Ez így azért nem teljesen igaz az enyém 9-éves és 47-ezer van benne,volt szezon hogy mentem vele 8-ezeret volt hogy 2-őt.
Úgyhogy inkább az állapotára kell koncentrálni nem a futásteljesítményre az úgyis smafu.
Használatfüggő. De 8-10 éves sportmotort komoly rizikó megvenni.
Azzal azért nyugodtan számolhatsz hogy legalább 6-8ezret bele szoktak pakolni egy évben minden motorba, ha nem többet. Kivéve a pályamotorokat, vagy csak pályázásra tartott gépeket.
100ezer kilométer fölött is vígan szaladgálnak sportmotorok, bár elég kevés éli meg probléma nélkül ezt a futásteljesítményt
Nem az alapján, de érdekelne hogy ha rendben van a gép akkor menyit számít a km? Mert hasonló gépem nem volt és nem is egy évre akarom venni mert nagyon sokáig dolgoztam azért az összegért és nagyon sokat.
Érdeklődnék. Egy Suzuki GSX-r 600, 750- en gondolkodom 2002 töl- fölfelé, az érdekelne, hogy km-be mi az ami még vásárláskor elfogadható lenne. Mert mind tudjuk Szervizkönyvvel nem nagyon lehet kapni.
Minden tanácsot szívesen fogadok. Köszönöm segítségeteket.
Hali!
kaptam ajándékba egy nonfango doboztartó szettet a mocimhoz, most keresnék hozzá oldaldobozt. jelenleg van egy givi dobozom(topcase) monokey-es platnival ezt még össze tudom hozni a nonfango szettel de oldaldoboznak nem nagyon van ötletem mit lehet csinálni, és nem találtam eladót/forgalmazót a nonfangónak magyarországon. Van valami kompatibilitás? mondjuk a kappa? mert a givi az nem olyan az tuti.
előre is köszi a segítséget
Olvasgasd a topicjaikat, hogy melyiknek mi a nyűgje és milyen sűrűn romlik el.....én a TL-t mondanám, de más nyilván a másikat.....amúgy már SV1000-et is lehet 7 kiló körül kapni és ott már jórészt kiküszöbölték a hibákat....
Háj!
Motorvásárlás előtt állok, eddig 2 tipus fogott meg igazán, név szerint: Zx9R (99), Tl1000s (2000).
Áruk ugyan ott van 530-540eft.
Bár, a 9es sokkalta jobban tetszik, de félek tőlle (sportmotor = kényelmetlen, bár ezt a teszteken nem említették).
Leginkább túrázásra kéne, néhai "városi vagánykodásra".
A Tl be a rohadt nagy nyomaték fogott meg, mindig minden körülmények közt húzott mint a disznó.
Nem tudok egyszerűen választani...
Valakinek valami tipp?
Szevasztok
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy van egy kymco kxr 250-es quadom és nem megy olyan gyorsan mint régen meg gyöngébb is szerintetek mi lehet a baja?
Én arra a kuplug féleségre gondolok. (de nem igen értek hozzá)
Legyetek szívesek segíteni.
Előre is köszönöm!
Üdv:Dani
Én is így gondoltam hogy nem kell engedély csak azoknak a járműveknek aminek forgalmija van. De mégis meg akart büntetni ezért de lehet hogy csak kötekedhetnéke volt. :)
Sziasztok.robogo vásárlás elött vagyok és lenne egy fontos kérdésem amiben szerintem ti vagytok a legjobb hozzáértök.mi a föbb különbség egy 1személyes és egy 2 személyes robogo között?elösorban fogyasztás és végsebesség érdekelne.Suzuki Burgman nagyon elnyerte a tetszésem de nem tudom mennyire lenne jo választás nagyon nem vinnék senki mást ezen a két személyes motoron.csak kicsit figyelemre méltobb egy ilyennel furikázni. esetleg ha tudtok ajánlani egy jo egyszemélyes robogot akkor elolvasnék egy összehasonlitást a Burgman és a kiválasztott motorral.
elöre is köszönöm a segitségetek
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ha a motoron kicserélem a kormányt bármilyenre persze boltból vásároltra akkor arról kell -e műbizonylat ? (simson motorról van szó) Azért kérdezem mert ebbe kötött bele a rendőr meg a sárvédőbe hogy nem elég hosszú.
Állapotot kell venni, nem kilométert