Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ilyen hirdetéseket , mint ez :
http://www.kepesmotor.hu/bmw-t...
kerüljétek. Én belefutottam egy ilyenbe, és csak a szkepticizmusomon múlt, hogy nem szórtam el 300e ft-ot.
Angliából próbálnak (angolok) lehúzni. Ahol írják, hogy érvényes magyar okmányokkal, de azt nem hogy meddig érvényes, és a leírásban látszik, hogy google fordítót használtak, ott figyelni kell. Majd beküldöm a levelezést ide, amint rájövök gmailben hogy kell egész levelezést bemásolni.
Avval csábítanak, hogy itt dolgoztak egy évig Mo.-on de már hazamentek Angliába, és a motor ott van náluk, de itt vették, itt használták, és magyarok az okmányai. Ingyen ideküldik, egy olyan szolgáltatással ahol, 5 napig tesztelgetheted a motort, és vissza is küldheted. Jól hangzik, de átverés az egész.
Amint megtudtam a nevét (mikor kellett volna pénzt küldeni, addig nem mutatkozott be) rákerestem, és találtam egy tökugyanolyan beszélgetést egy lengyel sráccal. Minden szórol szóra ugyanaz, csak magyar helyett lengyelben dolgozott :) Ez volt a mákom, mert így el tudtam küldeni a francba. Ezért is teszem fel ide, hátha más is rá fog találni.
Sziasztok tanácsot kérnék vmi ráömlött a műszerfalam plexiére!
Lehet ezt cserélni? Vagy mit lehet csinálni vele? Köszönöm a tanácsokat előre is.
Én 1973 óta motorozok. És mindig az járt az eszemben , hogy
az a csúszás könnyen a szembejövő kamion alatt fejeződhet be!
És ezt nagyon nem ajánlom Neked!
Igen,ez is egy jó megoldás
nem kell csúszni B+!
és 14:43-as áttétellel igen fickósan mozgott!
te is beleestél a" kawacsapdába", meg én is. ezek a motorok ram air-ra vannak tervezve, ha lekerül róla az olyan mint a horgász zsinóron a gubbanc, ki lehet bogozni de nagyon hosszú az idő mire kész lesz.
sok alternatívát láttam már de sem kipróbálni sem cserélgetni nem volt időm őket. van aki bedugózza a vázon a lyukat akad aki kivezeti és szűkíti, de jó megoldást még nem hallottam.
a sajátom ilyen volt.
Szintetek van értelme sportmotorra tengelygombát szerelni?
Szokott a villa oldala sérülni egy csúszásnál?
Vagy csak több kárt okoz,mint hasznot?
Oké,köszi.
még írtam is -.-
Yamaha YBR-250...................vagy 125
Bocs,de mi az ibrahim?Az melyik moci?
jah, tényleg, olyan is van belőle

Nekem valamiért csak a 125-ös ugrik be automatikusan
250-es.
szóval a 100 km/h szo-szo
Az életben nem utazol 120-szal egy ibrahimmal.. 80-90 a kényelmes neki.. 10 szo-szo.

Amúgy nagyszerű kis szerkezet, volt hozzá szerencsém egy rövidebb gurulásra
Aprilia Leonardo 150 vagy 250.
ja, mint előttem szóló: ybr
Ibrahim.
Sziasztok.
Én az iránt érdeklőnék,valaki tudna-e mondani olyan típusú motort ami a következő kitételeknek megfelelne?
Nem 50-esre gondoltam,4ütemű,90-120-al lehet vele utazni és 3 liter körül fogyaszt,persze nem új,pár száz ezer körüli értékben gondoltam.
Létezik valami ilyesmi moci?
Köszi
Üdv:Sanyi
Szevasztok motoros társaim!Egy hibát véltem felfedezni a motoromon, és ebben kérném a segítségeteket.Mi lehet a baj a motorral, ha olyan 5000-es fordulatnál ledadog.De csak 5000-nél.amúgy egy 2001-es zx6-ról van szó.
Sziasztok. Először is szeretném megköszönni nektek amiket irtatok. Másodszor pedig nem fagyizós és nem is kimondottan pályázás de nincs kizárva hogy kimegyek egyet, inkább túrázás de leginkább szerelem.
úgysem találsz igazán sok km-est De ilyen pár évesből ki lehet fogni isszonyat keveset futottat, én inkább extrákban nézelődnék, mert használtan alig pár tizest számít, újonan több százezernyi extra is csak. kipuff, gombák, nagy, lehetőleg szines plekó, üléspúp, ilyesmi.
Egyet ne felejts a ha ennyit küzdöttél azért a pénzért és ennyire sajnálod ne vegyél motort a motor egy olyan dolog ami egy pillanat alatt semmivé foszlik nem ér semmit nem egy érték nem mérhető pénzben,csak egy puszta élvezeti tárgy.
egy gsx-r neked milyen élvezeti tárgy lesz,pályázol vele?(mert másra nem igazán jó) vagy a fagyizó előtt akarod nézni,mert ezek egyikénél sem számít a km.
Inkább gondolkozz el egy sokoldalúbban használható motoron, vagy folyhat a lé és mehet a gixer irány a pályanap,nem számit ha odavered néha,