Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na gecc
Mellnézést kívánok

Pont a múltkor olvastam egy több oldalas cikket pont erről a ideiglenes meg végleg kivonásról a veterán gép tulajdonosok szemszögéből nézve.
Ha végleg van kivonva azt már nem tudod visszahelyezni SOSE!
Ha ideiglenesen van kivonva, azt bármikor visszatudod 2 ezer pár száz forintért idő előtt vagy megvárod amíg autómatice visszakerül.
ja előbb utóbb biztos,csak minél utóbb vagy 1x sem az lenne a legjobb,de elég sokan vagyunk ezzel a dologgal így
Sziasztok,valaki nem tugy e ha kivonazok egy motort forgalombol végleg akkor elveszik a forgalmit es a törzskönyv megmarad,én szeretnek egy ilyet megvenni amit szeretnék visszahelyezni forgalomba.Köszi
nem biztatom
irányt mutatok
szerintem nem tudatosult benne az, hogy aki kurvának áll azt biza meg fogják dugni
ini ne biztasd ilyen durva dolgokra!
kiskapu: jogsi neked, a motorodra meg rendszám
Szia pohi!Azt szeretném megkérdezni mi van akkor ha párszor meglógsz,de nem kapnak el,elkezdenek kérdezőskődni felöled a faluban,de fénykép nem készült,nem látták hol laksz,és még is meg jelennek hogy motoroztál,de kézzel fogható bizonyíték nincs.Tagadhatom?Be kell engednem az udvarba ha erőlködik?Mert tolni se szabad mert az sem szabályos, a földes út 500mre van,endurozni meg nagyon szeretek,tudom hogy ott is szabálytalan de ezzel nem igazán ártok senkinek,csak bosszant,kiváncsi lennék mekkora a kiskapu?Hozzászólásod előre is köszi.
Akkor ezek szerint sehol nem vezethet a kiszabott időig?!
Se itthon se máshol?
Nem tud másikat kérni, mert a rendszerben benne lesz, hogy a jelenlegit bevonták,
Gyorsan....vonhatja be.
Nem csak magyar vezetői engedély vonható be. Bármilyen. Megküldik az ítélettel annak az államnak ahol a vétkes él.
Köszi a választ! Akkor ugyan bűnnek nem bűn, de igen drága mulatság.
Szitu!
Szlovák személynek balesete volt Magyarországon. Ő volt a vétlen. A vétkes sofőr meghalt.
Szlovák jogsit bevonták 1 év 9 hónapra, ezt hozta ki a bíróság 1 év után 15 perces tárgyaláson. Mondták, hogy majd menni kell különbözetire.

Hogy vonhat be külföldi okmányt a magyar hatóság? Nem csak a vezetéstől tiltották el?
Meg ugye ezek szerint csak magyarországon nem vezethet de külföldön a szlovák jogsival bármikor, bárhol.

Bíró meg az ügyvéd hülye volt mert ezekre a kérdésekre nem válaszoltak, az érintettnek az eljárás folyamán csupán ennyi volt, hogy : A szokásost kapja akkor.

Szóval ha logikusan gondolkozunk csak magyarországon nem vezethet és különbözetit sem kell tennie, mivel kér másik jogsit szlovákból vagy a régit.
Menet közben dekor világítás nem mehet.
Kresz oda is vonatkozik. Szabálysértések sora valósul meg.
Tévedések sorozata......

Ráadásul öltözöl te mindenféle ingbe, ha tied ha nem.
látom a mai fél viagrád is megvolt...

nincs kedved szabni, csak szabogatni
Lehet van azoknak az angyaloknak egyéb más részük is amit szívesebben +lesne az embör...
Fékezni kell sokat, nagyot....világít majd a tárcsa magától is!
Látott már valaki angyal szemet? Nem.
Akkor honnan tudjuk, hogy amit annak mondanak az valójában az-e?
Van egyik idősebb cimbimnek Ezeröcsiben na Ő ahogyan tudja mondani, tudod mily állat szép mikor a ledsor megvilágítja a féktárcsát, valami állat szép... persze nem basztatjuk vele neki tetszik.
Ne haragudj, de nekem nem világos, mit is akarsz. Dekorálni, vagy látszani?
Ha látszani, akkor a DRL lesz a jó megoldás (meg tényleg a fényvisszaverők), igaz, egyelőre elvileg nem működhet együtt a tompítottal, de valószínű jövőre már ezt is megoldják a KRESZ-ben, volt nemrég egy cikk róla: http://www.sportmotor.hu/motor...

Meg eleve ha látszani akarsz, akkor ne a lámpatestbe építs ledsorokat, mert azt menetközben elnyomja a tompított, szerintem így pont semmi pluszt nem ad.

Ha meg dekorálni akarsz, akkor egyrészt én nem bíztatnálak rá, mert nem szabályos, másrészt meg vedd észre, hogy Pohi rendkívül jó fej módon megadta a lehetséges kiskapukat. Végigolvastad a jogszabályokat? Szerintem teljesen jól ráhúzható mind a helyzetjelző, mind a várakozási lámpa. Ha a lámpatestbe építed, akkor mint mondtam úgyis elnyomja a tompított (ahogy a gyári helyzetjelzőt is), tehát menet közben úgysem fog látszani - akkor meg már tök mindegy, hogy csak álló helyzetben pl. várakozási lámpaként használod: amikor megállsz, bekapcsolod, nézegeted, és örülsz a dekorációnak. Ez miért nem jó megoldás?

Amúgy a képen valóban menetfény vagy helyzetjelző látható, nem is ég vele együtt a tompított.

Biztos menő volt és teljesen megérte a plusz munka