még 1.500-öt lealkudtam, szóval így kerek szám lett a végösszeg....
caberg, zárt, napszemcsis, fekete-fehér virágos, superül néz ki
hallottatok valami infót, hogy milyen volt?
nos én részemről megnyitottam a szezont (gondolom, hogy ezzel Ti is így voltatok a 7végén)
5-en útnak indultunk, jászberényig mentünk és nagyon-nagyon jó volt, baromira élveztem
7végi termés kb 400 km
abban a csodálatosan jó időben
motorkámmal szerencsére nem volt semmi gond, túl vagyok vele az első közös 600 km-eren
Látom készülsz a húsvéti felvonulásra Győrbe.Ha akarod megnézheted a dobozokat.Én a minőséget még nem teszteltem ezért nem mondanék semmit.Ránézésre jónak tűnik.Most hangoltam össze a zárjaikat hogy ne kelljen mindhez külön kulcsot magammal vinni mindenhová.