ini!
Nem kell erőltetni ami nem megy!
Nem mindenkinek áll jól !
Próbálsz jópofiskodni!
Aki ismer téged talán mosolyt biggyeszt a szája sarkára!
Engem egyáltalán nem érdekelsz!
Lásd!Nem mindenkinek írok vissza!
Az neki rosszabbul esik,mintha válaszolnék neki!
Aki hülye szenvedjen!
ini!
Mindig is tudtam a te féléd szinte korlátlan tudással rendelkezik,és mindenki hülye ám!Még jó,hogy te "ini",mint normális rám pazarolod szabadidődet!
Hidd el téged sem nézlek semmibe sem,csak válaszolgatok,aki felém intézett válaszokat kérdéseket!Úgy illik!Ennyi
Tarka!
Valóban volt már a fórum"medvéjével"nézet eltérésem!
Ő gyermeteg módon a pest megyei rendőrséggel fenyegetőzött!
Tudod nekem is van "hátszelem"!
Itt azzal kezdte,hogy ő nem válaszol nekem!
Ha nem,hát nem!Ennyit ért hozzá!
Az utálatra igaz a mondás ezután!KÖLCSÖNÖS!
eleinte örültem, de most már csak nyűg a sok ész
sokkal jobb a hülyéknek, nincs gondjuk semmire sem
próbáltam egy időben keményen inni hátha fogy, de olyan mint a tenger bármennyit veszel is ki, nem érezhető a változás
lehet túl jó a szemem de simán meg tudom állapítani hogy 30 vagy 100 a tempó......
nem basztatásképp csak ugye a bőröd viszed a vásárra
május óta vezetek gyakrabban(aszfalton) hihetetlen mennyi hülye van az utakon
gab 200!
Már 1000 x kértem,hogy ne intsen nekem senki,mert nem szeretem a "motoros folklórt"!Meg nem is érdekel!
Amikor jön szembe egy "karaván"Vagy nem ismernek,és intenek,de én látványosan nézegetem a nem létező repülőgépet,másfelé nézek!
Hiszen Magyarország minden motorosa utál!
Akkor ne integessen senki sem,ha te a nevükben írsz!
Hidd el nem érdekel!
Én motorozni azért megyek,mert szeretek,és nem ismerkedni!
Ha ezt nem értitek sajnállak benneteket!
Körbe néztem, nem számoltam rá, hogy a megengedett max. 30 helyett 80-100-zal jön, mert anyut ki kell vinni a vonathoz
A másik oldalról meg tudtak állni, csak a 18 éves gyerök nem.
btibor!
Szeretek motorozni egyedül,vagy másodmagammal!
Nekem nincs szükségem egyetlen motorral rendelkező társaságára!
Kurvára jól érzem magam,mikor a saját tempóm mehetem,aki gyorsabb hadd menjen a lassabbat ne kelljen várnom!
Rossz tapasztalat a motoros találkozókról délben az egyik résztvevő térdig letolt gatyával holtrészegen döglik a kajás sátor mellett.3 talin voltam többé sem megyek!
Nem az én világom!
Mátraházi parkoló!Ugyanazok az arcok unalmasan mélyeket hallgatnak!Mi megiszunk 2 ásványvizet tőlük 8-10 m-re,és leszarom őket!Nincs miről beszélni velük!
Ha elütnek zebrán, akkor hiába vagy jogkövető. Még ügyvédi segítséggel is alig fizet a biztosító, anélkül meg csak kinevetnek.
2010 óta nem akarnak rendesen fizetni. Ha van olyan ügyvéd aki tud segíteni -sikerdíjasan- várom a jelentkezését.
Smaci!
Ajánlok neked valamit!(Nota bene!)
Ha az ember jogkövető magatartást folytat,nincs szüksége ügyvédre!
1x kellett volna!
Csalódtam,és abból ítélve megvan a véleményem róluk!
Közöttük is annyi a bűnöző,akár az átlagemberek között!
Lenyúlják a letétbe helyezett 10-100 milliókat,aranyékszereket!
És más maffia teváékenységben is hathatósan kiveszi a részüket!
Kivételek vannak!
Szevasz te szarfőző mester! Eladtad már a motorodat, hogy fussa tűzifára köcsög? Már jogász is vagy nem csak kutyaszar árus? Talán ebben több sikered lesz mint a szakácskodásban vén geci.
Tarka!
Fájdalmat okozok neked!
Nem iszom,nem dohányzom,és nem élek drogon más stimuláló szereken!
De!Ha neked annyi eszed lenne,mint egy döglött hintalónak bojtár lehetnél a "medve"mellett!
Igen!
Rossz a tapasztalatom az ügyvédről,és közlejedési jogász ismerősömnek köszönhető,hogy a biztosító fizetett 2008-ban!
3x 10 zeret kért 2 hetente 3 levélért a biztosító felé érdemi siker nélkül!
Úgy elhajtották a Generali ügyvédjei,mint a bábaasszony a magzatvizet!
Na innentől,mivel a pénzem is úszott a jogász ismerősöm iránymutatásait követve jutottam pénzemhez!Bizony!
Tudom, hogy trolletetés, de akkor is leírom: egy pár éve én is már követem ezt a topic-ot, és még nem láttam olyat, hogy BearDr "veri magát". Korrekt válaszokat ad, pedig néha olyan kérdezők vannak, hogy hjajj... És mindezt a "jogi tanácsadást" ingyen! Csak mert motoros! Egy kérdezőtől sem kap pénzt. Nem nagyon lehetne mutatni még egy ilyen ügyvédet, aki ezt megteszi...
Amúgy meg lehet irigykedni az ügyvédekre, "az ügyvéd csak levesz", de az a helyzet, hogy amikor már nagyon nagy a sz.r, az emberek sírva rohannak az ügyvédhez, hogy húzza már ki őket... és az ügyvédek legtöbbször ki is húzzák, vagy legalább elérik a legkisebb rosszat. Sokan sokat köszönhetnek az ügyvédeknek.
Na azoktól tudnék hosszút köpni!