Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello
magánszemély vagy webáruház?
mert ha magánszemély akkor így jártál. esetleg ha aukciós oldal akkor át kell olvasni az üzletszabályzatot és abból kiderül mit lehet esetleg tenni. de ha simán magánszemélynek elutaltál pénzt akkor kb semmit. feljelentheted de általában nem szokott szerencsét hozni a dolog.
webáruháznál is utána kell járni a dolognak, mert lehet kamu az egész bár ez nálunk elég ritka még.
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, neten keresztül vásároltam egy alkatrészt, pénzt átutaltam, de az árú nem érkezett meg, és a megadott telefonszám sem kapcsolható.
Mit tehetek?
Köszönöm
Én a mai magyar valóságról beszélek. A kiskapukról. Tudod van a birka magyar, akinek a tej is fekete ha azt mondják, meg vagyunk páran azok, akik csak a saját szemüknek hisznek és tudják hogy minek mi az elintézési módja okosban. Ha nem tudod miről beszélek, ide biztosan nem fogom leírni.
Hát, max életed végéig bujkálsz a végrehajtó elől.
Szerintem itt le is zárult a "pereskedés".Köszönöm a segítségeteket,hasznát vettem :)
Most hülyéskedsz?
Nagyon jól tudod hogy sose zavarsz!
Illetve ha .......!
Amit beszéltünk nemleges!
Valamiért sürgős nekik de nem azért!
tudod nem akartalak telón ezért zavarni
Mintha a hirdetésbe nem tenne említést a rossz,vagy felújított kuplungról!
Szóval hibás kuplunggal árulja... :) Ne törődj vele, biztos az apja molesztálta kiskorában. Az ügyvéd SMS-t ír. Hát az olyan....
Gondolom azért tette fel gyorsan mert olvasta itt a hsz.-eket....
Legszivesebben leköpném ezt a fickót.
szarni bele, szól a zene
Tegyek fel hirdetést hogy ez 1 csaló állat? :D
Itt a motor.
Most már árulja!
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Ne foglalkozz vele.... nehogy kifizesd!

Mivel megbontotta a motort, így sehogyan sem tudja bizonyítani -de el sem jut bíróságra és szakértőhöz ez 1000%- , hogy a hiba fennállt az eladáskor is. Meg ugye ahogy te is írtad.... az az alkatrész bármiből lehet.

Te leírtad, hogy mik az általad ismert hibák. Ő megtekintette, talán ki is próbálta...megvette. Ő döntött így. Ennyi.

Kár minden szó már erre a dologra.
Azzal van megáldva , hogy én becsaptam őt mert nem mondtam el neki azt , hogy a kuplung rossz.Közöltem vele, hogy én nem vagyok szerelő honnan tudhattam volna , hogy az is rossz.
Küldött nekem 2 képet a szétszedett kuplungról.Mi a garancia arra, hogy az valóban annak a motornak a kuplungja?Mikor felhívott a motorral kapcsolatban azt mondta ,hogy holnap azonnal indul érte csak vegyem le a hirdetést.Most azt állítja ,hogy 1998 as évjáraton hirdettem a motort.De szerencsére az apóron a törölt hirdetések megmaradnak és '96 os ként hirdettem ott is.A másik meg az ,hogy arra mi a garancia , hogy ha esetleg kifizetem neki azt a bizonyos 30 ezret (amit nem fogok) akkor nem tesz ugyanúgy feljelentést?Ha feljelent akkor mikor fogom én azt megtudni?
Szánalmasnak tartom ezt az egész hercehurcát.
Ne stresszelj rajta......
Vicces, de ilyen nincs! Ügyvéd sms-t ír.....

Annyi róható fel neked, hogy az adásvételit nem kellett volna annyiban hagynod mikor csak 1 tanú írta alá.
Gondolom próbálkoznak mindenféle trükkel, hátha fizet az ijedősebb delikvens.
Elvileg ma reggel 9 kor megtette a feljelentést,elmondása szerint azért mert becsaptam.Ja és köteles vagyok a javítást kifizetnem mert hogy 72 órán belül ment tönkre a motor.Én nem hallottam még ilyet ,hogy 72 órás garancia van.Ez miről beszél?
Kamu SMS-t irtak egy ügyvéd nevében akire én most rá kerestem,meg is találtam de a telefonszám közel sem az , mint amiről az üzenet érkezett.
30 ezer forintot követel tőlem.
Normál esetben igen.
Fizetési meghagyás......... behajtás, fizetésből letiltás, végrehajtás.
Ezeket mind megtudja lépni.
Teszem hozzá hogy a bíróság is elmehet a pi......a. Hozhat ő bármilyen ítéletet, ha nem vagyok hajlandó kifizetni a megítélt összeget. Mit tud tenni? Jól elpicsáz? Évekig húzódhat a dolog, nem egy ügy járt már így...
Semmi baja nem lehet belőle........
Sőt, bíróságra sem viszi. Korábban leírtam miért nem.
Mindent a panaszosnak kell bizonyítania, hogy valóban jogos-e.
Ehhez elég sok pénzt bele kell lapátolni az ügybe, többet is mint amennyit a motor ér.

Pénzt akar visszacsalni. Rengeteg az ilyen próbálkozás.
Bajod csak akkor lehet belőle,ha bíróságra viszi!
Egyébként egy tanúval megírt adásvételi,nem hiteles!
Két tanú kell,és kész!
Ez a tőrvény!