Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi olyan vicces?
Semmi értelmeset nem kérdeztél......

Biztos jobb ülni pár évet, mint elveszíteni egy táskát a benne lévő cuccokkal. Persze száradjon le a keze az összes tolvajnak és rablónak....
De van egy egyszerűbb megoldás. A megelőzés. Nem kell előhagyni prédaként dolgokat és nem lesz az ember célpont....már meg van előzve minden.
Ini, kérlek benneteket, hogy ne ide kommenteljetek, ha Zolira rájön provokáló. A topikot nem azért nyittattam, hogy teleszarja ezt is.
már egy párszor leírtam rólad a véleményem, nem kommentelek semmit, amihez hozzászólsz.
Úgy látom Bear tudását messze meghaladja kérdésem!
És a motoros hozzászólók egyetértenek velem!
Valóban nem kellett volna meghalni,de így járt!
Én is azt mondom!Nem kell ide rendőr,meg ügyvéd!
Meg kell oldani a saját képességed,és lehetőséged szerint!
A rendőrség leszar!Az ügyvéd levesz!
Nem akarattal ölte meg! Nem kell rabolni és akkor senki nem lesz eltiporva! Így járt, többet nem rabol! USA-ban simán lelövik.
Szerintem igaza volt a maminak. Kezébe vette a törvénykezést. Ugyan ki a fa...m kapta volna el a motorost a lopott táskával?! Senki. A rendőrség pláne nem. Egy hét után lezárták volna az ügyet azzal hogy nem azonosítható az elkövető..... Biztos vagyok benne, hogy a mami nem megölni a akarta az elkövetőt, csak móresre tanítani. Így sikerült?! Ez van. Nem kell a más dolgait elvenni, lopni, rabolni....
nem mintha kedvelném a "rossz" embereket de azért egy táskalopásért ne kelljen már meghalnia.
az ilyeneket simán meg kellene korbácsolni, ha bevezetnék rövid idő alatt rend lenne.
de a rend nem kell senkinek
következő alkalommal vedd le a rendszámot róla s írjál a helyére egy kedves üzenetet s nézd a reakciójukat. Szerintem ne hagyd magad.
Helló Bear!
Mit szósz,hogy a bátor nő a motoros rablók után eredve meglökte a motor,és az egyik megdöglött?Hála Istennek!
Ezek rabló motoros banda tagjai,és nem vet jó fényt a mi fajta becsületes motorosokra!
Ráadásuul én a másik után is mentem volna,és a levegőbe pattintottam volna a surmót!
Aki becsületes,majd arra is rablóként néznek?No pá!
próbálj meg jogászkodni!
csak a közterület-felügyelet szerint nem lehet, hiszen megbírságolták. Na, én ezt a témát befejeztem, szerintem ragoztuk eleget.
Nem mindig vagyok jó táblaértelmezésben, de szerintem ott szabályosan meg lehet állni. A táblák a tőlük balra eső területre vonatkoznak, azaz itt a műkővel burkolt részre - az oszlopsor is azért van ott, hogy oldalról se menjen be senki. Ha oda alapból vonatkoznának a táblák, és tilos lenne behajtani, akkor minek az oszlopsor? Úgyse juthatna el addig gépjármű.
Plusz, van az a bicikli út vagy mi, ami sárga felfestésben folytatódik, és a járdák is meg vannak szakítva - szerintem egyértelműen azért, hogy ott be tudjanak hajtani az autók; pl. lehet ott áthajtva tudnak eljutni a táblával jelzett mozg. korl. parkolóba is.
Szerintem ott szabályosan meg lehet állni a motorral.
....vagy a hóna alatt
ebben az esetben pedig nem is érintkezik a talajjal, azaz nem parkol ott.....teljesen jogtalan a büntetés
Semmi nem tiltja, hogy kézben tartott motorral ott állni tilos.
A képen egy gyalogos nyakában van a motor. Azért ezt mégsem kéne....
szerintem, mivel le van zárva oszlopokkal is, arra a részre is.
No, de az a tábla nem a bevásárló utca szerűségre vonatkozik?
na szóval, oda nem tehetted be szabályosan a motort, max daruval. Így én nem parkolnék oda többé. Megérne egy misét, hogy betolhattad-e, de gondolom befizetted a bírságot.
csak a kép maradt le
na itt egy "rendes" kép.próbáltam odatenni a motort ahol álltam ide többet inkább ne rakjam a motort?
Nagyon köszönöm az infót,utána fogok nézni.Üdv Soma
nem kell rám hallgatni Gondolom, ha elővezettetik akkor majd te állod a költségeit.....
Az érintett területen lakom.Több vadetető is található itt,olyan területegységen belül ,amely a perben döntő szerepet kell,hogy játsszon-ezt majd Bear pontosan vázolja ezen túlmenően a mai napig nincs vadveszélyre figyelmeztető közúti jelzőtábla-sosem volt-valamint a kerítés egyszercsak véget ér,kb 1.5 km hosszúságú a teljes szakasz-a kerítéssel nem védett részen gyakorlatilag szabadon besétálhatnak a vadak.nekem nyáron volt szerencsém az említett szakaszon egy őzhöz kb 80 m/s-os sebességnél,időm nem volt elcsukni a gázt-ez volt a szerencsém.
"rohatttttyanak meg"
Be kell menni az első idézésre és elmondani mindent.
Aztán ott tisztázni a helyzetet és megköszönni a részvétet és miután beláttok, hogy a akárhány gyanúsított közül te már ki is estél további jó szórakozást kívánni
hát ez az! :D De már írom is a panaszlevelet ( megint)