Háj mindenki! A Nagykörút és Üllői, Baross u kereszteződése környékén, vagy a főváros déli részén tud-e vki olyan csapágyboltot, ahol lengővilla szimmeringet vélhetően le tudnak venni a polcról? Köszi előre is
szevasztok
olyan kérdésem lenne hogy nekem most ki van vonva a forgalomból a motorom május 17.-ig és szeretném előbb forgalomba vissza helyezni mert nem bírom ki és hogy ez a folyamat vagy müvelet hogy megy? mennyit kell fizetnem ? várnom kell-e rá vagy egyből elintézik nekem? aki tud valamit erről írjon már nekem előre is köszön
A kéthengeres 4-500 -asok harmatgyengék, kevés lesz Neked ha két személlyel is akarsz menni - a fagyizón túl is persze
A minimum egy 600-as/750-es, sor4-es gép kell, ami kis pénzből elérhető és fenntartható.
Legelsőként a Kawasaki ZR7-S -t mondanám. Faék egyszerűségű, örök életű, de nyomatékos és alig fogyasztó blokk, megbízható technika.
Ebből épp most hirdetnek egy idomos, 2004-es modellt, makulátlant. 650 körül áll meg. Esetleg 550 körül egy ugyanilyet, 2000-2001 körülit, abból is van eladó.
Ha idomos gépet keresel, akkor már bajosabb a kínálat: 2000 után max. GSXF 600/750-et kapsz, de azokból is inkább a nagyobb testvér ajánlható ( az tud annyit, mint egy 600-as túrasport ) viszont akkor vagy regebbet kell választanos, vagy kicsit növelni a büdzsén.
Hát kicsit több segitséget vártam volna,ennyit én is tudok.Meg hogy mi a kérdés?Elolvastad amit irtam?Akkor?Meg kérnék szépen mindenkit csak akkor irjanak ha értelmeset tudnak hozzászolni.MIiNDEN SEGITSÉGET SZIVESEN VÁROK.Köszönöm.(segitséget és nem kritikákat)
és minek cseréled egyáltalán?
de ha annyira zavar,engedd le,aztán tiszta vízzel töltsd fel,és indíts el,aztán újra engedd le,aztán...
de én ennyire nem agyalnék rajta...
olaj is marad benne,pedig az fontosabb
Urak!
A motorból hogy tudom teljesen kijáratni a fagyállót?Ugyanis cserélném
Az oké,hogy átmosás után leveszem a hűtőt,aztán kifolyatom belőle,de a blokkból hogy tudom kivarázsolni teljesen?
Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy vennék egy aprilia rs 250, de 45kW-os a papírja szerint és forgalomba akarom helyeztetni de nekem csak A korl.-ra van jogsim. Hogy lehetne megoldani, hogy vezethessem A korl. jogsival? Esetleg fojtás vagy valami hasonló?
Szia! Nem drága,csak arra figyelj,hogy vedd meg a dekni tömítést is,meg legyen kéznél valami tömítőpaszta(FBS)stb!
Az egész 5 ezer környékén van!(Tömszelencétől függő,meg saját szereléssel!)
:Fenyő
Sziasztok.Segitségeteket szeretném kérni,motorvásárlásban.Most jogsizom,már tul vagyok a kresszen rutin meg forgalmi van hátra(B már van 3 éve).Olyan 400.000-500.000 ft keret van rá és lehetőleg ne legyen 20 éves moci.Elsösorban turázásra használnám meg városban is egyaránt.Amint jobban megy majd a motorkezelés a páromat is szeretném néha vinni ugyhogy legalábbb olyan 600 cm3 re gondoltam ami kettönk alatt is szépen teljesit.De nem nagyon vagyok jártas,ezért is kérném a segitségeteket.Ruha,buko,kesztyü már megvan csak csizma kell.Várok minden segitséget bármiben mert még nagyon kezdö vagyok.Köszönöm.
Ha az olajban vizet találtál(beszürkül az olaj),akkor valószínű,hogy a vízpumpa tömszelencéjénél megy be a víz!(Mivel máshol nincs közöttük fizikai kapcsolat!)
Mindenre jó ! "Olcsó",nem növöd ki könnyen és ha nem 60 kiló vagy elbírod. Fontold meg!