Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze kivételek mindig vannak, de az eladó motorok jelentős része megfutotta a maga évi 1-2 olajcserényi kilométerét.

Állapotot kell venni, nem kilométert
Ez így azért nem teljesen igaz az enyém 9-éves és 47-ezer van benne,volt szezon hogy mentem vele 8-ezeret volt hogy 2-őt.
Úgyhogy inkább az állapotára kell koncentrálni nem a futásteljesítményre az úgyis smafu.
Használatfüggő. De 8-10 éves sportmotort komoly rizikó megvenni.
Azzal azért nyugodtan számolhatsz hogy legalább 6-8ezret bele szoktak pakolni egy évben minden motorba, ha nem többet. Kivéve a pályamotorokat, vagy csak pályázásra tartott gépeket.

100ezer kilométer fölött is vígan szaladgálnak sportmotorok, bár elég kevés éli meg probléma nélkül ezt a futásteljesítményt
Nem az alapján, de érdekelne hogy ha rendben van a gép akkor menyit számít a km? Mert hasonló gépem nem volt és nem is egy évre akarom venni mert nagyon sokáig dolgoztam azért az összegért és nagyon sokat.
Ha óraállás alapján fogsz vásárolni, meg is érdemled
Sziasztok!

Érdeklődnék. Egy Suzuki GSX-r 600, 750- en gondolkodom 2002 töl- fölfelé, az érdekelne, hogy km-be mi az ami még vásárláskor elfogadható lenne. Mert mind tudjuk Szervizkönyvvel nem nagyon lehet kapni.
Minden tanácsot szívesen fogadok. Köszönöm segítségeteket.
Hali!
kaptam ajándékba egy nonfango doboztartó szettet a mocimhoz, most keresnék hozzá oldaldobozt. jelenleg van egy givi dobozom(topcase) monokey-es platnival ezt még össze tudom hozni a nonfango szettel de oldaldoboznak nem nagyon van ötletem mit lehet csinálni, és nem találtam eladót/forgalmazót a nonfangónak magyarországon. Van valami kompatibilitás? mondjuk a kappa? mert a givi az nem olyan az tuti.
előre is köszi a segítséget
nem értem pontosan mire gondolsz, egyszemélyes robogónak?
igen
Olvasgasd a topicjaikat, hogy melyiknek mi a nyűgje és milyen sűrűn romlik el.....én a TL-t mondanám, de más nyilván a másikat.....amúgy már SV1000-et is lehet 7 kiló körül kapni és ott már jórészt kiküszöbölték a hibákat....
Háj!
Motorvásárlás előtt állok, eddig 2 tipus fogott meg igazán, név szerint: Zx9R (99), Tl1000s (2000).
Áruk ugyan ott van 530-540eft.
Bár, a 9es sokkalta jobban tetszik, de félek tőlle (sportmotor = kényelmetlen, bár ezt a teszteken nem említették).
Leginkább túrázásra kéne, néhai "városi vagánykodásra".
A Tl be a rohadt nagy nyomaték fogott meg, mindig minden körülmények közt húzott mint a disznó.
Nem tudok egyszerűen választani...
Valakinek valami tipp?
Sziasztok! Abban szeretném kikérni a véleményeteket, hogy szerintetek jó választás lenne-e egy suzuki rg 50 motor?Válaszotokat előre is köszönöm!
Kompressziót kellene megmérni, szelephézagokat ellenőrizni, levegőszűrőt kipucolni, stb...
Szevasztok
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy van egy kymco kxr 250-es quadom és nem megy olyan gyorsan mint régen meg gyöngébb is szerintetek mi lehet a baja?
Én arra a kuplug féleségre gondolok. (de nem igen értek hozzá)
Legyetek szívesek segíteni.
Előre is köszönöm!
Üdv:Dani
Én is így gondoltam hogy nem kell engedély csak azoknak a járműveknek aminek forgalmija van. De mégis meg akart büntetni ezért de lehet hogy csak kötekedhetnéke volt. :)
Sziasztok.robogo vásárlás elött vagyok és lenne egy fontos kérdésem amiben szerintem ti vagytok a legjobb hozzáértök.mi a föbb különbség egy 1személyes és egy 2 személyes robogo között?elösorban fogyasztás és végsebesség érdekelne.Suzuki Burgman nagyon elnyerte a tetszésem de nem tudom mennyire lenne jo választás nagyon nem vinnék senki mást ezen a két személyes motoron.csak kicsit figyelemre méltobb egy ilyennel furikázni. esetleg ha tudtok ajánlani egy jo egyszemélyes robogot akkor elolvasnék egy összehasonlitást a Burgman és a kiválasztott motorral.
elöre is köszönöm a segitségetek
nem kell engedély
simsonon amugyse néznek semmit
csak lámpa legyen meg tükör a többi nem is kötelező
kormány nélkül is mehetsz vele
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ha a motoron kicserélem a kormányt bármilyenre persze boltból vásároltra akkor arról kell -e műbizonylat ? (simson motorról van szó) Azért kérdezem mert ebbe kötött bele a rendőr meg a sárvédőbe hogy nem elég hosszú.
Ott még a kémiai Nobel díjat is meglehet szerezni!
A vizsgalap már megvan,csak a plasztik kártya hiányzik :)
A józsefvárosi piacon
Sziasztok!

Budapesten hol tudom kiváltai a leggyorsabban a jogosítványomat?
Gyári fényezéssel, típusidegen alkatrészektől mentesen és hiánytalanságon túl hova lehet egy majd 25 éves motor gyáriasabb?

Am tudom.. de jó bornak is kell a cégér
írtam is már hogy tetszik
tuti ilyesmit vennék, ha nem félnék aszfalton

amúgy a gyárias nem csak arra vonatkozik hogy nincs a tank 12x megtörve......
Az enyém gyárias.. kikérem magamnak és eladó!