Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom milyennek kéne lennie ha grafitos az olaj, de ebben rendesen mintha nagyon apró alu darabok lennének. de ha leengedem pontosabban megvizsgálom...
köszi,,kipróbálom.....
Javaslom új plexi vételét, vagy polír-korong és fogkrém alkalmazását!
Biztos, hogy alumínium darabkák vannak az olajban, nem grafitos olaj?
Sziasztok!
Fontos kérdésem lenne...mért van az, hogy leengedtem a motorbol olajat és van benne hát nem mondom, hogy sok, de van benne rendesen apró aluminuium darabkák. Ez mitől van? (2T verseny enduroról van szó)
Illetve milyen olaj kellene a váltóműbe inkább? Repsol 10W40 transmisiones vagy Repsol 10W40 sintético?
Az eladó srác ma igen csak földhöz vert a mondókájával...inkább a ti véleményetekre vagyok kíváncsi, mert szerintem nincs ő tisztába a dolgokkal.
melegítsd...
Hello!
Valaki meg tudja mondani hogy a KTM EXC 520-as motorok eredetileg üzemórás motorok-e ?
Lehetséges hogy utcai motorként már nem azok ?
Valaki netán tud segíteni hogy tüntessek el sisak plekóról karcolást?
Nem mély,,csak felületi
nekem nem a sarkait fogja hanem a közepét
előbb szakad a csavar mint az anya rokkanjon meg
rendes krova ment rá, de annyira gyenge az anyaga anyának hogy lesarkalja, mind1 le kell fúrni
rendes krova kell aztán nem sarkal
mondjuk ha már lenyírta szopi lesz a csere
segítséget szeretnék kérni azoktól akik cseréltek már hátsó fogaskereket...., hogy járt e már vki úgy mint én most hogy olyan kis szakító szilárdságú az anya hogy krovától kezdve a csillag kulcsig minden csak lesarkalja:-( nem tudok mit kezdeni vele, vkinek tapasztalat?
Majosháza motorbontó?
Valami nagyon kedvező szerepel a szakértői véleményben! Még egy tárgyalás biztos lesz, de ott már a bírónőnek ítéletet kell hoznia! Most (már) el kezdtek kutyulni.... ennél többet nem írhatok,egyenlőre...! Le van írva egy bizonyos MSZ rendelet szerint hogy mi számit újjnak stb......!
Köszi
Nem tudom jó helyre írok e de azt szeretném kérdezni valaki rendelt már eby ról kínában készült cuccot én fejidom tartó konzolt nézegettem cbr hez csak a gyári a boltban 53EFt a kettő komplett így meg valami 20EFt lenne a kettő komplett max

csak példának
http://www.ebay.com/itm/Motor-...

Item location:
zhe jiang, China
Ezt írja a lapon

Ez a másik meg amerikában található csak nem tudom hogy ez is kínai lehet?
http://www.ebay.com/itm/HONDA-...

Na meg sosem tudni hogy a gyári is nem e kínában készül meg hogy érdemes e 53EFt ot kiadni a kettőért,vagy érdemes e meg venni a kettőt 20EFt ért,mert nem tudom hogy milyen lehet a kínai anyaga méretpontossága meg ilyenek.
Megjegyzem a nick nevedet és majd fogok írni június 20.-a után bővebben, ha teljes körű lesz a beadványom eredménye, akkor egy nyilvános helyen találkozhatunk és tudok támpontot adni valamihez! A 30% az 30%!Kamat! Széles Utat!
Egy pár lappal előbb leírtam valamit,illetve a szaki vélemény valamit meg állapított,de erről majd később én szeretném azt hinni amit Te leírtál!
Nálam is volt felvásárlási szakértő,hogy a fene egye meg ott ahol most van ,mert már nem dolgozik ott!
Végül akkor kaptál vissza pénzt a vételárból?
Ő is remekelt mindig,de szerezz be egy cégbírósági adatlapot róluk és megérted,itt nem írhatom le,de nekem egy hatóságtól sikerült beszereznem,valamint ha egy április 27.-ei Blikket a 6. oldalon elolvasol......!
Én sem üzletelni vettem,de ha Te megbízol bennük akkor ezután is bizalommal teljeskörűen,hiszen (én) szerintük jó üzletet csináltam a motorral-Le van írva!-Pfff....
?
30% az 30% REMEK mint Mekk Eleknél!
Mondjuk a papírokat látva összeállt minden, fejben legalább is!