ő nem motoros,csak egy paprikajancsi...utálja kivétel nélkül az összes magyarországi motoros,nem véletlenül...
én nem ismerem Bear-et,de pár éve olvasgatom a fórumot,nem láttam mégolyat,hogy valakinek beszólt volna,hogy valakinek ne segített volna...
miért kell akkor baszogatni?
Egyébként nem mid1 nektek ki kicsoda,ha normálisan kérdez?
Ti vagytok olyan farkas-falka,cigány-féle,hogy amikor a szél összehord benneteket állat módjára viselkedtek,mint a motoros találkozókon!
Sajnos ez nagy mentális problémátok!
A bajotok a fejekben kersendő!
Ginó!
Úgy látom te értelmes vagy!
Ha én az autóban a laptop-m az első ülésre teszem az feljogosít valakit,hogy betörje az üveget,és elvegye?
Nem,mert ez bizony rablás a javából!
Kösz a véleményed!
Az bánt téged ügyvéd,hogy nem tudsz mit szólni hozzá!
Mert te a jog oldaláról nézed(ha tudod),én meg a magam szemszögéből!Kellemes feljelentgetést bojtár úr,hogy kifejtettem a véleményem!
én nem ismerem Bear-et,de pár éve olvasgatom a fórumot,nem láttam mégolyat,hogy valakinek beszólt volna,hogy valakinek ne segített volna...
miért kell akkor baszogatni?
Talán te nem vagy motoros ..
Egyébként visszaolvasgattam de nem hinném,hogy indokolt lenne ez a hangnem..
Ti vagytok olyan farkas-falka,cigány-féle,hogy amikor a szél összehord benneteket állat módjára viselkedtek,mint a motoros találkozókon!
Sajnos ez nagy mentális problémátok!
A bajotok a fejekben kersendő!
A te tudásodtól ,és szókincsedtől nem vártam mást!
Te ez vagy így fogadlak el,csak az életbe ne találkozzunk!
Én,ha hozzászólok lépegetek vissza az előzményre klikkelve!tedd ezt te is!
Hátha megvilágosodik az elméd!
tényleg nem vagy százas...
Úgy látom te értelmes vagy!
Ha én az autóban a laptop-m az első ülésre teszem az feljogosít valakit,hogy betörje az üveget,és elvegye?
Nem,mert ez bizony rablás a javából!
Kösz a véleményed!
Szóval ennyit!
ki a faszom az a HRCZolee?
ó-ó-ó-ó,csak egy fasz szopó!
Mert te a jog oldaláról nézed(ha tudod),én meg a magam szemszögéből!Kellemes feljelentgetést bojtár úr,hogy kifejtettem a véleményem!
Lassan többet tudok a jogról,mint te!
Csak örököltél,és vered magad!
neked vala mi komoly bajod van...
Én visszatöröltem vagy 4x a kis irományomat
Jó munkát, békesség !