Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Apu kifizeti a büntit, ha volt annyi esze hogy 15 éves gyerek alá motort rakjon. Vagy leüli. Há tíbiaa atta tét évet, hát mia. Leüli a vétén...
Menj akkor mikor nincsenek ott.
Egy kis terepszemle vagy előfutár alkalmazása.
Hazafelé telefon, hogy vannak-e oszt cső.
A jogsit baxhattya, a motor se tiszta...

Amúgy jó a kérdés felvetés, magam is hasonló cipőben járok. Elvileg a motort toló személy vezetőnek minősül, tehát kell papír, műszaki, sőt még sisak is ezt olvastam valahol.
Hát én már csak korlátlanra akarom lerakni a jogsit. Hogy azért tudjam adni az ívet úton is:D
Szerintem tanulj, és vizsgázz le! Ez legyen az első!
Azkéne még xdd Hát hogy ne büntessen meg a rendőr... Pl kitolni, repülőre fel ozt ejtőernyőn leengedni:D
szerintem meg kell vetetni apuval az utakat is
hogyhogy hogy lehet kiküszöbölni?
Enduro...
apuci kiviszi a pályára futóval a motort
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha, úton megyek egy crossmotorral (házunktól a falu kijárítáig, ahol már föld út van) ez olyan 30-200m, és elkap a rendőr, akkor mit tehet? Mi lehet a büntetés? 125ccm, Lámpa, papír nélküli cross, jogsi nuku(15 éves vagyok). Hogy lehet ezt kiküszöbölni? Előre is köszi:)
Kösz!
Tittletem!
Nem kell letépni, a 4 oldalas adásvételi minden oldalát alá kell írni, ebből egy megy az okmányirodába, egy marad Nálad, 2 a vevőé (1 okmányiroda, egy marad nála). Ezt tedd el, ha gáz lenne, de, mivel a bürokrácia tökéletes kis hazánkban, ha személyesen leadod az egyik példányt, akkor már nem lehet gáz!
Nem vételre gondoltam hanem holnap elvileg eladom a skodát, de jó lenne levédeni magam az adásvételin kívül is, és azért kérdezem, hogy ez még kell-e? Amúgy pár éve letéptem egy iveco-ét amikor eladtam, bevittem az önkoriba és letojták, azt mondták felesleges volt mert úgysem veszik el.....viszont minden változik állandóan ezért hátha visszahozták ezt?
vagyis *eladhatja-e*
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy ha valaki vesz egy motort, de mondjuk rájön hogy mégsem az neki az igazi, és éppen pár napja íratta át, de adná el - ekkor ugye még nem postázzák a törzskönyvét - akkor megteheti-e, vagy várni kell a törzskönyvre? Mert ugye annak a száma is kell az adásvételibe. De nem szeretne egyik fél se várni rá, nem lehet megoldani hogy lekérdezzük előre az azonosítóját vagy valami?
szóval akkor simán belefér ha most megcsinálja a kreszt aztán tavasszal vezet
köszi!
Nem kell, úgyis újat kapsz.
1 év (én ilyenre emlékszem)
kresz vizsga után mennyit lehet csúsztatni a vezetéssel?
szóval meddig érvényes?
Hm, eladáskor nem kell letépni a forgalmi alját ugye? Egy haver azt mondta, hogy még mindig kéne, de úgy emlékszem, hogy ez csak egy rövid ideig volt divat.
A lényeg hogy ne azt írd"fellebbezek" vagy hasonló!
Azt írd "kifogással élek"!Így nem kell 5000Ft-és illetéket fizetni!
szerencsére többnyire ahhoz is hülyék, h a papírt ki tudnák rendesen tölteni, ezért nem is fizetek nekik, csak akkor , ha már a bilincs kattan.
dolgozzanak meg a pénzükért!
Ja, hogy elkúrták? Az más, de a rokonnak megállt a bünti csak nem akart fizetni.
nekem már a második hiúsult meg, mmert a helyszíni bírságot elqrta q polisz