Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ha "olyan" a rendőr, akkor kapásból megvághat 30e-re. Ha van a motorban akkumulátor, akkor annak a környékén kell lennie a biztosítékoknak is. Persze csak akkor ha tényleg vannak.
Én sima fehér zománcfestékkel és gyufaszállal csináltam, de egy idő után megbarnult. Itt lehet kapni direkt fehér gumifesték ceruzát, bár nem éppen olcsó...
http://www.dreamtuning.hu/inde...
Mekkora összegű bírságra lehet számítani ha ezek valamelyike nincs nálam?
Tippem sincs hol lehet a mocimon (Yamaha YBR 125) az olvadóbiztosíték? Hol kellene annak lennie?
Köcce Kinter!
öööö... lenne még egy apró kérdésem.. szeretném kiemelni a gumin a pirelli feliratot valami fehér trutyival.. Mit kell hozzá vennem, gondolom nem fehér festéket

Puszi!
Na szóval. Igen, ez a szívató karja. Ezt minden hidegindításnál használnod kell, és a ahogy a motor melegszik, szépen vissza kell húzni a helyére. Az is lehet hogy magától húzza vissza, bár ezt Neked kell kitapasztalnod. Meleg motornál ne használd a szívatót, hanem ha kell, akkor a gázkarral segíts neki. Sok szerencsét.
Szia Kinter

Küldöm az ígért képet hááát szóval az az index alatti kar segített ki engem

Hú én is köszönöm hogy megírtad mi van ha megállít a rendőr, de ez az 50 cm3-re is vonatkozik jó tudom... gyépé vagyok

Köcce! puszi!
"Motorkerékpárok esetén kötelező "A" típusú elsősegélynyújtó felszerelést készenlétben tartani. Bármilyen elsősegélynyújtó felszereléssel helyettesíthető az "A" típusú felszerelés, amelyet az EGT részes állam a jármű kategóriájához alkalmazni rendelt, ha azt magyar nyelvű, vagy ábrás elsősegély nyújtási tájékoztatóval ellátták. Minden motorkerékpáron és segédmotorkerékpáron készenlétben kell tartani az első és hátsó helyzetjelző lámpában, a tompított fényszóróban, a féklámpában és az irányjelző lámpában használt izzólámpák minden fajtájából legalább egy-egy darabot, az izzólámpacsere elvégzéséhez szükséges szerszámokat, valamint a járművön alkalmazott olvadó biztosíték minden fajtájából egy-egy darabot. Nem vonatkozik e kötelezettség azokra az izzólámpákra, amelyek cseréjéhez a gyártó szakműhely igénybevételét írja elő. Elakadásjelző háromszöget sem a motorkerékpárhoz, sem a segédmotorkerékpárhoz nem kell készenlétben tartani.A lakott területen kívüli út úttestén, leállósávján, útpadkáján tartózkodó személynek éjszaka és korlátozott látási viszonyok esetén fényvisszaverő mellényt kell viselnie. Tehát akár motorkerékpárral, akár segédmotorral áll meg ilyen helyen és időben a vezető, úgy neki és - ha van akkor - utasának is kötelező viselnie fényvisszaverő mellényt (MSZ EN 471:2003.)." forrás: http://burgmanhu.zomputer.hu
Ezenkívül úgy tudom hogy nálad kell lennie az adásvételi szerződésnek, a biztosítást igazoló csekknek, és a biztosító által kiadott ajánlatnak is. Ezenkívül jó ha van nálad defektjavító spray is.
Üdv mindenkinek!
Közúti igazoltatáskor mit kérhet tőlünk (jogsin, forgalmin és elsősegély felszerelésen kívül) a rendőr, amit kötelező magunkkkal vinni a motoron? Gondolok itt ilyenre pl. izzókészlet esetleg láthatósági mellény.
Attól függ milyen motorról van szó. A hőgomba lehet hogy csak a hőmérőt vezérli.
Gyors segítség PLS!

Ha lejött a hőgombáról a vezeték, az befolyásolja a motor hűtését?
Várjuk.
Szia Kinter

Holnapra csinálok képet róla..hát figyi én nem tudom hgoy mi az a kar de kihúzott a kakiból mert beindult a moci
Holnap írok és csatolok!
Puszi
Na azért a benzinpumpa meg a kar között erős különbség van. Az a kar a benzincsap lehet, vagy a mechanikus szívató karja, bár egy ilyen motorra már nem szoktak kézi benzincsapot tenni, viszont a szívató is a kormányon szokott lenni. Csinálhatnál egy képet róla...
Csoki!

Lementem és megnéztem a motornál azt a kart, hát az a pumpa!
Ezer köszönet, már egy hete szenvedek és most megoldottad a problémámat!
puszka!
Timi
Huh hát nekem nincs olyan pumpám... szerinted mit csináljak hogy beinduljon?
nemtudom hogy az mi lehet de szerintem nem benzinpumpa
a tank oldalán szokott lenni egy csap amivel el lehet zárni a benzint
és ha nem zárod el motorozás után akkor kicsit párolog a benzin
Üdv mindenkinek!
lenne egy kis problémám:S nemrégiben vettem egy yz 125-öt 92es és nem volt benne kibaszott power szelepmár tengelyt szereztem bele..már csak pár hozzávaló kéne..a másik gond h nem tudom mien cucok kellenek még bele állítólag vmi rudazata is kell bele meg ami azt működteti vmi "nyelv"... teljesen tanácstalan vagyokesetleg vki tudna segíteni h mien cucok kellenek még bele és honnan tudnák szerezni?.....elöre is köszönöm...
Köszönöm hogy válaszoltál!
az a helyzet hogy van egy a bal oldalon a kuplung alatt egy kis fekete kar, igazság szerint fogalmam sincs hogy mi lehet az, szerinted az egy benzinpumpa? nehari tök hülye vagyok hozzá, most vettem a mocit...
a karburátorbol elpárolog a benzin és azér lehet benzin szag
van rajta benzincsap?
vagy csak a vákumos pumpa?
Sziasztok!

Please help me!
Már jelentkeztem egyszer most azt szeretném megkérdezni, hogy a képen látható mocit vettem és az a baja, hogy néha nem indul be csak köhög... ilyenkor a ponyva alól amikor kiszedem akkor enyhe benzin gőzt is érzek.. szerintetek az önindító rossz vagy elpárolog valahol a benzin valami rosszul csatlakozik? mit csináljak?
Köszi!
Nagyon szívesen.
köszi szépen
am6 minarelli motorblokk robbantott rajza kéne nekem,ha tud valaki segitsen,nem boldogulok a váltóval
ok köszi hogy irtál,remélem sikerül.Ha nem akkor megvárom mig az öreg felépül.A szervizbe meg beszolsz a szerelöknek ugyis azt fogják mondani hogy hülye vagy hozzá mit szolsz bele.De énis azért vagyok kicsit depis mivel 3-napos motoros tali volt nálunk Sárváron és nézhettem a kocsibol a felvonulást