az lesz az
sok bolt árul ilyent, kb mind egyforma csak dellorto hoz legyen
én 3x feküdtem neki mire nem torpant, képes volt lámpánál gyorsításkor olyant torpanni hogy majd lefejeltem a kormányt
a másik hiba amit észrevettem hogy ha nagy vízbe megy a motor beszívja a vizet mert oldalról szív, és egyből leáll(ha nem csapja fel elmegy karbiig érú vízben is)
ezt úgy küszöböltem ki hogy egy spray dobozt(pont passzolt a légszűrőházba) úgy furkáltam ki hogy alul és a belső feléről szívja a levegőt
nagyon tuti lett utána egyszer sem állt le nagy vizekben se
Kössz a gyors választ! Hát ja az olajszüröt elég nehéz volt beszerezni, 2500 ft -ért sikerült hozzá való kinait talalni. :) A kipufogot miröl mondojam meg hogy fojtott-e? a hangja az eléggé csattogó de ezeknek sztem alapból nagy a hangja. Fúvókát hol tudok hozzá beszerezni? Az a fö fúvóka amit megnyilaztam? :)
olyan mint az enyém
az olajszűrő nehezen beszerezhető és drága, de az xt600 szűrője pont jó hozzá csak le kell vágni az egyik felén lévő peremet
a torpanást meg csak kísérletezéssel lehet megszüntetni, fúvóka méret függ mennyire nyitott a kipuff
nekem eléggé fojtott volt így le kellett kicsit fojtani a légszűrőnél is
7-800ft egy fúvóka, de ha tudsz dörzsárat szerezni akkor be lehet forrasztani és úgy kísérletezni, és ahol a jó olyan méretet venni
ha jól emlékszem nekem 110es volt a főfúvóka
Sziasztok! Nem rég vásároltam egy Cagiva AR 350 est 1990 es évjárat. Segítséget , tanácsot szeretnék kérni mert valamiért a gyorsításnál ha koppig odarantom akkor se kép se hang de nem le hörög hanem csak meg torpan. Szóval csak óvatosan lehet vele motorozni kb félgázon, ami nem olyan fasza. Gondolom karbi gond lehet de már szétszedtem kitakaritodtam es ugyan az. Dellorto 32 dd karbija van.
50es gilerám van, elől nincs idom, csak egy km óra. most fogok fejidomot venni rá, de nem biztos h a mostani km óra aláfér. szólnak érte ha nincs km órám?
Próbáld meg felvenni a kapcsolatot a főforgalmazóval,vagy a moi. vezérképviselettel! A véget éréssel kapcsolatban:
-Olvasd el a jótanácsok,segítség rovatban amit leírtam ugyanezen a nicknéven és a HONDA FMX 650 fórumon írtakat és vigyázz motorvásárláskor.....!
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni tőletek... ?!...
Vettem egy 2004-es Kawasaki ZX/RR Ninját. Természetesen vásárlás után jött elő a (hiba) . A gyujtáskapcsolóm nem hajlandó ON állásból OFF-ba kapcsolni csak (jobbra) a Parkolóra... félóra kinlódás után talán sikerül 1x átugorni de utánna kezdődik minden elölről... Szükségem lenne egy hozzá értő emberre vagy alkatrészre, ha valaki tudna valamit ajánlani örülnék neki! Köszönöm!..
Ha tényleg alu-darálék van benne, akkor az eléggé gubanc! Vagy megforgott a helyén a házban egy csapágy pl!?
Nézd meg nagyítóval, (ráöntesz papír zsebkendőre valamennyit és az olajat felissza, a hordalék meg fent marad) de ennek azt hiszem szétszedés lesz a vége!
sziasztok. véleményt szeretnék tőletek.... van egy 96os yamaha dt 125r-em... papirok nélkül. felújitva. cserélni szeretném egy keeway exceed 200-ra...tavaly lett felujitva, papiros, müszakis... félek tőle hogy gyenge lesz, meg hogy mennyire kell szerelni. nem kell hosszú távra... 5-6km...telekre kijárni, meg 20-25 km-re... munkába néha...lényeg hogy keveset fogyasszon,tartson valami elfogadható utazó tempót.és ne keljen sokat fizetni rá. Ne mondjátok hogy vegyek nagyobbat meg jobbat. majd lesz az is. idővel,yamaha fzs600 van tervben... ez csak második motornak kellene amolyan játszósnak...
fúrd fel másfelesre forraszd be aztán lehet dörzsárazni
nyugtatót vagy egy kanna bort készíts magad mellé
ha esetleg baj van a futóművel van egy komplett vázam, nem lóg semmilyen része sem