Nem oda. Közben írtam facen a csapatnak és adtak egy telefonszámot. Ezt a listát hol találom? Lenne pár kérdésem. Kicsit el van hanyagolva ez a gép,szeretném rendbehozni. Milyen olajat vegyek bele ( tudom van ezer féle)? Hűtőbe is kellene szerintem folyadék,ebből melyik?
Lánc kivan nyúlva,meglehet húzni,de lehet az is kuka. Akksiból a gyári ajánlott? Motor: sm610ie ,2006
Szerintem annyi pénzért drága az a motor, de ez csak a saját véleményem. Nyílván függ az állapottól, évjárattól stb. A2-vel 35KW-ig vezetheted a motorokat, de ha neked elég csak egy 125-ös az a te döntésed, de véleményem szerint egy kicsit nagyobbat vennél jobban járnál, a későbbiekben jösz rá igazán, de persze túl nagy motort sem érdemes venni. Ettől függetlenül nem akarlak lebeszélni róla, de szerintem nézz körül jobban a piacon. Én 470-ért tudtam venni egy SM610S supermotot ami még belefért a kategóriába. Szerintem ennyit megért az a motor, bár igaz hogy már öregnek számít mert 1999-es.
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok és a segítségeteket szeretném kérni!
Tavasszal csinálom az "A2/A korlátozott" jogosítványt ami 25kW-ig engedne motort vezetni.. A Husqvarnákat mindenki nagyon nagyon dicséri és mivel mindenképpen supermotot szeretnék venni nagyon megtetszettek az sms125ök. Azon gondolkodtam, hogy megérné-e ilyen jogosítvánnyal "csak" 125öst venni..
Ma megnéztem élőben egyet: SMS 125
Sajnos kinézetre nincs toppon, a kék fóliázás elég ronda + látszik, hogy csúsztak is vele.. Az ára pedig rendszámmal, papírokkal együtt majdnem 500.000...
Tehát végül a kérdésem az lenne, hogy megérne ilyen jogsihoz ekkora motor? Ha igen foglalkoznom kellene ezzel?
Szevasztok. Szerdán vettem egy husky sm610ie-t és kérdezném,hogy hol kapok hozzá gyári alkatrészt? Pl matrica,esetleg idomszett. Akksiból melyiket érdemes megvenni? Illetve olajból?
Kösz Persze belül is ilyen új dugattyú új hajtókar Wössner cuccok kibaszott jók, koyo csapágyak, Athena Prox szimeringek, gyári tömítés, és szépen össze rakva
De ez csak a blokk ,külsőleg is át esett egy kis szépítésen
hopppppp a Husky
FIM Motokrossz Világbajnokság, Qatari Nagydíj - 2015
MXGP kategória, az első verseny végeredménye:
1. Nagl Maximilian – Red Bull IceOne Husqvarna Factory Racing – 1:49,999
2. Clément Desalle – Rockstar Energy Suzuki World MXGP – 1:50,504
3. Antonio Cairoli – Red Bull KTM Factory Racing – 1:50,529
4. Gautier Paulin – Team HRC – 1:50,576
5. Jeremy Van Horebeek – Yamaha Factory Racing Yamalube – 1:50,360
6. Romain Febvre – Yamaha Factory Racing Yamalube – 1:51,072
7. Shaun Simpson – Hitachi Construction Machinery Revo KTM – 1:51,851
8. Evgeny Bobryshev – Team HRC – 1:51,956
MXGP kategória, második verseny végeredménye:
1. Nagl Maximilian – Red Bull IceOne Husqvarna Factory Racing – 1:49,999
2. Clément Desalle – Rockstar Energy Suzuki World MXGP – 1:50,504
3. Gautier Paulin – Team HRC – 1:50,576
4. Antonio Cairoli – Red Bull KTM Factory Racing – 1:50,529
5. Jeremy Van Horebeek – Yamaha Factory Racing Yamalube – 1:50,360
6. Kevin Strijbos – Rockstar Energy Suzuki World MXGP – 1:51,165
7. Romain Febvre – Yamaha Factory Racing Yamalube – 1:51,072
8. Ryan Villopoto – Monster Energy Kawasaki Racing Team – 1:50,894
ha csak a belső rész a szar akkor simán jó a csináltatott
2 ismerősnek is volt ilyen kuplungbowdene évekig, nekem is a tartalék ilyen "kisipari" tesztnek feltettem és teljesen jó
a husky tuti tud hozni csak nézd meg a part list-en a cikkszámát, és az is biztos hogy 5 számjegyű lesz az összeg(yamahához is 10+ezer lett volna a gyári, a belső csere meg 2 ezer volt)
szia.nekem egy olyan helyet mondhatnál ha tudsz,hogy hol tudnék gyári gáz bowdent venni tc 450-hez.mikuni tmr van rajta,és nem kell kokec szar,nem szeretnék csináltatni sem,csak legyen már valahol.más is adhatna ötletet,aki már túl van ezen a hol vegyek alkatrész dolgon.előre is köszi.
Légyszi ne azzal kezdjetek, hogy rávágjátok, " olvass már vissza, írd be a keresőbe, stb.." ( olvastam! , kerestem! , nem mindent találtam meg kezdőként) Szinte minden tavasszal visszaolvasok elég sokat, de most talán úgy néz ki össze is jönne egy vásárlás :)
Sajnos a hazai használt motor kínálat elég hiányos
a cél mindenképp supermoto vásárlása lenne és nekem leginkább az 510-es jönne be ( meg ebből legalább van 2 kemény darab eladó )
Először is évjárat szerint van olyan amit kimondottan érdemes kerülni ? Ha jól tudom, 2005-töl gyártják és 2008-ban frissítették ? ( ettől fiatalabbat meg esélyem sincs találni )
A másik kérdés ami felvetődik, hogy ha tönkre megy vagy már úgy sikerül csak venni, mennyire korlátozott az alkatrész hozzáférés ? És azt milyen áron ?
Szervizelés mennyire agyfasz kategória ? ( egyes olasz autókból kiindulva, nem sértés ! )
Ha esetleg valaki privát beszélgetésben tartana egy fejmosást a témában ne szégyellje jelezni
Köszönöm előre is !
ha nem jó a közvetlen link akkor kikeresed: http://husqvarnaoutlet.com/par...
szervizkönyvet meg innen: http://husqvarnaoutlet.com/rep...
abban benne lesz miből mennyi kell