hali nekem volt yami xt 600om bár az enyem 89es volt nem volt rossz turázni használtam jo volt vele de egy kicsit böszme nagy vas volt de enek elenére kényelmes volt és mindenhol elment utána let egy honda domim 650 ezv már öninditos volt ez sem volt könyebb de valahogy terepen mégis könyebben fordulékonyabban birtam meni vele de szerintem anyi pénzért már lehet kapnni fasza gépeket
Hát jó mondod! Szivem szerint Etz-t vennék,de az gyenge! Már csak az alkatrész árak és a szerelhetőség miat! De a jó öreg japó gépekhez ha drágább is az alkatrész sokszorosan tovább birja!
Sajna a pénztálca nagyon befolyásoló tényező,de 1 nyár nagy motor nélkül és minden bajom volt,úgyhogy még 1 nyarat nem akarok nagy moci nélkül eltölteni! tavaszig akarok valamit szerezni...
Köszi szépen! Hát a márka név miat Honda! Elégé honda fan vok! :) Tetszik is az XT! Na majd már csak vadászni kell egyet! Sajnos jót nehéz lesz lőni,mivel pont ez az amit nagyon csak nyúzásra használtak,és kevés a müszakis aszfalton használt! Vagy drága a zsebemnek! :S
Nem is rosz! Akkor kb annyit kajál mint az mz-m evet! Hát csak jobb döntés egy ilyen mint az mz! :) Hátha találok egy igen jót papirokal!
Köszi a segitséget és a tipeket! Hát úgy fest endúróra és túra enduróra fogok vadászni! Nem igazán van más ilyen magas embereknek ami kényelmes lehet!
Hát ez is tetszik rendesen! KÁr hogy ilyen sok a papír mentes! Ez eszembe se jutott! Xt 600-as! :) Mennyi szaladgál itt is,igaz csak hegyekbe,semmi papir..........
bir az többet is....... ha a segged bírja
ténérének 23 literes a tankja, eszik 6 litert (ha óvatoskodsz leszoríthatod 5-5,5 felé is)
szóval közel 400 km mehet egyfolytában
Na igen ez se rosz,habár ez már inkább terepes,mint túrás aszfaltra! Habár a jó magyar útak is olyanok mintha terepen menne az ember! :) Gondolom bírja a 200 km-es túrákat egyhúzamba
Megtaláltam! :) Honda is,v motor hajtja, endurós hmmmmmm tetszik,csak nem találtam összesen 3-at a képes motoron azok is okmány nélküliek! Ennyire ritka,vagy más a pontos neve
Bevalom azt nem is néztem,nem is tudom mien! :) Sajnos nem sok motoros van az ismeretségembe,és akik vanak is alacsonyak nagyon! :S Na meg kis motorokal virgonckodnak,meg robogó........ Én meg szeretnék valami nagyott magamnak ami kényelmes! Volt 250-es mz-m ami hosszú úton kényelmetlen volt a lábamnak,de másba jó volt............
Űdv mindenkinek!
Motort vásárlását tervezem,de nem tudok választani,fogalmam sincs mit keresek...! Szóval problémám az a választás terén hogy 190cm-er magas vok és sok motor ami űltem kényelmetlen a lábamnak! Stilusom nem igazán van konkrét,de a nagyon búrkolt motorok nem tetszenek,inkább az Etz filingüek,túra endurók......Amire kéne az minden napi használat,meg hétvégente egy kis túrázás 2 fővel és esetleg néha pár csomagal!
Ár a fő gond még,max olyan 350-400 ezer ft
Más most hirtelen nem jút eszembe kritériumként!
Segitségeteket előre is köszönöm!
HellO!
Egy olyan kérdésem lenne hogy miért nőtt meg a motorom fogyasztása?
Öcsém Honda cr 125 je 2002-es enyém Yamaha YZ 125 2000-es ugyan annyit tankoltunk és a motorozás után neki 4 és fél liter benzine maradt nekem meg még adni kellet mert elfogyott!
Segítsetek legyetek szívesek!
vegh.alex@gmail.com
Ide írjatok léccives tapasztalatokat vagy segítslgeket
Előre is Köszi!
Gáz nélkül indítsd, esetleg nézd meg hogy nem feszül-e a gázbowden. Ilyenkor olyan mintha gázt húznál, és ezt nem szereti. Van egy csavar is a karbin, ami súber magasságát állítja. Azon is lehet kicsit kintébb tekerni. De ezt innen nem tudom elmagyarázni, mert több dolog is okozhatja a nemindulást....
Sajna a pénztálca nagyon befolyásoló tényező,de 1 nyár nagy motor nélkül és minden bajom volt,úgyhogy még 1 nyarat nem akarok nagy moci nélkül eltölteni! tavaszig akarok valamit szerezni...
kis pénz idős motor
20+ éves gépek tuti nem gyáriasak
ellenben tizedét sem lehet bukni vele mint egy sokkal újabb géppel
Köszi a segitséget és a tipeket! Hát úgy fest endúróra és túra enduróra fogok vadászni! Nem igazán van más ilyen magas embereknek ami kényelmes lehet!
a 86os ténéré meg már önindítós is
de ha inkább aszfalt akkor a transalp szerintem jobb.
ott is nézz körbe
ténérének 23 literes a tankja, eszik 6 litert (ha óvatoskodsz leszoríthatod 5-5,5 felé is)
szóval közel 400 km mehet egyfolytában
a 600asok olcsók, a régebbi 660asok beférnek 500 pénzbe bőven
én is 190 vagyok nekem kényelmes volt, igaz nem sokat mentem vele
Yamaha xj, aprilia pegaso,honda cb 400 ...........
Motort vásárlását tervezem,de nem tudok választani,fogalmam sincs mit keresek...! Szóval problémám az a választás terén hogy 190cm-er magas vok és sok motor ami űltem kényelmetlen a lábamnak! Stilusom nem igazán van konkrét,de a nagyon búrkolt motorok nem tetszenek,inkább az Etz filingüek,túra endurók......Amire kéne az minden napi használat,meg hétvégente egy kis túrázás 2 fővel és esetleg néha pár csomagal!
Ár a fő gond még,max olyan 350-400 ezer ft
Más most hirtelen nem jút eszembe kritériumként!
Segitségeteket előre is köszönöm!
de az elején még ugyan annyit fogyasztottak .
és napról napra megnőtt
Nem azonos motorok, nem azonos vezető/esetleg vezetési stílus.
Már bocs, de elég hülye a kérdés.
Egy olyan kérdésem lenne hogy miért nőtt meg a motorom fogyasztása?
Öcsém Honda cr 125 je 2002-es enyém Yamaha YZ 125 2000-es ugyan annyit tankoltunk és a motorozás után neki 4 és fél liter benzine maradt nekem meg még adni kellet mert elfogyott!
Segítsetek legyetek szívesek!
vegh.alex@gmail.com
Ide írjatok léccives tapasztalatokat vagy segítslgeket
Előre is Köszi!