Köszönöm, igen, eléggé a számban lesz, konkrétan a hálószoba ablakom alatt fog ő is aludni! Kicsit aggaszt, hogy nem fedett helyen lesz, dehát ez van... Egyenlőre akkor tárcsafékzár, meg ponyva, és később riasztó meg lánc! Csak valamit lekell fúrni vagy betonozni, hogy legyen mihez kikötni!
Rögzítsd a falhoz egy spec motoros rögzítőlánccal úgy, hogy a lánc ne a földön feküdjön, hanem a levegőben lógjon. Ugyanis ezeket a kemény ötvözeteket csak lábbal leteposott lakatvágó fogóval tudják elvágni, karból nem. És ne sajnáld a pénzt a drágább kategóriájú láncra!
A héten végre nálam lesz az új motorom, egy gyönyörű 2004 full gyári Kawasaki Zx6R.
Egy 3 lakásos társasházban lakom, az én lakásom nem az utca frontra néz hanem a kert végére és van egy egész nagy teraszom. A konkrét kérdésem az lenne, hogy ki milyen védelmet ajánl a motorra?! Én egyenlőre egy motor takaróra gondoltam, meg egy tárcsafék zárra. Meg később egy riasztóra. Ki mit ajánl? Annyit kell tudni, hogy a XX. kerületbe lakom, kertes részen, és a másik két lakók is nagyon normális, a motor a teraszon állna a motoros szezon alatt, amikor természetesen, amikor jó idő van, mindíg ezzel közlekednék!
Helló 1 pici segítéget kérnék tőletek Szeretnék picit váltani a motorozás terén csak a fárnya jogsim nem engedi A1 mi félée motort vegyek ami +bízható keveset fogyaszt jólnéz ki bírja tartósan a 100KM/h-t és elérhető áron hozzálehet jutni! vannak kiszemelt motorok de még nem tudok dönteni CBR-125 Yamaha XT125 Honda XR 125 AJP 200 SM köszi a segítségeteket!
Jah, nekem is ezt mondta a szlovák srác, h kijelenteni. Azóta megnéztem, és az annyit jelent, h el kell vinni az adásvételit az okmányirodába.
Köszi a válaszokat!
Kell.Ki kell jelentetned,le kell mondanod a biztosítást és ilyen alap dolgok.Pl én 1hete vettem Magyarországról motort és eredet vizsgálatra is el kellett vinni az előző tulajnak.
Mikor elvitték dániába a lányom kis polskiját(jót röhögtünk) semmit nem intéztünk, a dán srác gondolom valahol lejelentette, mi csak papírt kaptunk az önkormányzattól, hogy kivonták a forgalomból.
sziasztok jogsi ügyben kérnék tölletek 1 kis tanácsot.motor vásárlás előtt állok és csak akkor hozahatom el a motort ha megvan A-bol a jogsim, de a 2 évem majd csak májusban telik le!és az a kérdésem hogy beiratkozhatok e most a különbözeti vizsgára és ráérek majd később elmenni vizsgázni(2éven belül ha jól tudom) vagy majd csak a 2 év lejártával iratkozhatok be?
plz válaszoljatok
előre is köszi
üdv
Itt kicsit jobb minőségű mint amiket eddig megszereztem, de sajnos még ez sem tökéletes! Azért nagyon köszönöm!
A héten végre nálam lesz az új motorom, egy gyönyörű 2004 full gyári Kawasaki Zx6R.
Egy 3 lakásos társasházban lakom, az én lakásom nem az utca frontra néz hanem a kert végére és van egy egész nagy teraszom. A konkrét kérdésem az lenne, hogy ki milyen védelmet ajánl a motorra?! Én egyenlőre egy motor takaróra gondoltam, meg egy tárcsafék zárra. Meg később egy riasztóra. Ki mit ajánl? Annyit kell tudni, hogy a XX. kerületbe lakom, kertes részen, és a másik két lakók is nagyon normális, a motor a teraszon állna a motoros szezon alatt, amikor természetesen, amikor jó idő van, mindíg ezzel közlekednék!
Előre is köszönöm a válaszokat
Itt minden motor leírása fent van. Robbantott rajzok, villamos kapcsolási rajzok, stb...
Itt nézz körül.
manual
Köszi a válaszokat!
Segítsetek egy kicsit. Ha külföldre adok el egy motort, akkor nekem itthon kell valami hivatalos dolgot intézni?
plz válaszoljatok
előre is köszi
üdv