Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erdemes annyit megprobalni, hogy kicsit megmelegited (hajszarito), hatha visszaragad, de nem valoszinu. Az a diszcsik lehet, hogy valami olyan anyagbol van, amihez kevesbe tapad. Gyari tankpadot tettel ra? Ha igen, akkor a helyedben reklamalnek (hatha adnak masikat...)
Tegyél rá másikat
hőlégfúvóval rámelegítesz, és le tudod szedni.
Az elfelejtettem mondani hogy a díszsáv széle ráívelődik a tankra és az ívnél válik el a tankpad,köszi
Hello a segítségeteket kérném.Mi a teendő ha a tankpadom széle elválik a tanktól?(rendesen volt zsírtalanítva csak a tank közepén van egy díszsáv ami végighúzódik a tankon). YZF-R125-ön van ilyen dekorsáv.Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!

Yamaha Raptor 700-as quadról véleményeket, tapasztalatokat szeretnék kérni. Quad vásárlás előtt vagyok, ezért bármiféle észrevétel a Raptorral kapcsolatban érdekel.
Mindennapi karbantartásról, hibáiról, pozitív, negatív tulajdonságairól.
Mennyire igényes, mire kell különösen figyelni.

Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Tisztelettel: László
Erről sztorim: Amikor felhívott a hitelelbíráló csajszi, kérdezte a motor adatait, milyen típus meg ilyenek. Kérdezte milyen színű? Mondom Pirosas fekete meg szürke. Erre mondja, aha, akkor miért narancs? (neki ugye a forgalmiban lévő szín volt megadva)
hát mondjuk egy forgalmiban lévő szín meg egy motoron lévő néha már köszönőviszonyban sincs egymással
éjjel meg fekete.....
Mert te csalsz!
nekem narancs szín van a forgalmiba De szerintem nincs 70-75%-a a narancs szín a teljes felületnek. Ráadásul csak napfényben narancs, kicsit sötétebben már pirosas
én úgy tudom,hogy 30% lehet eltérő a forgalmiban rögzítettől.
hát én csak annyit tudok h műszakin esztétikailag a 75%-ának kell rendben lennie,tehát a maradék 25%-ot akár le sem kell festeni,gondolom ilyesmi vonatkozik a hétköznapokra is
Srácok, nem tudjátok véletlenül, hogy a motornak hány %-át lehet más színűre festeni úgy, hogy még a forgalmiban ne kelljen változtatást eszközölni?
Egy koromfekete moci vásárlása előtt állok és szeretném kicsinosítani
Agv S4, tehát nem nagy szám Pedig direkt úgy választottam hogy elég zajos legyen, szóval nem csendes az átlaghoz képest, de nekem ez is rossz. Asszem a HJC csendesebb mert az is van. De az is hozzátartozik hogy kétüteműm van, tehát nincs nagy hangja csak magas fordulaton.
Engem is érdekelne milyen sisakod van
Igen Gondoltam hogy ez lesz.... kár volt feltennem.. van egy ismerősöm az se hajtja le a plexit, kérdeztem mért, mert zavarja hogy nem fúj az arcába a szél Én meg sokáig bringáztam forgalomban, aztán engem meg az zavar, hogy nem hallok olyan hangokat amikből bringázás közben egy csomó mindent lehetett tudni.De már olyan is volt hogy gy autós későn vett észre a pirosnál motorral, és amint hallottam a gumicsúszást a hátam mögül adtam egy gázt és úgy úsztam meg hogy fellökjön, tükörbe nem lett volna időm nézni. Ha ez lehajtott plexinél lett volna(mondjuk akkor egy robogó sisak volt rajtam) tuti belémjön mert nem tudtam volna hogy pontosan honnan jön a hang(mint tegnap egy építkezés mellett ahol ijedtemben majdnem leugrottam a motorról ).
A hallásoddal minden rendben van?
Nem iróniának szántam a kérdést.
Szia!
Hát milyen sisakod van? Tényleg ennyire letompítja a külső zajokat?

Én is akarok egy ilyen csendes sisakot.
Csáó! Egy furcsa kérdésem lenne. Nagyon csöndes a sisakom, ami rohadtul zavar forgalomban, mert a környezetemből nem hallok semmit ( a motorhangot se). Szal mióta megvan nyitott plexivel közlekedem olyan 80-ig. Volt már valaki így? Nem lesz ettől valami baja az embernek? Mert egyelőre nem tudok másikat venni.
Sziasztok.
Székesfehérvár környékén van ez az épület,
segitséget szeretnék, hogy pontosan hol található, és mi az épület neve,.
En "hulye" meg rendszamoztatom a 125-os Vespamat, pedig nem megy max 80-al... Cserebe viszont nem kell aggodni, hogy ha elut valami bena autos, akkor en fizetek minden kart, mert csaltam... Marpedig ket kereken konnyen megvan a baj... De Te tudod.
Aztán kötsz rá egy 50-es kötelezőt, és ha valami kárt okozol, kiderül a turpisság, a biztosító nem fizet, és úgy megbasznak a zsaruk, hogy évekig fogod nyögni. Ráadásul mindig úgy ülsz majd rajta hogy tudod, hogy susnyásban jársz és megsúgom, a rendőrök sem hülyék....
Ha a gep a nemet forgalmiban 25 kW-os, akkor gond nelkul forgalomba tudod helyezni itthon is 25 kW-kent (nem igazan fogjak nezni...). De ha az eredeti teljesitmeny volt benne, akkor tobbe kerul a hercehurca (ha egyaltalan el tudod intezni, ami nem tuti!), mint a motor...
GSR-re mi ilyet rajzolgattunk
tök egyszerű, rajzolj magadnak modjuk photoshop-al és nyomtasd ki..