Tavaly voltam Baján pár napot, minden felszerelés fent volt a motoron: hátsó doboz, oldaltáskák és a tanktáska is.
Nem volt semmi probléma a stabilitással. Vigyáztam, hogy két oldalt kb. egyforma súly legyen.
Engem viszont még olyan foglalkoztat, hogy 12 V-os csatlakozó a motorra és vészvillogó (relé+kapocsló).
Elkezdtem ebben a témában keresgélni, van valakinek ilyesmi beszerelve?
Ez is olyan mint a zsiraf...szep, szep, de otthonra nem kene;) Elismerem, hasznos, de nem rontanam el vele az osszkepet :$ (turazni termeszetesen tokeletes) menettulajdonsagokat mennyire rontja el?
Én tudom mondani a Givi árakat:
2008. októberben vettem a csomagtartó konzolt, 14.500 Ft volt.
A platnit 2009. februárban vettem rá, 10.000 Ft volt.
A noname hátsó dobozt 7.000-ért vettem.
Oldalra nyeregtáska van, az 16.000 volt.
Tanktáska pedig 5.000.
Így a teljes túrafelszerelés 52.500 Ft volt.
Komplett rendszer több lépcsőben lett felszerelve.
Givi hátsó konzol +platni +csomagrács árát már nem tudom.Két éve vettem,már biztos amúgy sem annyi.
Hátsó doboz:ADLO . Kiárusításon 10.000Ft volt
Oldaldobozok "Noname" 9.900Ft/db SportMotor Apró 2009.
Oldalkonzolokat magam készítettem így azoknak csak az anyag ára kb.500Ft + a felület kezelés (szinterezés,porfestés ?)Ez még nincs.Most keresek rá vállalkozást.
Nem egy tucatmotor, és ahhoz képest drága is, de azért felhasználnak már európai alkatrészeket is: a kezelőszervek olaszok, a generátor Denso, a fékek Brembo gyártmányok, a gyújtás elektronika is olasz, az első villa is Paioli, azt hiszem.
azóta az vezetőülést lengőnyeregre cserélte, sokkal kényelmesebb lett...
4 sebesség előre, 1 hátra, 750 ccm, 4,5 literes fogyasztás...
Nyomaték, mint egy traktornak...
Azért az oroszok tudnak: kontakt hibák voltak, a kábelkötegek szétszedése után kiderült, hogy az összes vezeték 10-15 cm-es darabokból volt összeforrasztva!
Wobbler=Ez halakoknak van csalogatni nekik úhgy hogyj felakaszt neki a zsinórra a végének közel neki a hal bekáp es megvan.
5év alatt gyereknek nem adni
Nem volt semmi probléma a stabilitással. Vigyáztam, hogy két oldalt kb. egyforma súly legyen.