Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg a gyári tárcsa is brembo rajta, de nem találok egy rohadt cikkszámot.. se árat, semmit, ebc van még 65ér, vagy a goldfren 40 körül.
a brembo egész jó tárcsákat csinál, kicsit drága de még elviselhető
a yamahára azt vettem 3-4 túra után sincs különösképp megkopva, pedig volt fékezve rendesen az 5.1es fékfolyadék is megforrt párszor
szopjá má le :D lehet találtam amugy nagyvas.hu-n goldfren.. vagy brembo is van lehet, majd holnap a törzsidődben hívlak, hogy mi lett belőle.
Szia!
Elméletileg lehet hogy ez a motor nálam van tudnál róla valamit mondani róla?
Hali 2000 évjáratu husqvarna te 410-hez keresek gyári levegőszürő fedelet.űZsolti!
Husqvarna boltban még el is adnak belőle...

Amúgy meg bele kell tenni egy ktm sm kereket és akkor nem lesz gond a 80ezres tárcsával...és a komplett elsőkereket odaadom 60ezerért! komplett,gumi,310es beringer tárcsával stb!
Hali, valakinek nincs eladó sm 610-re való elsőtárcsája?
nekem mindegy
Kikeverte,de nem teljesen ugyanaz,picit elüt
Katona Zoltán
Maurer Gép kft
62/284-191
mxon@mxon.hu
mi ez a szenvedés a színkóddal?
egy rendesebb festékboltos kikeveri minta alapján
meg aztán sokat nem is kell vele kínlódni mert ha nem ugyanolyan fajta festékkel fested úgy is elüt egy idő után
Huskyt megvette a ktm? Tehát a ktm-nek írjak színkód ügyben? :D
mxon.hu
Ha jol latom a 14.keruletbe vagy, majd csapathatnank egyet
Mindenképp rakok majd!
Maurer-nek tudjátok az elérhetőségeit esetleg?
majd dobhatnál fel a paripárol képet , nem sokat látni belőle
Mi az a swm?
Domaszéken van,Maurer,ami tőlünk ( Szeged) közel van,de pl nekem a vezérműlánc jó 10 nap mire megjött és a sallangok. Lassan aktuálisa lánc cserém is,az remélem nem lesz 1 hétnél több.
valahogy év elején. január-február
Én is pont most néztem, hogy egy az egyben SM/TE 630. Talán alkatrész is lesz egy darabig :D
Sziasztok!

Csak nem veszik kárba a régi technika:
http://www.swm-motorcycles.it/...
(Egy az egyben a régi gépek.)
Ez körülbelül mikor történt? Mert azt olvastam, hogy átkerült ausztriába az alkatrész gyártás/raktár és azóta kicsit javult a helyzet.
Azért kérdezem, mert a napokban beszereztem egy SM 630-at és lehet, hogy kell hozzá pár apróság (szerencsére semmi komoly).
Esetleg a magyar márkaképviselettel van tapasztalata valakinek?
Köszi!
igen rendeltem már farok meg oldal idomot+matricát de sok idő volt míg megjött (3 hónap) mert nem volt nekik raktáron és le kellett gyártatniuk...
akkor még karbis